Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *12*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Puiul ce mic al Ralucai_u, Stefanel, este iarasi la operatie pentru urechiusa..Doamne ajuta sa fie totul bine!

Of of, acum realizez ce penibila sunt cu vaicarelile mele....cand Ralu are asa incercari si necazuri.
Doamne ajuta sa fie bine si toti puiutii sa fie sanatosi ca in rest ne descurcam noi cu ei.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Subscriu si eu....Sanatate multa lui Stefanel.

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Luci mami, uau, multumim de capitol! Imi pare rau ca esti racita, sper sa treaca repede, cred ca acumulat cu oboseala e greu de dus... Mai dar sper sa renasti ca pasarea phoenix, nu ca si pasarea colibri, ai incurcat formatiile .

ioiii, nu am bagat de seama ce am scris ..ma luase valul Desigur ca era vorba de pasarea phoenix

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna fetelor, vad ca e cam slaba miscarea pe aici, de pe la 4 nu a mai scris nimeni...scriu eu acum.
Si eu astept sa vad ce e cu bebeul mic al Ralucai-u, sper sa fie totul bine cu urechiusa, probabil ca problema a revenit, dragul de el, sper de data asta sa fie bine si sa nu mai revina.

Noi suntem bine, am fost cu mica pitica la dr acum sa o masoare si sa o cantareasca, are 5,650 kg si 63 cm. De lunguta e lunguta dar in greutate a luat doar 550 gr in 20 zile. Probabil ca o sa mai ia vreo 200 gr pana la 3 luni, in 10 zile sa ia cu totul 750...nu e prea mult dar este in grafic, oricum s-a marit considerabil, e rotunjoara, cumintica si prietenoasa. Si Alessia e din ce in ce mai incantata de ea, ii da ursuleti, o mentioneaza cand spunem ca facem ceva in familie, ca mergem undeva, imediat ”si Isa”.

Roxxy, Cristina, pe unde sunteti?

Pup toate fetele

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Gata fetele am revenit.Intradevar este o conjuctivita mai urata de acolo si firicele rosii ochi la fel etc continuam cu picaturi si un antibiotic ca altfel nu trece.Am amanat si vaccin pana in decembrie.Cel mai naspa e ca trebuie sa stam in casa pana ii trece ca sa nu mai fie expusa la vant(e mai rau de noi cu vantul fiind langa munte doar 15 km ne despart) dar trecem si peste asta lasa ca ne ducem prin vecini asa se poate avem permisiune

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Apropo are 5,500 kg grasunica lu' mama

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

fetelor....mi-au intrat niste bani in cont pe 16 noiembrie...400 de ron....iar pe extras scrie "alocatie si indemnizatie nov 2009"...aveti idee despre ce indemnizatie este vorba, si de ce scrie noiembrie?? sau e doar alocatia pe 2 luni, sept si oct, dar asa intra ea, luna urmatoare? si indemnizatie e scris doar asa, pt cazurile cand intra si indemnizatia de mama?? stiti daca intra ambele o data de obicei?

v-am zapacit bine, nu?

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Fetele am descoperit o chestie care o linisteste pe luta mea bine nu prea e linistita: i-am pus un urs mov intens spre visiniu in fata ei astfel incat sa- atinga cu mana si se cearta cu el si se incrunta de mama mama se mai si vaita saracuta cred ca ma barfeste pe mine ca-s rea si nu o tin 24 din 24 in brate cu bibe in gurita

poze luta

Mergi la inceput

Si dupa ce am terminat de scris mesajul anterior ma duc sa vad ce toncane ea ca nu avea suzeda si ce credeti cazuse uru si ii sugea fundu

poze luta

Mergi la inceput

Selen la mine scrie alocatie 200 lei si indemnizatie 600 lei

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Si dupa ce am terminat de scris mesajul anterior ma duc sa vad ce toncane ea ca nu avea suzeda si ce credeti cazuse uru si ii sugea fundu

poze luta

si nu i-ai facut o poza???!
si felicitari pt grasunica

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput