Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *12*
Raspunsuri - Pagina 18
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Ralu copilul e special exact ca mamica lui Dana intentia mea nu a fost sa deschid un subiect care sa te intristeze, cred ca stii asta. Mai mult decat atat te pot intelege ca esti cam agitato/nervoaso/ciufuto/irascibila.....sa nu-ti iasa tie faza cu coaforul....asta e motiv de viata si de moarte de plans.Eu plangeam si daca nu vroia Adi sa deschida geamul si-i spuneam ca are ceva cu mine In ceea ce o priveste pe Ana sunt convinsa ca totul e normal dar tu ti-ai dori mai multe asa cum facem toate....sa zica, sa faca, sa rada, sa se intaorca, sa zburde, sa citeasca, sa recite..... iar ei dragutii abia au iesit cu nasucul in lume. Apropos ca zici de pozele cu grasutul meu, cand mi-a dat health visitorul caietul lui de sanatate mi-a aratat graficele si intre care curbe trebuie sa se incadreze. Acum la ultima cantarire iuliapapusa avea Davidutu 6350 gr si deja e pe linia de sus....dar nu am eu stresuri. Ar trebui sa ma preocup sa nu-l fac obez M-am intrerupt si nu mai stiu ce vroiam sa spun...mai revin eu Multa sanatate tuturor mamicilor si puiutilor |
Luci, faza cu coaforul a fost toppingul...ok, zic! seful lui grig nu poate sa inteleaga ca eu trebuie sa ajung la coafor (meschinul, insensibilul!), dar sa aflu ca dna coafeza nu este disponibila nici sambata aceasta, nici cealalalta..ee, asta a fost prea de tot! mi-am zis "soro, Universul are ceva cu tine! nu te iubeste"
si uite asa, le-am vazut pe toate mai gri decat sunt;
in fine, va multumesc fetelor, ca mi-ati adresat o vorba, un sfat...ce vreau eu sa stiti este ca sunt constienta ca o mai iau din cand in cand pe aratura (chiar si cand scriam mesajele de azi dimineata) si imi fac autocritica...dar, probabil datorita oboselii, lipsei hormonilor si , nu ma pot abtine sa ma plang...adevarul este ca nici nu prea am la cine ma plange, prietenele mele neavand copilasi (inca..una are o burtica de 5 luni, aproape), le-ar fi mai greu sa ma inteleaga..asa ca voi ramaneti de pus umerii la bataie
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Selen ma bucur ca Ebru este bine! si sper sa se rezolve si fisura de la sanul tau; am incercat sa votez printesa, le-am trimis numarul meu de telefon, dar nu stiu ce s-a intamplat ca nu am primit sms cu nu stiu ce cod ziceau ei ca imi vor trimite;
Maria am vizionat si eu pozicile de la botez...mi-a placut atmosfera de la petrecerea de acasa...tinereasca! si fratii...ce bine semanati intre voi! (mai ales Sergiu cu fratelele lui..prima impresie a fost, "Segiu si-a lasat barba...ete, aici s-a ras")
ma bucur ca merge treaba cu slingul..la noi nu prea..plange cand o pun...poate ca nu-i place, nu stiu..
Angelli tu cum mai esti?
Raluk
Liliacule
oare ce am mai citit?
ne pregatim de baita...sa aveti o noapte linistita!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
kemsy spune:
Seara buna!!
Greu tare mai citesc si eu...
Nela, tare faza cu curcanul...si cu "fitilul scurt"
Selen, totul bine cu Ebru?Am vazut si eu pozele si m-am indragostit de ea!!
Luto, ma bucur ca ti-ai mai revenit!Si eu am un frig noaptea cand ma trezesc sa-i dau papa...uite asa racim stand in casa!
Manga, felicitari pentru botez. Abia astept sa il botezam si noi, pe 9 ianuarie e stabilit, acum sunt in cautare de marturii, invitatii
Am nevoie de parerea voastra:
1. Bebe al meu doarme predominant (99%) cu capul pe stanga. Oricat m-as chinui eu, nu-l tine decat pe partea aia.Pe o parte nu vrea sa doarma, doar cu burtica in sus. Oare i se modifica forma capului?
2. Eu inca ii dau mancare la 2-3 ore, si ziua si noaptea. Sa maresc intervalul, ii fac rau asa?
Merg la recuperari!
Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
kemsy spune:
Off, multa sanatate lui Stefanel, puiut de Raluca_u
Am cumparat si eu ergo carrier, deja ma vedeam afara la plimbarica...numai ca spiritul meu de observatie m-a lasat balta, ca de obicei. Trebuie sa mai astept sa mai puna bb carnita pe el, ca se foloseste de la 7 kg in sus
Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
MangaGirl spune:
buna seara,
Luci, Dana, Kemsy. daca ati sti ce bine ma simt ca l-am botezat. parca sunt mai usoara.
cat despre el...am cateva zile, nu ne mai intelegem. urla si iar urla...dar nu ca-l doare ceva. urla neconsolat, mai ales cand e obosit si nu reuseste sa adoarma. si azi a dormi putin, iar acum de 3 ore e dus. parca vad ca ma apuca 1 inchinandu-ma la el sa doarma.
Selen cum mai esti? sa stii ca eu nu am stiut de treaba cu sangele si al meu asa a supt la inceput cand aveam bucata lipsa. mi-am dat seama ca imi curge sange cand dadeam la pompa ca sa mai detensionez.
Raluk mami, of, of... sper sa treaca greul. Ai incercat sa-l scoti afara, poate doarme mai bine. Eu azi la disperare ca nu reusea sa atipeasca si urla la luna (vorba vine), l-am pus in wrap si am iesit la plimbare. l-am infofolit bine (adica am infasurat jerseul meu gros peste el) si a adormit dupa primii 2 metri. e drept ca nu vedea nimik. nu i se vedea nici capul asa ca a luat planton la pieptul meu cat ai zice peste. poate asa se mai linisteste mititelul. Nici sa-l tii in caemra intunecoasa mereu nu poti. nici nu stiu ce sa zic decat ca mi-e mila de tine, mi-e mila si de el si sper sa se obinuiasca repede cu imprejurimile. despre vomat, am trecut si eu prin episoade din astea horror cand dadea afara si pe nas si pe gura si il tineam in maini inert de nu stiam daca mai reuseste sa respire sau nu. am invata sa nu-l mai manevrez dupa mese mai ales. cand mananca si il agit/schimb/se agita, imediat vomita. dar totusi se vede o ameliorare pe masura ce creste. parca vomita mai putin si mai rar.
cum mai Dana nu ai unde sa-ti faci parul? si coafeza aia nu vrea sa faca un ban in plus si sa-ti vina acasa? stiu ca inRomania merge. de fapt si aici se poate, pentru ca majoritatea fac si freelancing. eu m-am vopsit singura cu o sp inainte de botez cu vopsea profesionala de la Wella. a iesit cam roscatel la radacini, dar cand vin in Romania, mai bag niste suvite si va arata ok. Acum astept sa creasca ca l-am tuns ca bleaga.
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
andraiulia spune:
Doamne, mai fetelor, cate chinuri ati mai inatmpinat unele..ooof. Am mai citit si la Manga acum, cu vomitatul si pe nasuc, Doamne. Si Ralu, imi pare tare rau. Ce sa le faci? Saracutii, nu le este usor sa se adapteze. Nici unora, indiferent cat de cumintei sunt sau nu. O sa fie bine!! Sophie rade dince in ce mai mult, cand se trezeste, dupa ce papa. Pare un copilas foarte comunicativ. E un bebelus cu_care te poti intelege f usor, care nu plange. Asa a fost ea de la inceput. Sunt f recunoscatoare! Deocamdata n-am avut probleme, sper sa nu apara nici mai tarzior. Cu cahul asta nush de ce nu ne mai iese(la propriu:)) ). Ii pun cate jumate de supozitor. N-o las mai mult de o zi. Asa mi-a zis doc. Sper sa se regleze la loc.
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
andraiulia spune:
Oricum, pe masura ce cresc, problemele de genul asta(cu papa, somnul) dispar. Cred. Si eu remarc in mod clar diferentele de intelegere ale ei. O sa fie bine, fetelor!!!
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui kemsy Seara buna!! Greu tare mai citesc si eu... Nela, tare faza cu curcanul...si cu "fitilul scurt" Selen, totul bine cu Ebru?Am vazut si eu pozele si m-am indragostit de ea!! Luto, ma bucur ca ti-ai mai revenit!Si eu am un frig noaptea cand ma trezesc sa-i dau papa...uite asa racim stand in casa! Manga, felicitari pentru botez. Abia astept sa il botezam si noi, pe 9 ianuarie e stabilit, acum sunt in cautare de marturii, invitatii Am nevoie de parerea voastra: 1. Bebe al meu doarme predominant (99%) cu capul pe stanga. Oricat m-as chinui eu, nu-l tine decat pe partea aia.Pe o parte nu vrea sa doarma, doar cu burtica in sus. Oare i se modifica forma capului? 2. Eu inca ii dau mancare la 2-3 ore, si ziua si noaptea. Sa maresc intervalul, ii fac rau asa? |
kemsy si al meu a dormit pana acum numai pe partea dreapta, iar de vreo sp doarme pe stanga. nu mi-am facut mari griji de forma capului sau de urechi. nu mi se pare ca ar fi "stramb". si eu ii dau de mancare la 2-3 ore noaptea, cand incepe sa se frichineasca si plange daca nu ma trezesc. nu cred ca as putea mari intervalul la ce fomist e. eu cred ca e prea mic sa ma apuc sa-i fac program si mai ales noaptea. cred ca se va regla singur la un moment dat. dar nu cred ca inainte de 3-4 luni. ziua poti sa-i faci, dar noaptea cum? abia astept sa suga 5 minute si sa adoarma la loc.
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
iuliapapusa spune:
citat din mesajul lui kemsy 1. Bebe al meu doarme predominant (99%) cu capul pe stanga. Oricat m-as chinui eu, nu-l tine decat pe partea aia.Pe o parte nu vrea sa doarma, doar cu burtica in sus. Oare i se modifica forma capului? 2. Eu inca ii dau mancare la 2-3 ore, si ziua si noaptea. Sa maresc intervalul, ii fac rau asa? Merg la recuperari! Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009) Asa s-a nascut Loris |
Kemsy si luta mea la fel doarme pe spate cu capul intr-o parte oricat m-as chinuii eu cu scutece facute sul le da la o parte instant iar despre program este bine la 2 3 ore dupa parerea mea chiar bine
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
iuliapapusa spune:
Luto, Maria da ce grasunici aveti.A mea e mai mititica 5,500 kg dar la cat avea ea starpitura mamii este bine
Va ofer isi alege fiecare ce vrea
Si acum sa ma vait si eu nu de copil ca este bine si cuminte tot asa a dormit de la 20 00 pana la 04 00.A papat s-a jucat un pic fara oracaieli ca sa nu trezim vecinii si de atunci doarme si acum.
Sa revenim la subiectul meu destul de complicat.Acum 8 luni mi-a murit bunica din partea tatalui.Tatal meu era si inca este certat cu ei deci nu a fost acolo langa ea cand a inchis ochii iar de la rude am aflat ca se uita disperata in ultimele clipe dupa el.Din momentul in care a murit tot visam ca vrea sa-mi ia copilul chiar dinainte sa nasc.Nu stiam ce are cu mine ma tot intrebam.Ei, in noapte asta a fost un vis f violent in care s-a facut f clara : daca tata nu se impaca cu tataie imi omoara copilul.Asta a reiesit din vis.Cel mai infiorator este ca eram constienta ca visez si ma ducem in Rai cu ea ( cu luta) dar tot nu scapam, parca era un blestem.Sincer imi este f teama eu sunt asa mai dusa la deastea si nu stiu cum sa procedez ca tata nu vrea sa se impece cu tataie.Va rog va implor ce pot face sa ma linistesc ca tremura si sufletul in mine
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta