Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *12*
Raspunsuri - Pagina 5
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Puiul ce mic al Ralucai_u, Stefanel, este iarasi la operatie pentru urechiusa..Doamne ajuta sa fie totul bine! |
Of of, acum realizez ce penibila sunt cu vaicarelile mele....cand Ralu are asa incercari si necazuri.
Doamne ajuta sa fie bine si toti puiutii sa fie sanatosi ca in rest ne descurcam noi cu ei.
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
carinablanca spune:
Luto, multumesc
Imi place Craciunul la nebunie! Si asa simt ca am intrat in atmosfera. casa n-am ornat-o inca ca e prea devreme, dar macar semnatura.
de scumpete de Maria (31.08.2009)
POZE
carinablanca spune:
OF, OF,... Doamne ajuta sa fie bine puiul lui Raluca_U.
Danagie sa stii ca si noi am avut bubite. Azi apareau rosii maine se estompau si poimaine disparea. Aproximativ. Pediatra ne-a spus ca putem da cu Baneocin pudra dar ca e totuna si dispar oricum. Asa ca nu am dat cu nimic si acum fata bebelinei e moala si pufoasa.
iuliapapusa, noi nu am patit nimic asemanator, insa parerea mea e ca daca nu dispar acele firicele rosii ar trebui consultata de un medic. Multa sanatate puiutului
de scumpete de Maria (31.08.2009)
POZE
iuliapapusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Iuliapapusa referitor la ochisori eu zic sa continui sa-l cureti, chiar si cu apa fiarta si racita sau asa cum o faci cu ser fiziologic dar in ceea ce priveste firisoarele rosii nu stiu ce sa spun, cred ca ar fi indicat sa ceri un sfat medical avizat. Am sa te rog ceva si nu as vrea sa te superi pe mine insa ma roade de cate ori iti citesc posturile: nu-i mai spune la papusica mistreata...ca mi se pare asa dur si total nepotrivit pentru un copilas gingas. Sunt atatea nume de alint...cum ai gasit asa un animal urat si neprietenos ? Sper sa nu interpretezi gresit cuvintele mele, am facut-o pentru ca imi esti simpatica. Multa sanatate Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009 |
Luto, cum sa ma supar.Stiu ca este cam ciudat ii spun asa din mai multe motive
1 si principalul este ca dinnainte sa nasc sotu cand pleca la servici striga dupa mine si burtica ceva de genu " ciugu ciugu mistreticile lu' tata" sub forma de gluma
2 schimbarea asta a ei radicala din fata cuminte intr- rea de rea
Iti multumesc pentru sfat
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
monique02 spune:
Doamne ajuta sa fie bine Stefanel de Raluca_U si sa se refaca repede dupa operatie.
Iulika29 spune:
raluca_u doamne ajutå så treaca cu bine de operatie bebicul..asteptåm vesti..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Andrecluj spune:
Ma rog si eu pentru bebe de Raluca_u sa treaca bine si peste hop-ul asta. 38+ Chiara Ada
iuliapapusa spune:
raluca_u si eu alaturi de toate fetele de aici ma rog sa fie bine
Va multumesc pentru sfaturi.Acum o imbrac si fug la un control
cand vin va anunt ce si cum
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
selen80 spune:
of, ca nu mai scapa saraca Raluca de probleme o data
ma rog si eu sa se termine cu bine operatia, si sa fie bebe Stefan sanatos de acum incolo
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
raluk16 spune:
Doamne ajuta pentru Stefan sa scape de tot de problemele astea
Adi te pup cu drag!
Luci mami, uau, multumim de capitol! Imi pare rau ca esti racita, sper sa treaca repede, cred ca acumulat cu oboseala e greu de dus... Mai dar sper sa renasti ca pasarea phoenix, nu ca si pasarea colibri, ai incurcat formatiile .
Monis imi place ca esti asa activa, inseamna ca ai un puiut cuminte!
Iulia eu am citit ca daca se lipesc ochii si NU sunt firicele rosii pe albul ochilor e numai canalul infundat si NU trebuie solutii si antibiotice, doar curatat si eventual masaj. Daca apar firicele rosii in ochisor, abia atunci e vorba de conjunctivita. Nu inteleg de ce lua printesa picaturi cu antibiotic in ochisor pana acuma daca numai acuma a aparut inrosirea. Pupam sa fie bine si sa va dea doctorul tratamentul corect.
(observati ca de cand s-a indragostit tatal meu de nepotelul lui mai am si eu o clipa libera? E terminat dupa el, se mandreste cum ii calmeaza plansul... )
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)