Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *12*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

dragele mele,

nu am citit tot, dar am vazut ca vorbiti de hemoroizi. trebuie sa mai existe famracii care fac in house crema si supozitoare cu propolis pentru hemoroizi. sau daca nu la plafar, gasiti ambele cu propolis si muguri de plop. eu cu asta ma dau. crema din asta si pun supozitoare facute de mama doar cu propolisx. ia dati fuga la farmacie si stricati o intrebare.

selenico am incercat sa te votez, dar nu am mobil de romania...super frumoasa poza.

liliacule multumesc de urari si imi pare rau ca treci prin asa ceva.
cristina_ana ce frumos vorbesti tu de Emma. ma gandeam ca asa sunt eu cu Aidan, il ador, nu mai pot dupa el si chiar dk sunt obosita, abia astept sa ma trzeasca noaptea la alaptat sa-l mai tin putin pe burta. s-a facut greu si nu mai pot respira daca sta prea mult, dar asa un pik sa-l dragalesc, tot mai merge.

dana asa sunt si eu cu ficiorasu' asta cand vine vorba de evolutie. eu sunt fericita ca atunci cand ii vorbesc rade cu toata gura, fara zgomot si isi intaorce limba in toate felurile ca si cum ar vrea sa-mi spuna ceva. inca n urade doar cand ma vede, trebuie sa fiu aproape si sa-i vorbesc. cand im iaude vocea se intoarce dupa mine, indiferent cine-l tine in brate. aseara nu se mai oprea din urlete, desi amandoi eram langa el. si l-am lasat un pic sa vedem cat o tine. mai tare s-a enervat si urla de numai. asa ca l-am luat la dansat. cred ca era prea cald. azi cand plange asa fara noima il imit si urlu si eu. se opreste nedumerit. cel mai tare ma distreaza cand suflu peste el si se opreste brusc din plans si trage aer in piept. e mortal. sa nu-ti faci griji ca nu face una sau alta. nici al meu nu rade la san, desi e mai mare. e drept ca daca il pun in pozitia de alaptat cnad e flamand incepe sa scoata sunete precipitate, strage gurita punga ...face intr-un fel anume si eu rad si-l tot aman sa-l mai aud si el se enerveaza si urla. mama denaturata ce sunt.

Luci Aidan a primit o jecuta albastru inchis ci guler de blanita, o salopeta de iarna alba cu manusi de fash, un alt playmat cu un colacel care sa-l si sprijine. o cutie cantatoare cu poza lui....de fapt, stii ce...fac o poza la lucruri. e mai simplu.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Sper sa apuc sa raspund pana se trezeste puiul.

Aseara am cobit ca imi e mai bine, ca au urmat cateva ore de plans isteric ca deja innebuneam toti langa el... pana la urma a adormit de oboseala pe la 23 noaptea, si eu sunt sigura ca a plans de oboseala, ca nu mai dormise de pe la 1 ziua... A vomat ca in filmele de groaza tot ce ar fi putut avea in stomacel, asa cam mai mult de o jumatate de cana, cam cat o ceasca de cappuccino sa zic. Pe toata gurita ii curgea in cascada... noroc ca numai eu l-am vazut, ca taica-sau ar fi fost terminat la privelistea asta...

Dana am primit coletul (am vazut ca tu ai platit transportul, te rog spune-mi cum sa iti trimit banutii. Trebuie sa ma platesc cumva... esti extraordinara ca te-ai gandit la mine si ca ai depus atata efort sa mi-l trimiti ), am si incercat deja produsul, m-am muls cum scrie acolo inainte, ca sa-i amestec, dar atat a plans saracutul, cred ca n-are gust bun, l-am chinuit de numa sa-i dam lapticul muls cu lingurita, apoi a supt doar un minut si a adormit de la plans... A vomat putin si a adormit la loc. Mai incercam, sa vedem, ca dupa show-ul de aseara vreau sa treaca neaparat, cat de repede!

Am citit pe net si despre produsul de care spunea Delia, la noi se gaseste sub denumirea de Protectis, aseara il cauta disperat Relu in tot orasul si la noi nu se gaseste, desi am vazut ca in Bucuresti este la Sensiblu, la HelpNet, dar la noi nu au adus in farmaciile astea... Oricum, era clar ca si daca incepeam sa-i dam aseara, scrie pe pagina lor ca se vede ceva efect in 3-4 saptamani... dar probabil voia sa simta ca face ceva ca sa se opreasca puiul din plans.

Dana ma distrezi cu ce spui cu comparatiile, din doua motive:

- stii ca ziceai ca te simti prost ca Ana e cuminte si Alex plange? Si eu aveam sentimente din astea in care ma simteam prost fata de oamenii care ma suna si nu raspund ca nu pot, poate tocmai il sterg pe pui de voma... Oameni care au copii si care nu au avut probleme cu ei. Acei oameni nu ma pot intelege de ce eu sunt 99% din timp ocupata cu copilul, mai ales un copil asa mic, care ar trebui sa doarma... Si mi-e asa o ciuda, ca n-ai cum sa intelegi pe cineva daca nu treci prin asta. Dar uite ca la tine empatia e mare si suferi pentru fetele de aici care au probleme. Eu ce ar trebui? Sa-mi doresc sa aiba si alti bebei asa probleme ca sa ma inteleaga pe mine? Nu stii cat sufar de ce nu e si puiul meu sanatos sa nu fie asa necajit, mor cand ii vad fatzuca aia disperata. Dar apoi imi amintesc ca nu se nasc perfecti, se nasc cu imperfectiunile parintilor, si poate eu si Relu nu suntem asa sanatosi ca alti parinti, nu putem avea pretentia ca puiul sa inceapa de la zero, fara probleme...

- Stai sa vezi ce mama denaturata sunt. Chiar i-am spus la mami ca pe cand o sa-i treaca problemele la pui o sa-mi dau si eu seama ce a avut. Dupa ce crezusem sigur ca e de la let-down reflex, acum mi-am schimbat parerea. Cum va spun, nu e de la gaze, ca alea le face lejer, si gazele si kk. In sfarsit, in a 6-a saptamana , m-am apucat si eu de rasfoit spock cand stateam cu puiul in wrap pe balcon la aer. Si zice domnu' Spock despre colici ca sunt unii bebei cu sistemul nervos mai putin dezvoltati, care sunt foarte usor stimulati de orice, si care sunt HIPERTONICI, asta e cuvantul, zice ca e echivalentul ADHD-ului intalnit la copiii mari. Se agita usor, nu adorm pentru ca vor sa fie atenti la persoana care le vorbeste, se sperie usor, etc. Mi s-a aprins beculetul atunci cand spunea spock sa-i pun o perna pe masa de infasat sa nu se rostogoleasca, pentru ca se sperie. Pai al meu parca pica din avion cand il schimb, asa de tare se sperie si da cu mainile in aer ca si cum ar vrea sa imbratiseze ceva si eu trebuie sa chem pe cineva sa-l tina de manuta, si atunci strange pumnul ala pana i se albeste si se calmeaza. No, si ca rezolvare ar fi sa fie cat mai putin stimulat, linistit in camere intunecate, cu o singura persoana, etc.

Deci zice si Spock ceea ce-mi spune si mami de cateva saptamani, ca puiul e prea avansat. NU e normal la varsta asta sa se uite asa atent la cineva multa vreme, sa zambeasca, sa gangureasca, sa nu vrea sa doarma, etc. Si imi amintesc si eu de finutul pe care l-am Botezat anul trecut, si de finutii parintilor mei. La 6 saptamani, sau mai mari, stateau doar in perna dormind linistiti, trezindu-se pentru masa. Asta al meu nici in fund nu i se mai pare interesant si daca il tin de subbrat, se intinde in picioare si si le tine drepte pe coapsele mele, sta in picioare. Si daca vreau sa il culc, incepe sa umble pe burta mea. NU e normal! Nu sta in brate, se impinge, isi da capul pe spate sa ma vada. Pe burta daca sta, isi ridica capul multe minute, vrea sa fie atent la orice. NU e normal si spock spune ca astea il obosesc si de aia plang copiii inconsolabil ore intregi, de la hiperstimulare si oboseala!

Cu ingrasatul, iarasi doctorita mi-a spus ca normal era sa puna intr-o luna 500-750 de grame, nu 1.6 kg. Si deja mi-e asa de frica sa-l manevrez, ca am impresia ca oasele nu i se dezvolta cat sa-i tina atata slaninuta! Mi-e frica atunci cand il ridic in brate ca o sa-i dizloc umerii. El culcat in brate nu mai sta din prima saptamana, asa ca si la verticala in brate mi-e teama ca il tin prea mult sustinut in fund...

Deci ANA e cea normala din comparatia asta! Si asta e dovedit prin faptul ca e fericita si linistita!!! Si acuma, cum spunea cineva mai sus, de unde sa fie grasuta? . La noi n-avea cu cine semana slabut Alex, saracul, ca suntem doua familii de grasani!

Mai adaug ceva pana fug. Liliana tin pumnii cu epiziotomia aia! Offf, eu am ignorat-o, sa vedem lunea viitoare la doctor ce va spune. De stresata cu puiul, nici oglinda nu mi-am mai pus-o pe acolo sa vad ce si cum. Doamne ajuta sa nu ai probleme!

Selen tin pumnii sa se rezolve rapid, sa nu te streseze situatia asta cu mulsul si cu faptul ca o sa alaptezi doar dintr-un san. Nu ma pricep deloc...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Maria astept poze cadouri
maria si Luto ce greutate au puiutii vostri?

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

O sa intru mai tarziu sa o vad pe frumoasa noastra Maria cum a fost la Botez. Deocamdata mi-e de ajuns invidia admiratia pe ziua de azi cand am vazut pozele de la Nela . Sunteti superbi, si locuiti intr-un loc de vis, parca sunteti intr-un concediu continuu .

Elle ai mare dreptate . Te pup cu drag!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mdaa .. isi face efectul fasolea batuta pe care am mancat-o ieri .. nu am rezistat si am papat 2 linguri. acum ii bolboroseste burtica .. vai de capu' meu!

nela m-ai facut sa rad cu patania cu inaripatul .. cu ce ati servit musafirul sau nu a mai venit ca nu inteleg?? pupam margelata plimbareata .. ce dragastos e tati cu anita ..

selen Doamne ajuta .. bine ca nu e problema cu ebruska .. nu stiu ce sa spun de sanul tau .. mai bine intrebi dr daca poti alapta. pupici

luci esti racita .. off .. sanatate multa! am vazut si pozute cu gogo .. ce falcos e!! e tare frumos daviducu!

alex ma bucur ca e fericita bebelina in leganus!

maria ce dragut si sentimental fratiorul tau!

kinga si noi suntem 30 pers la botez. facem la hanul voievozilor. nu inchiriem tot caci are capacitate mare ci doar ptr 30 pers. vom face niste platouri reci si calde si apoi fiecare isi comanda ce vrea ..

cristina multa sanatate lui andrei! poze cu scumpa ta nu ne mai pui? crema se numeste contratubex .. costa aprox 60 ron un tub de 20g .. se aplica un strat de crema pe ceza si nu nevoie de masaj. dr mi-a spus sa-mi dau cel putin 1 luna cu ea. este foarte buna si ptr arsuri si ptr acnee. am cautat eu pe net.

liliana uff imi pare rau ca ai probleme cu taietura .. tin pumnii sa fie totul ok!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Maria astept poze cadouri
maria si Luto ce greutate au puiutii vostri?

poze luta

eu din ochi iti sun, ca nuam fost la dispensar ... in jur de 6kg. asta dupa cantarul nostru pe care ma urc cu el in brate. si vad ca trebuie sa trec la scutece nr.3 ca am facut bulanase.

Mergi la inceput

kinga parca intrebai de mancatul noaptea. Aidan a facut sambata 7 saptamani si mananca de obicei pe la 10 apoi pe la 12 si apoi pe la 3. urmaotarea masa e in jur de 5-6. se intampla uneori sa mamance in doua reprize pe la 10 si atunci nu se mai trezeste la 12. aseara de exemplu, extrem de obosit si urlator de nici nu ii trebuia san, a mancat in cele din urma pe la 10 fara ceva si la zece si ceva si nu s-a mai trezit pana la 2 jumate. apoi la 5 fara 20 si apoi la 7.30. dupa care mi-a dormit pana la 10. nu stiu ce sa zic cu nemancatul noaptea. eu ii dau la cerere. din moment ce se fatzaie si se maraie, inseamna ca ii este foame. stiu ca programul de noapte si-l regleaza singuri la un moment dat...sau nu...eu am mancat si noaptea pana m-a intarcat la 10 luni. atatatimp cat imi cere, eu ii dau. desigur visez la noaptea cand voi dormi cap coada...dar...mai e pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

manga super a fost la botez! tare frumosi ati fost cu totii .. desigur in frunte cu aidan! si ce cumintel a fost la baitza piticul!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

manga super a fost la botez! tare frumosi ati fost cu totii .. desigur in frunte cu aidan! si ce cumintel a fost la baitza piticul!

Eva
Anna
papa bun

ii place la baie de obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Raluk off atat de rau imi pare pentru tine.Sunt total depasita la ce vorbesti tu acolo scumpa de tine dar incerc sa ma pun in situatia ta si ma apuca un fior pe sira spinarii.De aici reiese ca esti f calma si curajoasa.Merita efortul este totul pentru tine ca si la noi toate tot ce pot spune este ca sper sa treaca cat mai curand ca este solicitor si pentru voi si pentru pui.Cu greutatea eu zic sa nu te ingrijorezi si luta mea a luat 1,500 kg pe luna si nu cred ca este ceva periculos.

poze luta

Mergi la inceput