Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *12*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Buna dimineata, haideti la o aburinda!

Azi noapte ne-am trezit din ora in ora cu dureri de burtica si dupa cate o partzaiala zdravana adormeam la loc. Oricum a fost de ajuns sa fiu zombi in dimineata asta.

Ellenuta unde este Hanul voievozilor?

Liliac imi pare rau de taietura ta, sper sa-ti treaca repede. Grijeste-te.

_
Mami de baietel scump Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Waw Ioana de la 11 la 8, pai ar trebui sa fii super fericita. Eu tot astept sa nu se mai trezeasca Andrei noaptea, pt ca asa am citit ca e normal, sa renunte treptat la mesele de noaptea, dar el nimic......Ii dai san sau biberon?

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Va mutumesc fetele pentru sfaturi sunt tare socata sa mai visez si acum astfel de vise dupa 8 luni credeam ca vor trece.cel mai naspa e ca par atat de reale chiar sunt constienta in vis ca doar visez dar ma zbat ca pestele pe uscat sperand sa ma trezesc cat mai curand.Cat despre impacare nici nu incape in discutie din partea tatalui de dimineata ma tot chinui sa il mai domolesc dar inutil nu si nu.Sper sa aiba mai mult efect asupra lui mama.O sa o pun sa vorbeasca f serios cu el cand vine de la servici

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

dau si eu o ca-s cheauna .. fasolea si-a facut efectul asupra annei .. nu va povestesc ..

kinga uite aici detalii .. http://www.hanul-voievozilor.ro/

noi ne simtim super aici, e aproape de casa .. pe la 7 seara incepe si formatia sa cante, numai muzica populara, e atmosfera ..

iulia off Doamne ce vis ..

cu anna nu am iesit singura cu masina insa cu eva mergeam .. ma duceam in moghioros si ma intalneam cu fetele de la clopotei.

o zi super va doresc!

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Waw Ioana de la 11 la 8, pai ar trebui sa fii super fericita. Eu tot astept sa nu se mai trezeasca Andrei noaptea, pt ca asa am citit ca e normal, sa renunte treptat la mesele de noaptea, dar el nimic......Ii dai san sau biberon?

de Andrei-Alexandru
BOTEZ

ii dau san... de 4-5 ori pe zi. stam la o masa intre 15 si 30 de minute, scoatem aerul dupa primul san...

dar nu doarme mereu asa... de obicei doarme de pe la 10.30 pana la 6. si incepe sa faca faza cu trezitul la 8 mai des de cateva zile. poate s-a prins baiatul meu ca mami nu este matinala

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Concurs PAMPERS

Mergi la inceput

Si mai am o intrebare voi cam cat timp ii tineti in leagan? Adica exista vreo perioada maxima, le afecteaza coloana sau alte chestii de genul asta?

de Andrei-Alexandru
BOTEZ

Mergi la inceput

Ioana ai un baietel super cuminte. Si eu tot san ii dau lui Abdrei, dar el are cam 7 mese. Acum suge ff putin la o masa (5-10 min max.) dar de redus numarul de mese nici gand. De fapt eu as vrea sa nu se mai trezeasca noaptea, pt ca se culca pe la 10 si se trezeste pe l-2 apoi pe la 4-5, si apoi la 7!

de Andrei-Alexandru
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:

Ioana ai un baietel super cuminte. Si eu tot san ii dau lui Abdrei, dar el are cam 7 mese. Acum suge ff putin la o masa (5-10 min max.) dar de redus numarul de mese nici gand. De fapt eu as vrea sa nu se mai trezeasca noaptea, pt ca se culca pe la 10 si se trezeste pe l-2 apoi pe la 4-5, si apoi la 7!

de Andrei-Alexandru
BOTEZ

ai incercat sa-l intorci pe burtica la una dintre trezirile de peste noapte? eu asa am facut dupa ce m-am convins ca isi muta capul incazul in care trage ceva peste nas. eu asa mai fac cand se trezste prea devreme

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Concurs PAMPERS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Fetele, eu azi fac 40 de zile de la nastere. Ar trebui sa imi fac molifta aia de 40 de zile. Stiti cumva daca noi avem botezul peste 3 sapt, are ceva daca nu o fac chiar la 40 de zile si o sa imi citeasca preotul inaintea botezului? Multumesc.

Va pup pe toate si va urez o zi buna.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI
BEBE

Mie mi-a citit preotul inainte de botez, la mai mult de 40 de zile de la nastere.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:

de Andrei-Alexandru
BOTEZ

Si ale meu asa manca pana acum o saptamana si mi-a venit ideea sa-l t6rezesc la 12 noaptea si asa am reusit sa decalez mesele si noaptea se mai trezeste o singura data, la 3. De saptamana viitoare incerc sa-i scot si masa asta. Al tau BB ce varsta are? Al meu face 2 luni saptamana viitoare.

_
Mami de baietel scump Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput