Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *12*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Mocacila
Grasunica80

LA MULTI ANI SA FITI SANATOASE

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

luci zi am fost iar la consiliu sa aplicam de benefits. ne-ar fi facut o evaluare pe loc daca nu era Sergiu student. asa, ne dau raspunsul intr-o saptamana. nu au mai cerut extrase de cont. atata timp cat declari ca ai in ele. ceea ce face procedura mai simpla. bineinteles ca eu alaptat de 2 ori cat am stat acolo. deja sunt experta. si slingul pe care l-am luat e criminal. pot sa si-l alaptez fara maini si sa-l tin sa doarma in el.

intr-o alta ordine de idei, seful mi-a scris un email ca sa vina la birou in urmatoarele doua saptamani sa vorbim despre intoarcerea mea la munca pe 1 aprilie. prin lege am pana la 1 februarie sa ma razgandesc si sa-i anunt. mi-a stricat toata ziua. inca mai sper ca nu trebuie sa merg si sa-l las pe aidan la gradi la 6 luni.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Maria de ce pana la sase luni?Asa e legea in U.K?
Nu e ca la noi 2 ani?Sunt total confuza si depasita

poze luta

Mergi la inceput

Fetele va las, nu cred ca mai intru in seara asta ca ii fac baie masaj si mai si mancam estc dar revin maine dimineata

poze luta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Maria de ce pana la sase luni?Asa e legea in U.K?
Nu e ca la noi 2 ani?Sunt total confuza si depasita

poze luta

aici e pana la 12 luni din momentul in care intri in concediu. 9 luni sunt platite, dar poti sta pana la 12 luni si ei sa-ti pastreze locul de munca. eu le-am spus ca ma intorc la 1 aprilie cand Aidan are aproape 6 luni. iau foarte putini bani in concediude materna. nu e in functie de salariu. e o suma fixa, am obligatia ca pana cu 2 luni inainte de termenul stabilit sa-i anunt dk vin. e probabil imi va cere in decemrie sa-i garantez intoarcerea mea. iar eu nu vreau sa promit atat de rpd. ca daca primesc ajutor c chiria, prefer sa stau eu cu aian acasa decat sa pltesc 800 de lire pe luna gradinita si sa merg la munca la 8 dimineata si sa ajung acasa la 7 jumate seara. in plus nu cred ca voi fi preatita sa-l las asa devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Multumesc Liliana si Iulia pentru sfaturi, o sa incerc de saptamana viitoare sa inlocuiesc masa de noapte.

Ellenuta pup dulce pe Anna, sa ai o noapte linistita!

Ma duc sa bag un corn in perna, nu inainte insa sa va bine-dispun

Bancul serii
Un individ e nevoit sa opreasca masina datorita unui blocaj al traficului in zona Calea Victoriei.
Deodata, cineva ii bate in geam:
- Domnule, teroristii au ocupat Parlamentul Romaniei si cer 10 milioane de dolari rascumparare ca sa-i elibereze pe parlamentari.
Altfel ameninta ca ii vor stropi cu benzina si le vor da foc.
Acum mergem din masina in masina si facem o cheta.
- Bine, si cat da fiecare? intreaba omul din masina.
- Cam 5 litri...

_
Mami de baietel scump Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

imi cer scuze pt felul idiot in care scriu, dar o fac doar cu o mana si am o tastatura tampita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Seara buna fetelor,
am vizionat pozele de la botezul lui Aidan si mi-au placut foarte mult, recunosc ca cel mai mult de personajul principal pe care il regasesc schimbat si foarte dragut cu ceva carnita suplimentara pe el fata de ultimele dati de cand l-am vazut. Felicitari Maria pentru asa un flacauas reusit .
Acum ca sa nu ma dezic, mie imi da ceva cu virgula , l-au botezat ambii frati ? al tau si al lui Sergiu ? Presupun ca era fratele lui Sergiu ca seamana izbitor.
Si tu semeni cu fratele tau
Liliac offf ....bafta la doctor si sper sa te faci bine fara sa mai fie nevoie de o noua interventie
Ralu copilul e special exact ca mamica lui
Dana intentia mea nu a fost sa deschid un subiect care sa te intristeze, cred ca stii asta. Mai mult decat atat te pot intelege ca esti cam agitato/nervoaso/ciufuto/irascibila.....sa nu-ti iasa tie faza cu coaforul....asta e motiv de viata si de moarte de plans.
Eu plangeam si daca nu vroia Adi sa deschida geamul si-i spuneam ca are ceva cu mine
In ceea ce o priveste pe Ana sunt convinsa ca totul e normal dar tu ti-ai dori mai multe asa cum facem toate....sa zica, sa faca, sa rada, sa se intaorca, sa zburde, sa citeasca, sa recite.....
iar ei dragutii abia au iesit cu nasucul in lume.
Apropos ca zici de pozele cu grasutul meu, cand mi-a dat health visitorul caietul lui de sanatate mi-a aratat graficele si intre care curbe trebuie sa se incadreze. Acum la ultima cantarire iuliapapusa avea Davidutu 6350 gr si deja e pe linia de sus....dar nu am eu stresuri. Ar trebui sa ma preocup sa nu-l fac obez

M-am intrerupt si nu mai stiu ce vroiam sa spun...mai revin eu
Multa sanatate tuturor mamicilor si puiutilor

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Mangulico multumesc ca nu m-ai uitat! sunt mai bine, mi-am revenit! am avut un moment de ratacire care sper sa nu se mai repete!

sper ca si tu esti bine dupa un WE agitat!

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

selen ai mamelonul ranit? nu poti incerca sa-l alaptezi pe bebe cu protectii din alea de mameloane? la carte scrie ca se vindeca mai repede daca pui lapte pe mamelon si-l lasi la aer!

recunosc ca nu am citit postul tau ca am recuperat pe diagonala!

de bebelusul ralucaimai stiti ceva?

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput