Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *12*
Raspunsuri - Pagina 9
andraiulia spune:
Seara buna si tie!!
OOf..voi repede acolo, la Timisoara.... Nu ne-om mai gasi si p-aci, mai pe-aproape?
Frumos tare acolo, la voi, pe plaja. Excelent!!
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
NelaM spune:
Daaa, e frumos, multumim. Ce mai face gogosica ta?
I-ai luat ceva rochicioara de sarbatori? Daca da, sa pui poze, ca tare imi plac toaletele voastre. Am cautat si eu ieri ceva, dar nu mi-a placut nimic, nimic, ori era calitatea proasta, ori nu erau cu specific de sarbatori. Dar am vazut si rochite frumusele si ieftine, mi-au dat ceva idei bune pentru botezul Anei, in primavara.
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
andraiulia spune:
Pai noi am primit o toaleta intreaga pt Craciun dinainte sa se nasca. F frumoasa si i-as da-o pe aceasta. De la zara in totalitate. De la mum. Dar avand in vedere cat imi place sa tot descopar magazine noi si sa ii iau mereu hainutze....cine stie ce va fi. O sa iti arat poze cand fac, da.
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
NelaM spune:
Suuuper! Produsele de la zara sunt mai scumpute, dar de calitate. In Shenzhen, cat si in Shanghai, asa mi s-au parut. Eu mi-am luat de la zara my "little black dress" pe care o port (ma scuzi, purtam, cand avem si eu silueta) cu tot si toate, din multe crize m-a scos.
Apropo de asta, mi-am luat ieri pentru sufletelul meu revista glamour de uk si am citit ca se poarta iar curbele, formele mai voluptoase. Gand la gand, ca de la 60 de kile nu cred ca mai scad pana in primavara, acum ca vin sarbatorile...
DE abia astept pozici cu Sophie cu toaleta de sarbatori, o sa fie o minune!
Somnic usor!
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
MangaGirl spune:
buna dimineatza fetele mele,
vad ca aveti activitate nu gluma.
Nela, nasol cu inaripatul ala. Chiar ma intrebam daca v=a placut. cat despre bradul de Boboteaza, asta a fost buna tare.
Luci mami, sper ca esti mai bine. eu astfel de probleme cu laptele nu am prea des. am zile cand sunt plini, dar si zile cand ma intreb ce mai tot trage. dupa cantarul de acasa, Aidan are vreo 6kg, deci ceva, ceva, tot mananca el. e drept ca eu port sutien si in casa cu breast padduri si vad ca sunt ude, dar nu le schimb foarte des.
Kemsy cu mare intarziere, iti urez si eu La Multi Ani! cum ti-ai petrecut ziua?
Andre ce ma bucur ca bblina e bine. ai ajuns la termen, mami...ai vazut ca trecut si totul e bine?
Lisa Maria, Calin, Codrin Daniel la multe lunite! sa cresteti mari si sanatosi. de asemenea tuturor copilasilor pe care i-am "sarit" de cand nu am mai intrat pe forum.
mi-au plecat ieri dimineata musafirii si e casa un pic cam goala si trista. a trecut repede si parca nici nu am avut timp sa vorbesc cu frate-miu. iar el un sen timental ca de obicei, a inceput sa planga seara dinainte ca pleaca si nu-l mai vede pe Aidan. asa e fratele meu, mereu plange cand plec eu din Romania sau cand e de vreo despartire. iar cu asta micu' dupa care e disperat, a fost si mai emotionant. ii spunea ca-l iubeste.... manifestarile astea de afectiune verbala la noi sunt mai rare in familie. doar frate-miu ce e mai dragastos.
Cecilia, la multi ani pentru onomastica. sa fii sanatoasa si voioasa.
Raluk mami...asa e cu adaptarea la lumea asta. unii copilasi mai greu. nu le place si plang mult, dar isi revin la un moment dat. asa am fost si eu si pediatrul ii spunea mamei ca plang de dor dupa lumea din care am venit. se face el Alex mare si se va face un baiat cuminte. ma bucur ca-ti zambeste si ca iti face viata frumoasa. eu am observat ca Aidan se calmeaza foarte bine afara. si aseara l-am scos 20 de minute in gradina ca nu ne mai intellegeam cu el. si la culcare a fost tare greu sa-l punem. urla neconsolat fara vreun motiv anume. dupa aia m-am gandit ca erau cam 22 de grade. mi se parea foarte cald si cred ca nu reusea sa doarma, desi pica frant. dar se trezea in 5 minute.
cat despre vaccin...ce sa mai zic acum? e facut. sper sa nu fie cu urmari.
noi am fost joia trecuta la doctorul de familie. am stat 45 de minute peste ora programarii intr-o sala plina de oameni care tuseau. imi venea sa ma dau cu capul de pereti. controlul a fost sumar. en-au facut trimitere la spital ca nu ii coboara ousorul. apropo, voi stiti ceva de cat ar trebui sa dureze pana ii coboara. sa ma panichez?
nu l-a masurat, nu l-a cantarit...s-a uitat la picioare, urechi, ochi si i-a ascultat inima. nici daca ar avea ceva, nu cred ca i-ar fi descoperit. nu mai spun ca l-a verificat in aceeasi camera unde am avut eu controlul gineco, pe acelasi pat infect pe care a pus niste hartie.
duminica seara ne-am aventurat in centurl Londrei - oaspetii cu autobzul, noi cu masina. numai ca dupa vreo ora buna de plimbat prin picadilly, oxford street, etc...Aidan a inceput sa tipe de foame si ta-su s-a panicat cumplit si a trebuit sa il iau in brate. nu mi-a trecut rpin cap ca Sergiu nu face legatura cu ce i-am povestit eu dinainte din peripetiile mele prin starbucks si McDonalds...el credea ca nu se poate hrani copilul nicaieri si il chinuim si ce facem. ne-am invartit in cerc sa gasim parcarea...copilul urla si mai tare...cand la mine in brate, cand la el. am ajuns intr-un final in masina, enervati amandoi, Aidan urland ca ars...si m-am apucat sa-i explic ca nu imi interzice nimeni sa alaptez intr-o cafenea. El credea ca nu e voie si se apucase le sa decreteze ca nu mai plecam nicaieri mai departe de un sfert de ora de casa pana nu incepe diversificarea ca sa nu tin copilul flamand si sa-l chinui.
acum incarc pozele de la botez, dar mai dureaza un pik.
bantui de la 4jumate de cand s-a trezit Aidan sa manance si nu am mai reusit sa adorm la loc.
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
Nela ce frumosi ati fost voi la plimbarica. of, of...iar aici ploua cu galeata. am vazut privire cuceritoare de Margelata.
Luci pai ce rost are mami sa-ti revii daca tot trebuie sa vina si Sarah?
am vazut poze cu frumusica Stefania e Iuliapapusa. ce a crescut si ce gurita are. sa va fie de bine botezul.
Selensuper frumisica Ebru si ce caciulita draguta avea la plimbare. te-ai linistit cu regurgitatul cu sange?
Aida mami, sa va traiasca micul crestin. am vazut poze cu scumpicul Eric si cu doi parinti mandri. sa va fie de bine!
Luci David e un frumos si un grasun si cu ochii aia o sa faca ravagii printre fete acusica.
Mama_si_pisa spune:
Buna dimineata!
Luati si si sa aveti o zi frumoasa!
Noi suntem bine, marsaluiesc prin capitolul 10; cānd ajung la zi, va spun mai multe.
Va pup!
Mamica lui Simon (19.09.2009)
MangaGirl spune:
Ioanna sper ca esti mai bine cu moralul. uite, stii ce cred eu...acum dupa ce mi-au plecat si musafirii...e greu singura, dar prefer asa. nu fac tot ce mi-as dori, praful e cam mare...dar...decat sa ma enervez ca cineva e prea zelos in jurul meu...mai bine eu cu ale mele si om scoate-o noi la capat cumva. e drept ca mi-as dori sa vina cineva care safaca curat, dar nu cineva care sa stea cu copilul. ala e al meu si eu cu ta-su suntem cel mai in masura sa-l crestem/luam in brate/ etc. nu stiu daca are sens ce spun eu aici, dar m-am confruntat cu o usoara iritare zilele trecute vis-a-vis de aceste probleme.
mkunigunda spune:
Buna dimineata si de la noi! o aburinda din partea casei!
Stiu ca ne-ati dus dorul, dar nu am mai apucat deloc sa va scriu. Imi pare rau, as vrea sa va raspund la toate dar nu ma lasa piciul. Cand tace mai fac si eu un dus, mai fac o mancare (in etape bineinteles ca dintr-o bucata nu reusesc niciodata - se trezeste si se pune pe smiorcaiala). Si iesim in fiecare zi cate 2 ore afara ca tare ne place, afara nu prea plangem ca ne calmeaza carutul. Seara picam amandoi lati de la 6 pana la 11 ca apoi incepe schimbul doi. Este greu dar ne place sa stam unul cu altul.
Apropo, bebeii vostri mai mananca noaptea? Cum as putea sa-l dezvat? As prefera sa dormim de la 24 noaptea la 5 dimineata dintr-o bucata si nu de la 18 la 23. Aveti idee cum as putea face?
Noi papam asa: primele doua mese la 3 si 6 dimineata, apoi urmatoarele la 10, 14 si 18 si ultima la 24. La voi cum e programul? Noi facem saptamana viitoare 2 luni.
Am comandat azi un ring sling de la Daniela, m-am intalnit cu ea la Baby expo si mi-a placut cum se aseaza pe corp, sper acum sa ii placa si lui Victoras si sa ne putem plimba in voie peste tot nu numai unde avem acces cu carutul.
Am inceput sa facem lista pentru botez si as ruga cu aceasta ocazie fetele din Bucuresti sa-mi spuna la ce restaurante s-au gandit sau daca au facut deja botezul unde l-au facut si cat a costat. Noi o sa fim in grup mai restrans, adica vreo 35 de persoane.
Fug sa fac un dus ca imediat se trezeste. Pup fetele dragi
Vreau sa salut in mod special pe Nela, Luci, Manga, Ralucapaun, Andrecluij si Kemsy. Va multumesc pentru ca imi raspundeti de fiecare data si ca va gasiti timp pentru un gand frumos.
_
Mami de baietel scump Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
iuliapapusa spune:
Manga bine tici.Cel mai bine este singura nu te fataie nimeni nu te terorizeaza nimeni
Acum sa ma laud si eu a dormit luta mea de la 22 00 pana la 05 15..si ca sa fie treaba treaba a mai dormit si de la 05 30 pana acum ca sa nu ma lase pe mine sa termin mesajul
Selen ma rog din inima sa fie bine ursulica ta scumpa
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta