Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *12*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Lisa Maria pui de Sabina

Calin pui de Adela2006

LA MULTE LUNITE SA FITI SANATOSI CUMINTI SI FERICITI

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

carinablanca ce-mi place mie semnatura ta...ma face sa visez cu ochii deschisi

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Wow, au trecut deja 4 luni de cand s-a dat startul nasterilor in odiseea noastra!

La multe lunite si multi ani:

Lisa Maria de Sabina

Calin de Adela2006

Codrin Daniel de Miillyy

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Luci si eu stiu ca poti alapta, si cred ca e chiar recomandat, tocmai ca sa-i transmiti anticorpii...si da, panadolul e tot paracetamol...

Claudia cum mai e Iulia?

Nela pe unde esti in dimineata asta?

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Luci si eu stiu ca poti alapta, si cred ca e chiar recomandat, tocmai ca sa-i transmiti anticorpii...si da, panadolul e tot paracetamol...

Claudia cum mai e Iulia?

Nela pe unde esti in dimineata asta?

Nela mananca curcanul
multumesc de sfaturi fetelor, alaptez, desigur doar vroiam sa ma asigur ca am tinut minte ce am studiat
Ursulica ce program are azi ?

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

fETELE EU SUNT CAM INGRIJORATA, LUTA MEA ARE UN OCHI ROSU II LACRIMEAZA II CURGE DE I SE LIPESTE SI ARE NISTE FIRICELE ROSII IN ALBUL ALA DE PARCA I S-AU SPART VENISOARE.IL SPAL CU SER FIZIOLOGIC SI II DAU CU PICATURI TOBREX CA AM MAI PATIT CU ACELASI OCHI DAR INNAINTE DECAT II CURGEA.cE SA FAC CA AS VREA SA IES UN PIC CU EA PE AFARA DAR PARCA MI-E TEAMA VOI CE ZICETI?

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neatza fete dragi.
Am venit si eu cu o cafea, pentru cine bea. Pentru restul un ceai de anason sau un lapte cald.

sarbatoritilor de ieri si de azi - oau Lisa Maria face deja 4 luni! La multe inainte!

4mykids - cum va simtiti azi? Sper ca Iulia e mai bine si ca a fost ceva pasager si nu virusache la stomacel.

Manga - felicitari pentru reusita de la botez si sa va traiasca micul crestin!. Abia astept pozici . (Sa stii ca am observat si eu ca 'mosafirii' creeaza agitatie pana si in capul meu, d'apoi ai puiutului...)

angelli - ce rau imi pare ca esti asa de epuizata. Sper sa se rezolve curand si sa te poti odihni si tu cat de cat. Un de incurajare ca mai mult nu stiu ce sa spun.

selen80 - ce super plimbare ati bagat voi . Si mi s-a facut un dor de mare uitandu-ma la pozele voastre.... , imi vine sa fug o tura de acasa pentru o baie... dar imi revin cand ma gandesc ca bate Craciunul la usa. Vremea asta e tare confuzanta... am vazut papadii inflorite .
Ce frumoasa ochioasa e Ebru ..

Raluk - ce bine sa te auzim... tot necajiti voi . Dar se simte si bucuria in vorbele tale, cand povestesti cu zambeste / rade puiul Alex. Sper ca in curand numai despre asta sa scrii si deloc despre plans si nedormit... Pupam tare mamica sensibila si draga
Of ce tare as vrea si eu sa pricep cum devine treaba cu vaccinurile astea si cu obligativitatea de a le face... stiu ca poti alege sa nu le faci, dar mai stiu si ca "ei" iti pot refuza inscrierea la gradi / scoala daca nu le are copilul facute... grea treaba

adimercedes - iti doresc sa mearga treaba cu Lisa din ce in ce mai bine..., cred ca e tare greu, dar la cum pari tu de puternica, pe toate le vei rezolva curand
(am niste prieteni cu 2 fete la diferenta de 2 ani... aia mare cand avea vreo 4 ani a avut o criza destul de lunga cu plans seara fara sa vrea ceva anume, doar plangea cate 2-3 ore, uneori se trezea si in mijloc de noapte si plangea... asa.. "fara motiv". I-a trecut intr-un final cu mai multa atentie de la parinti. Faza cea mai faina a fost ca au dus-o la psiholog, mai mult de chi-chi... ca in RO multi chemati, putini alesi in meseria asta.. si psihologul a pus-o sa-si deseneze familia. A desenat mama, tata si sora in sir, ca si cum s-ar fi tinut de mana. Si cand a fost rugata sa se deseneze si ea, s-a desenat in capul lui taica-so... )

Luto - cum ai reusit tu asa o super raceala? . Te imbratisez foarte-foarte calduros, ca sa treaca repede

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Luto - cum ai reusit tu asa o super raceala? . Te imbratisez foarte-foarte calduros, ca sa treaca repede

Multumescccc. Am racit ca stau dezbracata si cu mijlocul gol cand alaptez....si imi mai bag tot felul de prosopele prin tricouri si mai stau cu ele ude.....ehhhh....asta e....Trece. Poate trebuia sa fiu mai atenta.
Acum m-am imbracat asa: sosete (ce nu am avut de cand am nascut), pantalon de trening dinacela cu pufusor pe interior, maieu de bumbac bagat in panatlon si un tricou cu maneca lunga.
Beau in continuare ceai de chimen cu miere de albine
Si in plus sunt si constipata, pe-asta nu v-am mai spus-o ca e la ordinea zilei.....
E ceva de speriat....cu mine, zici ca am 75 de ani nu 32. Mi-am mai facut si ochelari dar inca nu-i port ca nu mi-am intrat in mana ....
dar si cand am sa-mi revin ca pasarea colibri atunci sa va tineti ce ravagii am sa fac....
Pana imi revin parca vad ca raman iar gravida

Mergi la inceput

Iuliapapusa referitor la ochisori eu zic sa continui sa-l cureti, chiar si cu apa fiarta si racita sau asa cum o faci cu ser fiziologic dar in ceea ce priveste firisoarele rosii nu stiu ce sa spun, cred ca ar fi indicat sa ceri un sfat medical avizat.
Am sa te rog ceva si nu as vrea sa te superi pe mine insa ma roade de cate ori iti citesc posturile: nu-i mai spune la papusica mistreata...ca mi se pare asa dur si total nepotrivit pentru un copilas gingas. Sunt atatea nume de alint...cum ai gasit asa un animal urat si neprietenos ?

Sper sa nu interpretezi gresit cuvintele mele, am facut-o pentru ca imi esti simpatica.
Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

ziua buna fetelor si de la noi

angelli puiul tau plange de foame noaptea? sau il doare ceva? stiu ca e greu si ca multe fete imi vor sari in cap dar nu ii mai da atat de des. se va invata sa manace putin si des si in ritmul asta nu te vad prea bine, sincer. incearca sa-l pacalesti cumva... nu stiu cum dar incearca orice iti treceprin cap. poti pierde lapticul de la epuizare ca sa nu mai vorbim ca o sa ramai fara rabdare! te imbratisez cu drag

noi am fost in we la socri la targoviste siii.. sa va povestesc... atata au vorbit/stat/jucat/alintat copilul ca baiatul meu a dormit de sambata seara de la 10 pana duminica dimineata la 8... deeeci asta e solutia

partea nasoala este ca ei ar sta mereu cu el in brate, l-ar legana si plimba in brate in nestire si eu nu-i las... ca la 3 dimineata nu sunt decat eu cu sotul in casa!

in alta ordine de idei... nu credeti ca ar trebui sa ma vada si pe mine un medic? dupa cezariana zic! ca eu sunt a nimanui... tanti a mea a plecat din tara si dusa a fost! si eu descopar pe internet ce si cum....

in rest toate bune si frumoase... Carol rade cu gura pana la urechi, scoate sunete noi si diverse, si incepe sa intinda mana dupa jucarii cu tendinat de a le apuca

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput