Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *12*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

pai Luci mai bine ramai acum imediat, ca tot sunt toate belele pe capul tau, si te chinui apoi sa le tratezi pe toate o singura data ca asa te chinui si acum, te chinui si dupa Sarah....
lapte cu miere ai incercat pt constipatie? eventual si cu cereale integrale....cu niste tarate de grau....?
ochelari io port de vreo 4 ani, deja m-am obisnuit cu ei, ma enerveaza doar ca nu pot s-o smotocesc pe Ebru din cauza lor, trebuie sa am grija tot timpul sa-i scot

Monis

IUliapapusa nu stiu ce sa zic cu ochisorii....imi pare rau ca ai probleme....dar nu mai bine schimbi tu dr, daca zici ca se arunca la antibiotice puternice imediat?? ca si tobrex e tot antibiotic...si poate nu e cazul....oricum cel mai bine ceri parerea unui dr, ca daca are si firioase rosii s-ar putea sa fie altceva...Ebru a avut firisoare rosii la nastere, dar cica au fost din cauza efortului, si au trecut de la sine in 2-3 saptamani..

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

atata au vorbit/stat/jucat/alintat copilul ca baiatul meu a dormit de sambata seara de la 10 pana duminica dimineata la 8... deeeci asta e solutia

am descoperit-o si noi, numita amuzant "haituiala"...si are loc seara de pe la 8....cu tras de maini, sustinut in fundulet, facut avion....etc...dupa baita e lat la datorie.
Puteti incerca, are efect garantat
Pupam ochiosul dulce

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Selenico dar tu cu cine tii ?

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Selenico dar tu cu cine tii ?

cu Sarah

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
Multumescccc. Am racit ca stau dezbracata si cu mijlocul gol cand alaptez....si imi mai bag tot felul de prosopele prin tricouri si mai stau cu ele ude.....ehhhh....asta e....Trece. Poate trebuia sa fiu mai atenta.
Acum m-am imbracat asa: sosete (ce nu am avut de cand am nascut), pantalon de trening dinacela cu pufusor pe interior, maieu de bumbac bagat in panatlon si un tricou cu maneca lunga.
Beau in continuare ceai de chimen cu miere de albine
Si in plus sunt si constipata, pe-asta nu v-am mai spus-o ca e la ordinea zilei.....
E ceva de speriat....cu mine, zici ca am 75 de ani nu 32. Mi-am mai facut si ochelari dar inca nu-i port ca nu mi-am intrat in mana ....
dar si cand am sa-mi revin ca pasarea colibri atunci sa va tineti ce ravagii am sa fac....
Pana imi revin parca vad ca raman iar gravida

Sa stii ca si eu m-am gandit ca nu e buna treaba asta cu alaptatul cu spatele gol... si mi-am facut un plan sa-mi decupez un tricou mulat in dreptul sanilor, sa le fac asa... 2 gauri rotunde pur si simplu. Insa nu am facut-o inca pentru ca ma umfla rasul numai cand ma gandesc . Dar daca o fac, promit o poza (pe privat ofc ).
Cu constipatia si eu stau rau... adica bine. Am. Cred ca de la prea multa paine, biscuiti si multe alta 'faini' pe care le bag la greu, in loc de mancare buna si hranitoare.... Iar de ochelari nu mai zic... incerc sa-mi mut gandul de la felul in care va avea copilul ochii, avand in vedere ca noi amandoi suntem ochelaristi... .
Una peste alta, eu chiar cred ca vei face ravagii, mai ales cand oi avea de alergat Davidosul prin parc .
Pup mamica imbracata

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata!!

Urez si eu La MUlti ani si cat mai multe lunite sårbatoritilor de azi

La multe lunite si multi ani:

Lisa Maria

Calin

Codrin Daniel

Adimercedes imi pare tare rau ca treci prin momente dificile cu Lisa..e atat de obisnuita gelozia copiilor mai mari atunci cand apare o surioarå/un fratior..Nu am auzit copii care så nu aibe perioade mai dificile cu crizute si plangaceli din cauza asta..Dar tu o cunosti Pe Lisa si sunt sigura ca va trece foarte repede pt ca isi va da seama de indata ca nu e asa cum crede ea ci are in continuare dragostea voastrå

Fetelor multumesc pt cafele...

Iuliapapusa si eu am avut cu BRuce probleme la ambii ochisori apoi a ramas decat la unul si acum s-a terminat cu scurgerile alea urate...i-am dat picaturi de chloromicetin(nu stiu daca se cheama asa si pe romaneste)..dar el nu avea ohii rosii ..decat ii curgeau..am mers de vreo 2 ori la medic si imi spuneau ca ochiul arata perfect si ca scurgerile le are pt ca sunt infundate canalele lacrimare..eu zic sa mergi så vezi ce e cu roseata aia daca nu trece in vreo 2 zile..

Lui nu i-au mai curs deloc ochisorii aproape de 3 luni..pana atunci ii curgeau de i se lipeau..

Danangie vad ca la multi bebelusi apar in anumte perioade anumite bubicele..så Stii ca si Bruce a avut si pe gatut pe fata mai putin dar a avut..ei bine eu nu l-am dat cu nimik nici nu le-am bagat prea tare in seama atata vreme cat nu era de ingrijosrat..si nu le mai are nici nu stiu cand au dispårut..acum e atat de fin

DE fapt eu nu am folosit mai nimik decat cu ulei de rapita l-am dat de cand s-a nascut si la masaj si la fundulet dupå fiecare schimbat.Am folosit ulei de rapita pt ca la cum isi suge manutele nu m-as fi riscat så folosesc altele cu nu stiu cate chimicale..

Si såpun am folosit mereu din ala usor, Natusan se cheamå..se poate folosi si ca sampon si nu ustura ochisorii daca din grejeala ii vine in ochisori..nu are miros si nu face spuma de pe lume..

TechilaCte un pupik la fiecare

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:

am descoperit-o si noi, numita amuzant "haituiala"...si are loc seara de pe la 8....cu tras de maini, sustinut in fundulet, facut avion....etc...dupa baita e lat la datorie.
Puteti incerca, are efect garantat

Cica daca nu e asa va dåm banii inapoi..Da si la BRucu in ultima vreme functioneaza pt ca nu mai are colici..nu mai plange deloc,decat måråiala cand ii e somn sau foame..INainte seara avea program de plans pe voci--

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Sa stii ca si eu m-am gandit ca nu e buna treaba asta cu alaptatul cu spatele gol... si mi-am facut un plan sa-mi decupez un tricou mulat in dreptul sanilor, sa le fac asa... 2 gauri rotunde pur si simplu. Insa nu am facut-o inca pentru ca ma umfla rasul numai cand ma gandesc . Dar daca o fac, promit o poza (pe privat ofc ).

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Så stii ca pe vremea cand eu alåptam sotul ma vedea cum imi alegeam tricourile ca så imi fie usor la scos bucataria afarå imi spune ca nu mai bine imi tai eu frumos la tizti si asa nu stai nici dezbråcata nici imbracatå..Acum cand i-am spus a zis : 'Vezi ca nu sunt nebun??*

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Puiul ce mic al Ralucai_u, Stefanel, este iarasi la operatie pentru urechiusa..Doamne ajuta sa fie totul bine!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Luto, sanatate si tie si lui David.

Fetelor ajutati-ma si pe mine cu un lucru. Eu ii dau bebelinei mele atat san cat si lapte praf. Sanul s-a redus tot mai mult pentru ca incet incet nu il mai accepta (singura masa doar cu san e dimineata la 7 si atunci papa putin, in rest mananca 5 minute san maxim si apoi urla) si suplimentul a crescut tot mai mult. Problema mea este ca fetita urla acum si la supliment. Am mese cand mananca linistita 150 - 180 ml si am mese cand urla de la inceput pana la sfarsit, cu mici pauze si mananca putin. cca 100-120 ml. Si nu-mi dau seama care e problema. S-a mai intalnit cineva cu o asemenea situatie?

SI mai vreau sa va intreb daca folositi scoica sa stea copilul in casa in ea? La bebelina mea ii place insa nu stiu daca nu ii afecteaza coloana.

Multumesc

de scumpete de Maria (31.08.2009)

POZE

Mergi la inceput