Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *12*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

cristina_ana pe Andrei sa-i treaca cat mai repede raceala asta si tusea iar pe Emma de 2 ori o ca este asa cuminte si zambareata

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Dana nu mai fi suparata si incearca sa nu te mai gandesti la ce va face in viitor ci soarbe fiecare gest constient sau nu ca toate sunt minunate sa treaca supararea

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutzu spune:

Hello dragele mele!

Imi merge netu' ingrozitor, de azi dimineatza tot incerc sa va scriu si nu imi trimitea mesajul nicicum... sper sa fie cu nosorc de data asta :)

La multe luni sarbatoritilor de azi, multa sanatate puiutzului Ralucai_U!

Carinablanca, legat de plansul din timpul mesei, pot sa iti spun ca si Carol imi plange cateodata in timp ce mananca si am descoperit ca e datorita gazelor pe care vrea sa le elimine, uneori papa ca un haple si inghite mult aer, asa ca facem o scurta pauza de ragait si reincepem sa papam fericiti :)

Selen, am postat trei voturi, sa fie cu noroc!

Puuup mamicile dragi!

Dana si BB Carol

Mergi la inceput

Liliana ce rau imi pare ca suferi atat, dar cum iti dai seama ca te infectezi?Ca si eu am epiziotomie plus ca m-am si rupt singura de la impins total 12 copci
Selen pe de-o parte ma bucur ca este bine ursulica pe alta imi pare rau ca ai facut rana sa treaca repede si pe Ebru cea frumoasa sa sti ca am votat dar ce regulament si la astia sa dai nr de tel si sa bagi codul trimis de ei prin sms oricum am votat ca merita

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

fetele,

am trimis un link cu poze pe mailul comun. mai astept cateva de la o prietena. acum punsi de la baie si petrecerea de dupa botez. ...de la care eu am lipsit in totalitate din cauza urlaciosului.

revin

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor...acum mi-a adormit mamaurtza si e treaza de la 8.30. a mai dormit 20 min cit ne-am plimbat pe afara...si raportam si noi de azi folosirea suzetei...ca nu am mai scos-o la capat cu ea.

In alta ordine de idei...ne-a venit tinuta de botez si am ramas ...fara aer. E...superba. O sa o imbrac si voi posta poze sa o vedeti...

Am ctit ca Selen are problemute..si eu cred ca e mai bine sa nu alaptezi pina nu trece rana...

Dana...fara comparatii te rog! Fiecare copil e unic si cu propriul ritm de dezvoltare...nu are sens sa compari, eu am renuntat de mult la asta.

Cristina...si eu ca tine, as manca dulciuri non stop...ma dispera starea asta cu atit mai mult cu cat imi pierd destul de mult timp in bucatarie sa gatesc .

Mai aveam ceva de spus dar se mariie mamarutza....revin.

de printesa mica Isabela Maria

Mergi la inceput

Maria am vazut poze botez frumoase intradevar cam lipsa prezenta ta dar las' ca recuperezi tu am vazut si fratiorul lui Aidan poate vor ramane prieteni eu stiu

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Prajituri, cojonaci, tort si suc la toata lumea de ziua lui Andrei.
Mai fetelor eu sunt tare fericita ca a devenit un baietel cumintel. Si vreau sa le incurajez pe Raluk, Monikus, parca si Angelli pentru ca o sa treaca toate, un picut de rabdare. Si eu eram la fel de disperata in primele doua luni. Andrei plangea in continuu, si inainte de a manca si dupa ce manca, fara un motiv aparent. Nici in brate nu se linistea, si am facut km prin casa cu el in brate ca sa-l linistim. Si treptat dupa ce a facut doua luni am inteput sa ne intelegem cu el. Bine ca l-am cam obisnuit in brate sau leganat pe pernuta, dar asta e alta poveste, la care se pare ca am gasit o rezolvare. Adica pt ca tot era ziua lui si duminica e Sf. Andrei, ieri i-am cumparat un leagan. Si e tare fericit in el. Acum chiar a adormit! Putem si noi sa ne odihnim bratele, spatele si picioarele

Multa bafta pentru Raluca_u si puiul ei. Doamane cred ca cel mai rau lucru e sa fie puiucul bolnav

Selen bine ca totul e in regula cu Ebru. Eu cand am avut rana m-am dat cu Bepanthene si mi-a trecut! A functionat mai bine decat Garmastanul.

Maria sa-ti traiasca puiucul proaspat crestinat. Dar nu am vazut inca pozele!

Luto multa sanatate, ce optimista esti tu chiar si cu nasul in batista

Nela sper sa primiti curcanul mult asteptat in week-end-ul asta. Ce plimbare frumoasa si ce poze super! Probabil ca ai mai povestit dar nu am fost eu pe faza, cum o adormi pe margelata pe pernuta? (ca vreau sa vad daca avem aceeasi tehnica)

Cristina_Ana multa sanatate pentru Andrei. Sa ne spui daca functioneaza crema aia mai ieftina, ca si eu ma gandeam sa intreb de o crema pt cicatricea de la cezariana!

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

gata,

am adaugat pozele de la petrecere la linkul cu botezul si am trimis si un link cu pozele de la baie. acum mai trebuie sa scoatem filmuletele.

ma duc sa citesc din urmaraluca-U multa sanatate pentru Stefanel. voi spune o rugaciune sa fie totul bine.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

sper sa pot scrie si eu un mesaj .. nu-mi mai gasesc timp de nimic. cand dorm fetele, eu mai fac una alta prin casa si uite asa nu mai apuc sa intru.

aseara am fost la restaurant sa definitivam ptr botez - 12 dec si am profitat de ocazie si am papat un desert si am baut un pahar de vin cu sotiorul din dotare ... am avut si noi timp sa vorbim in liniste .. ce bine a fost.

duminica am fost la controlul de 6 saptamani, totul e ok .. putem trece la treaba numai chef sa am ..

adi la eva a fost o viroza eruptiva, nu o boala a copilariei .. acum vad ca a inceput sa-i curga nasul si are ochii rosii .. dam din una in alta.

luci esti o fericita cu atata laptic. eu de la noptile nedormite am suferit din cauza asta. acum 2 seri i-am facut 120 ml formula si l-a baut tot ..

iulia sanatate multa stefiutezi!

ralucule mami .. ce pot sa-ti spun .. decat sa te incurajez si sa te asigur ca vor trece problemutele astea si va fi totul bine. e greu, mami dar asta face parte din "meseria" pe care ne-am ales-o. nu te pot minti .. vor mai veni nopti nedormite .. vor veni dintii, vor mai fi raceli .. dar, trebuie sa le luam pe toate asa cum sunt, n-avem ce face decat sa vegham ca puilor nostri sa le fie bine caci noi suntem acum centrul universului lor.

selen ce plimbarica frumoasa!! tare scumpa e ebrusuka .. ce atenta era la tot in jur!

off .. tipa anna .. revin, I hope ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput