Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *12*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Apropo, bebeii vostri mai mananca noaptea? Cum as putea sa-l dezvat? As prefera sa dormim de la 24 noaptea la 5 dimineata dintr-o bucata si nu de la 18 la 23. Aveti idee cum as putea face?
Noi papam asa: primele doua mese la 3 si 6 dimineata, apoi urmatoarele la 10, 14 si 18 si ultima la 24. La voi cum e programul? Noi facem saptamana viitoare 2 luni.

_
Mami de baietel scump Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

mkunigunda a mea mananca cand ii este foame.Dar de obicei cal la trei ore.Cu mesele de noapte si noi incercam sa o dezvatam.Am intrebat un pediatru si a spus ca nici macar nu este indicat sa manace noaptea ca stomacul are nevoie de timp sa se refaca are nevoie de o pauza. ultima masa sa fie la 00 00 (12 noapte) iar prima la 6 sau si mai tarziu daca nu vrea atunci.Daca se trezeste si vrea sa manance ii dau ceai si vad ca deja se dezobisnuieste cum am spus in mesajul anterior

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna dimineata,

Selen sper ca Ebru e bine, daca s-a ntamplat o singua data si apoi nu s-a mai repetat este OK.

Nela ce dezamagire cu inaripatul, lasa eu zic sa ne bucuram ca avem asa "probleme" si nu altele

Eu cu vaccinurile le-am facut pe cele obligatorii pt Teodora + unul de hepatita optional, iar Andreei ii fac la fel. Maine eu mai vreau sa ii fac Rotarix prima doza, si asta il fac pentru ca o am pe Teodora care poate aduce virusul din colectivitate si in acest caz beneficiul ca si protectie il vad mai mare decat efectele adverse. Sun acum la Medicover sa vad daca il au pe stoc, daca nu tb sa il cumpar.

Manga tot timpul ma intristez cand aud aventurile tale la doctor cu saracutul Aidan. Si la noi la stat cred ca e la fel dar noroc ca avem clinicile particulare si pediatrii care se deplaseaza acasa la preturile rezonabile. Stiu ca in UK e foarte scump la particular.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Buna dimineata! dau si eu un ceai caldut de chimen, pentru cine doreste;

Selen cu mai sunteti?

Maria felicitari pentru botezul puiului! ce m-ai emotionat cu fratele care plange la despartire..cred ca sunteti tare apropiati (bine, probabil, ca si distanta contribuie la apropierea asta si faptul ca va vedeti destul de rar);
abia astept poze! poze ! poze!
Nelalasa ca o sa fie bun curcanelul si duminica asta! banuiesc ca vi-l dau gratis, nu? mi-a placut chestia aceea, cu fitilul scurt; faine pozele! (mai ales aceea cu Margelata in marsupiu si se uita in sus,la tati;
Luci cum mai esti cu raceala? sanatate multa!

aa..Maria! multumesc pentru instructiunile de folosire ale slingului, de pe mail (sunt super); tu cum te descurci cu el?
mie inca imi este teama sa ies afara cu Ana in sling pentru ca din nu stiu ce motive, o apuca jalea dupa vreo 15 min de stat in el..mai trebuie sa lucrez la tehnica!

Iulia eu tot vreau sa te intreb: ce inseamna "luta"?
si ce mult a dormit micuta! sunt invidioasa! noi nu reusim..inca

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Nela am vizionat pozele, vreau si eu la mare . Sa o duceti mai des pe Ana pe malul marii ca ii face tare bine aerul acela sarat. Margelata e din ce in ce mai draguta.

Mergi la inceput

Dana luta vine de la bebeluta este o prescurtare
Sper sa ajungeti la performanta noastra ca tare bine e

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ia priviti ce de sarbatoriti avem astazi!

Andrei Alexandru, puiul lui Santorini
Alessia, printesa Angelei panduru
Emanuel Marcu, puiul Rodicai Maries
Ilinca Anamaria, printesa lui Littlelight
Eric MIhai, puiul lui Loremunteanu
Alexia Teodora, printesa Ionikai
Rose Maria, printesa Oanei

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata si de la noi !

Selen cum este pitica?? Ai vb cu medicul? Eu zic sa nu te panichezi, este posibil sa fi fost de la vreo rana de la sanul tau si nimic altceva. Vezi totusi si-o parere avizata. sa treaca!

Mangulico Nu'sh daca am reusit sa va felicit pentru proaspatul botez...dar o fac acum cu toate ca stiu sigur ca am avut in cap toata ziua de sambata acest lucru. Sa va traiasca micul crestin!!

mkunigunda incearca sa amani masa de la 18 cu jumate de ora. Chiar daca chiraie de foame, fa-i un masaj, jucati-va un pic cu bebe, agita-l, canta-i, fa-i avioane...si incetul cu incetul mutati orele de masa. Ma uitam la programul vostru de papa si se pare ca la noi e cam la fel. Singura diferenta este ca dupa masa de la 18 nu mai inchide ochii pana pe la 22:30 chiar si 23, iar pe la 24 incepe sa miorlaie infundat. Eu in ultima perioada incerc sa ii "leg" masa de la 3, cand suge 5 minute cu aia de la 6...si sa o servim pe la 5-5:30. Sa vedem cum ma tin nervii.

Nela Ce peripetii pe capul vostru cu inaripatul! Dar, lasa, tot raul merge inspre bine. Ati reusit sa faceti o plimbarica impresionant de lunga ca si timp. Din nou mi-am clatit ochii cu apusuri de soare in HK si cu voi, 2 frumuseti si-un tatic mandru tare de tot.

Luto cum esti azi?? Tot cu sosete si cu boanda? David cred ca este in regula.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Andrei Alexandru de Santorini, Alessia de Angela panduru, Emanuel Marcu de Rodica Maries, Ilinca Anamaria de Littlelight, Eric MIhai de Loremunteanu, Alexia Teodora de Ionika, Rose Maria de Oana la multe lunite si anisori sa cresteti mari sanatosi voiosi si sa aveti parte numai de fericire
LA MULTI ANI

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata fete dragi
mangulico ce-mi place cand esti asa activa, poate o faci mai des
Sper ca nu ai atipit intre timp ca eu imi rod aici unghiile ca sa vad pozele cu toate "ca nu am voie" ca-mi consum portia de net
Cu ousorul sa stii ca nu stiu doar ca am vazut ca in maternitate si la nastere si ulterior pediatra l-au controlat .....Trebuie sa fie acolo 2 ciresele in punguta ?
Eu atata de mult mi-am dorit baietel...dar uneori am niste mari intrebari existentiale.....pana la ce varsta am sa pot sa-l spal, cum il mai managi pe putulica cand creste si altele.....dar cred ca vin natural, de la sine.....probabil ca la un moment dat o sa i se faca si lui rusine sa merg cu el la toaleta, habar nu am....
Dar tare drag imi e.....il tocesc cu pupatul.
Mai zi-ne si noua ce cadouri faine a primit Aidan. Noi i-am cumparat o pereche de blugi lui David dar sunt cam lungi....
Cu excursiile tale pe strada.....eu am noroc ca si banca si primaria si magazinele si toate sunt langa imensul mall care are si camera de alaptat si schimbat ...dar nu am mai fost demult ca fac asa:
il imbrac, ma imbrac, ma incalt si apoi ii dau sa manance. Cand iesim afara admira ceva peisajul si apoi doarme dus...cam 3 ore minim.
Liliachio buna dimineata. E multumit Raducu de rezultatele de la alegeri ? Ce mai face Andra?
Dana eu beau ceisor dar nu dimineata pe stomacul gol....acum savuram si noi o cafeluta si bem cah mai tarziu
Kinga bine ai mai revenit pe la noi hai cu ceva povesti, ce mai faceti ?
Nela ai fost tare cu fitilu scurt, asa cum a zis si Dana.....
Eu m-am distrat copios ca aveam in minte o imagine amuzanta de genul: mexicanul deja acasa, asezat la masa cu o barbita dinaceea alba, cu furculita si cutitul in mana asteptand sa intrati voi pe usa cu papica
Merge si duminica, nu-i bai.
Si ce tare faza cu sticla de vin....

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Va multumesc pentru intrebari.
Eu sunt bine pt ca nu ma mai doare capul si azi s-a dezlantuit materia verzuie ....
Umblu infofolita intr-un halat pufos si cu buzunarele pline de servetele, cunoasteti imaginea.
Cu psihicul sunt bine, cred ca de fapt asta e cel mai important.
Cu fiul tocmai am terminat rundele de impachetari/despachetari pentru ca el noaptea nu mai face de-acum nici un strop de caca si dimineata cand se trezeste baga 2-3 ture sanatoase.
Dupa ce ne-am hlizit unul la altul si ne-am tras de manute si pumni in capusor ...acum doarme linistit si frumos pe canapea, langa mami,ca un pui exemplar ce este

Am uitat sa intreb de Selenica...sper ca e totul bine cu Ebruska.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput