Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *12*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Selen cu drag i-as fi facut dar nu am aparat iar web-ul nu ajungea pana acolo

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Raluk transmite-i multa sanatate bunicului din partea noastra
si antibiotic i-a dat IUliei pt ca asa se grabesc dr de la noi, ca si noua vroia sa ne dea in prima faza, cand a vazut ca are ceva scurgeri, dar s-a razgandit, a zis sa vedem daca trec cu ser si apoi hotaram daca trebuie....si normal ca i-au trecut, n-avea nimic fata, nici macar canalele infundate

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Super tare cu LUta ta iuliapapusa..så vezi tu ce de-a distractii de genul asta vor veni..foarte bine ca ai fost azi la control..speråm så ii treaca repejor ca så poti så reiei plimbarile

Luto desi stiu ca nu te doboara pe tine nici cea mai urata racealå sunt cu gandul la tine si sper så treaca repede repede raceala pup dulce si cuceritorul tau Davidutzu

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

fetele!

In primul rand merci pentru urarile de ieri...am avut musafiri si ne-au agitat bine si pe mine si pe mamarutza..azi noapte mi s-a trezit din doua in doua ore...sunt chiauna de cap de somn ca oricum nu pot sa dorm ziua asa ca somnul meu e doar de noapte .

Si ni se anunta musafiri si weekendul viitor cind by the way avem si botezul duminica...hmmmm.

Luto..sanatate multa! ceai cald si vitamina C la greu (1 g/zi)...

Am vazut ca a reaparut Raluk...mai optimista de data asta...

Si chiar asa...cred ca nu am citit atent...dar cum a fost curcanul lui Nela? ca eu ma gandesc numai la castane (si ce o invidiez pe raluk ca e in "tara" lor!).

Sanatate multa si un gand bun ptr piticul lui raluca_u...sa treaca cu bine si de incercare asta.....

de printesa mica Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Salutare si de la noi,
Maria, in primul rand felicitari micul crestin ,astept cu nerabdare poze,ma apucat groaza cand am citit ca tre sa te duci din nou la analize,eu nu stiu daca i-as mai lasa sa-l intepe iar;
Luto,multmim de capitol, imi pare rau ca esti racita si eu la fel si Isabellei i curge nasul un pic , nimic grav, mi-a venit si mie bucuria, si mi se pare ca Isabella nu maman ca la fel de bine di cauza asta , pupam pe micutul cuceritor si mami a lui sa se faca bine ;
Dana, cum sunteti?
Selen, wow...se vede ca va priit plimabrea, ce frumoasa si bucalata e Ebru, iar mami sigur ai nascut de curand ca arati tare bine, sunteti o familie frumoasa;
Danangie , da au trecut acum dar au venit rusii, imi pare tare rau ca treci prin momente dificile,dar crede-ma ca vor veni si cele usoare,pupici dulci si le dorim multa liniste copiilor tai;
Selen, multumim de intrebare eu zic ca e bine acum sa speram ca sta asa;
Monis, multumim pupam si noi micul pitic si mamica lui ;
Luto mami eu cred ca ma mut la voi daca tu stai asa dezbracata inseamna ca e cald;
Monis, tare faza cu tricolul, vreau poze cand faci;
Iulika, ;
Raluca_u , ne rugam pentru puiul tau;
Carinablanca, eu am folosit scioca la greu si la Iulia ,asa se zice dar no eu ma rog sa nu aibe probleme;
Iuliapapusa,imi pare rau pt ochisorul vostru, pupic sa va faceti repede bine
Raluk,, intrezaresc o urma de liniste si optimism in postarile tale, ma bucur ca Alex te resplateste cu zambete , meriti din plin mamica minunata ;
Adi, tare rau imi pare ca treci prin momente grele cu Lisa , sa-ti dea Dumnezeu putere sa sti sa razbesti si sa gasesti calea buna care sa alunge gelozia Lisei, dar din pacate va mai trece o perioada de timp dar promit ca va fi bine, capul sus mamica puternica ;
Eu am vazut astazi cea mai bizara imagine in oras. o doamna a iesit cu porcul in lesa la plimbare, un porc negru de marimea unui porc mistret,m-am uitat ca tampita la ea am facut si poza cu mobilul dar calitatea e destul de proasta;
Va pupam pe toate...aaaaaa, am uitat nu am vazut urma de Nela ,pe unde or fi hoinarind?

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Buna seara si de la noi. Recunosc ca inca sunt la recuperari...dar sper sa va ajung...pana la zi.

Selenica alocatiile se iau pentru o luna in urma, adica in nov, primesti pentru octombrie, in februarie, pentru ianuarie, si tot asa.

Raluca_u Multa sanatate printului. Doamne, iar m-am cutremurat cand am constientizat ca bebe are din nou probleme. Speram ca de data asta sa se termine cu bine si sa nu mai vizitati spitalul pentru vreme indelungata.

Luto ai grija, fetita, de tine, ca trebuie sa fii in forma maxima pentru avioanele de seara. Chiar daca e Adi responsabil dar tu trebuie sa savurezi momentul, nu sa stai cu batista la nas.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La Multe Lunite si La Multi Ani cu sanatate pentru sarbatoritii nostri de astazi
Lisa-Maria, dulceata de Devylla
Calin, cavaler de Adela
Codrin-Daniel, cavaler de Miilly

Sa crsteti mari, ca frumosi sunteti cu totii, sa va bucurati parintii clipa de clipa.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Claudia, multumim de aprecieri multa sanatate!
Liliac, multam, ma gandeam eu ca asa e, dar eu vroiam sa scrie ca pt o proaspata mamica, cu neuronii in pioneze: alocatie sept si oct.....nu alocatie nov, ca deruteaza omu si ma mai incurca si indemnizatia aia, dar vad ca zice Iulia ca se iau in acelasi timp, probabil e formularea standard, chit ca nu vireaza nici un ban....heee, ce tie si cu banii astia, sunt asa multi ca ametesc oamenii

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

yuppyy, ma apropii incet da sigur de "maturitate", asa ca mai scriu un mesaj asheeea, de aiurea
de fapt nu chiar de aiurea, va urez o noapte linistita, fara plansete si cu ore multe de somnic

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

si pt ca n-am mai rasfoit demult articolele din minunatul magazin, ia priviti ce INSTRUMENT DE TORTURA

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput