Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *12*
Raspunsuri - Pagina 19
angelli spune:
oHHHHH Iulia draga groaznic.
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
monikus spune:
Buna fetele,
Din pacate iar nu am apucat sa vad poze dar o sa le vad eu.
La multi ani Alex25 si celor mici sarbatoriti azi.
Iuliapapusa, eu zic sa le povestesti atat tatalui cat si bunicului cosmarurile tale si poate in felul asta vor intelege ca e mai bine sa se impace. Spunele ca doar asa o sa poti scapa de stresul asta care nu iti face deloc bine si poate tine. Bafta.
Fetele, eu azi fac 40 de zile de la nastere. Ar trebui sa imi fac molifta aia de 40 de zile. Stiti cumva daca noi avem botezul peste 3 sapt, are ceva daca nu o fac chiar la 40 de zile si o sa imi citeasca preotul inaintea botezului? Multumesc.
Va pup pe toate si va urez o zi buna.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI
BEBE
iuliapapusa spune:
Monikus mie mi-a citit si mie si lutei preotul la 2 sapt dupa ce am nascut ca sa pot iesi afara ce ea iar molifta mi-a facut-o la botez pana sa intru in biserica
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliapapusa Monikus mie mi-a citit si mie si lutei preotul la 2 sapt dupa ce am nascut ca sa pot iesi afara ce ea iar molifta mi-a facut-o la botez pana sa intru in biserica de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
Ce bine de tine. Eu nu am chemat preotul iar acum nu stiu ce sa fac. Oricum nu am cum sa ies eu singura cu copilul azi pana la biserica. Sper sa nu fie nici o problema daca mi se va citi la 60 de zile molifta inainte de botez. Asta e.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI
BEBE
iuliapapusa spune:
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
alinus_25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
kemsy si al meu a dormit pana acum numai pe partea dreapta, iar de vreo sp doarme pe stanga. nu mi-am facut mari griji de forma capului sau de urechi. nu mi se pare ca ar fi "stramb". si eu ii dau de mancare la 2-3 ore noaptea, cand incepe sa se frichineasca si plange daca nu ma trezesc. nu cred ca as putea mari intervalul la ce fomist e. eu cred ca e prea mic sa ma apuc sa-i fac program si mai ales noaptea. cred ca se va regla singur la un moment dat. dar nu cred ca inainte de 3-4 luni. ziua poti sa-i faci, dar noaptea cum? abia astept sa suga 5 minute si sa adoarma la loc. MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Mamici, ma bag si eu dupa 1000 ani lumina, ca musca ce a hibernat, e beata dar are explicatzii de dat.
So, la bb 1 nu prea stiam cum e cu alaptatul, mi se parea ca e lege sa-i dai la cerere (asa e!), ca nu se poate face program, colici, etc.
Noaptea alaptam in pat si ma lua somnul, ii dadeam din ambii sani si ADESEA (fie noapte/ zi) adormea pana sa trecem la al 2-lea san. Asa ca am fost varza mereu, noaptea tziztzilea tot la 2(3) ore, cand a mai crescut si dadeau dintzii mai fain, din ora in ora!!!
Acum am priceput ca tzinutul cat mai mult la san se refera la partea aceea din 24 ore, cand esti relaxata si dispusa la maxim, ca sa-l umpli de laptic pana la refuz, CA SA-SI MAREASCA (,) CAPACITATEA STOMACELULUI, si dupa ce-l umpli sa mai si storci putin lapte, ca sa produci si mai mult.
E perfect valabila regula adultilor, SATUL ZIUA => LINISTIT NOAPTEA
BB2 si-a facut singura program de la 1 luna jumate, mai intai 5 ore legat, apoi 6, acum 7-8. Insa ziua NU ma lasaaaaaaa, papa tot la 2-3 ore, se umple de lapte ca un balonash, e haioasa, iar eu ultra -relaxata.
Of course, cand se trezea noaptea (la 1 luna jumate)incercam sa nu adorm eu prima, si o frecam energic pe spate, in timpul suptului, ca sa nu adoarma si sa suga cat mai mult. Mie trezit, schimbat, alaptat, scos aer, pus in patutz, dat o tura pe la baie, imi ia 45 min, insa stiu apoi ca dorm linistita.
Alina, Doris Maria (02.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007) Teo la botezul Dodolinei
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
Ioanna81 spune:
buna dimineata stimae doamne si stimati domnisori si domnisoare.
citat din mesajul lui monikus Fetele, eu azi fac 40 de zile de la nastere. Ar trebui sa imi fac molifta aia de 40 de zile. Stiti cumva daca noi avem botezul peste 3 sapt, are ceva daca nu o fac chiar la 40 de zile si o sa imi citeasca preotul inaintea botezului? Multumesc. Va pup pe toate si va urez o zi buna. Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE |
nu are nimic daca nu faci molifta fi la 40 de zile. nu vei putea intra in biserica pana nu faci molifta, atata tot. eu am facut-o dupa 40 de zile si a mai venit preotul cand Carol avea 8 zile, i-a citit acasa o rugaciune si apoi am fost cu el la manastire.
in alta ordine de idei... baietii mei dorm amandoi unul langa altul sunt asa de dulci de-ti vine sa-i mananci
m-am trezit un pic indoita ca baiatul meu a dormit de pe la 11 pana la 8 dar am vazut ca a mai dormit un bebel asa de mult asa ca m-am linistit cat de cat. mie- teama ca nu ia in greutate suficient daca sare peste o masa.., dar cred ca sunt eu sarita! oricum ieri nu a vrut nici in ruptul capului a doarma... mai mult de 15 minute nu a inchis el ochisorii aia mari ai lui...
credeti ca, daca va manca de 4 ori in loc de 5 cum mananca de obicei, e rau? adica nu pune umarul la produs cututze pe ici pe colo, prin partile esentiale?
Ioana de Carol Ioan
Pataniile noastre
Concurs PAMPERS
santorini spune:
'Neata!
Selen am incercat sa te votez aseara dar cand introduceam codul trimis de ei prin sms si celalalt cod imi spunea ca e gresit. Mai incerc azi, poate eram prea obosita si imi scapa ceva..F frumoasa poza, asa cum sunt si cele cu plimbarea pe la Cazino.
Raluk o sa vazi ca in cateva saptamani o sa inceapa Alexutu sa se schimbe. La noi asa a fost. Si eu la fel ca si tine am tot cautat explicatii in primele doua luni, pentru ca nu mi se parea normal sa planga in continuu. Am citit si eu in dr. Spock de copiii hipertonici si la fel ca tine am fost convinsa ca Andrei se incadreza in categoria asta. Oricum el nu zice ca ar fi ceva rau, asa ca eu m-am linistit. In schimb tot el zicea ca dupa 6 saptamani plansul scade in intensitate. Nu a fost chir dupa 6 ci dup 8 saptamani dar acum e bine. Fii tare pana mai creste un picut.
Manga super pozele de la botez. Ce de tineri la petrecerea voastra.... Pe tine nu te-am prea vazut prin poze, sau tu le-ai facut?
Iulia eu cred ca pe tine te-a afectat si te afecteaza ff mult cearta asta dintre tatal tau si bunici. De aceea ai visele respective. Cred ca cel mai bine e sa ai o discutie deschisa cu ei si sa ii rogi sa se impace macar de dragul lutei!
Fetelor (conducatoare auto) voi iesiti singure cu bebei in masina? ca eu am avut o intreaga discutie pe tema asta cu al meu sot pt ca nu e de acord sa plec singura cu Andrei in scaun! Si m-am satutat sa ma duc tot timpul la plimbare in parc cu soacra-mea Asta pt ca la noi nu e nici un parc in apropiere ca sa ma duc pe jos.
de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
Ioanna81 spune:
iulia au dreptate fetele. incearca sa le povestesti amandurora ce vis ai avut si poate asa vor reusi sa se inteleaga.
nu stiu ce se intampla dar de cateva zile si eu am inceput sa visez mai mult sau mai putin aiurea... asta dupa ce nu am mai visat de ceva timp! o fi ceva in aer
Ioana de Carol Ioan
Pataniile noastre
Concurs PAMPERS
Ioanna81 spune:
hai ca sunt tare activa in dimineata asta!
citat din mesajul lui santorini Fetelor (conducatoare auto) voi iesiti singure cu bebei in masina? ca eu am avut o intreaga discutie pe tema asta cu al meu sot pt ca nu e de acord sa plec singura cu Andrei in scaun! Si m-am satutat sa ma duc tot timpul la plimbare in parc cu soacra-mea Asta pt ca la noi nu e nici un parc in apropiere ca sa ma duc pe jos. de Andrei-Alexandru BOTEZ POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN |
eu merg singura cu masina cu Carol. noi nu avem scoica si atunci il pun cu landoul pe bancheta din spate, il fixez cu centura si asta a fost. mergem si la drum lung asa, am fost si in parc.
noi mergem de obicei in herastrau, si mergem pe jos pana acolo... facem cam 30 de minute de mers normal... cand ma plictisesc de asta sui copilul in masina si aleg alt parc unde nu pot ajunge pe jos. desi dupa 3 luni aproape de mers pe jos 3 ore in fiecare zi cred ca m-as putea duce pana la ploiesti
Ioana de Carol Ioan
Pataniile noastre
Concurs PAMPERS