Citim impreuna - organizatorice (6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Monixy, super, unde-s doi puterea creste.
Dieta nu merge, am incercat si sindromul de abstinenta e ff neplacut. Biblioteca rezolva problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Foarte frumoasa tema. Propunerile mele:

1. Dragostea nu moare de Maitreyi Devi
2. The blind assassin de Margaret Atwood
3. Les Mandarins de Simone de Beauvoir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

Biblioteca reala este ea insasi la dieta (o parte din cartile pe care le doresc , sau le-am dorit, nu-s de gasit ).

E ok cu "bibliotecile pirat" online

Nu stiu care-i substratul instinctului meu de proprietate asupra cartilor , dar nu prea imi place sa imprumut doar (cred ca o sa incep sa bantui anticariatele )

on (future) topic - asteptandu-l pe cititorul cu tema , m-am hotarat ce voi propune eu cand imi va veni randul : "Corespondenta-Scrisori" (nu , nu lucrez la Posta Romana) . Asa , ca sa stiti pt. cazul in care voi fi lipsa la apel , sa aveti subiect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Anecdota:
O urmaresc pe Margaret Atwood pe Twitter. Duminica in timpul meciului de hockey Canada-US a scris ca prea mare stressul meciului si prea multa tensiune, se duce sa citeasca Lord of the Rings pt ca stie cum se termina

Monixy, groaznic si eu am adictie la hartie dar fara complicatia posesiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

DidiAlex, te superi daca sistematizez eu propunerile? Zici ca esti prinsa cu treburi iar eu nu stiu ce sa mai fac ca sa evit sa fac ce am de facut:)

Asadar, pana acum lista cuprinde:

1. Porecla, Jhumpa Lahiri

2. www.polirom.ro/catalog/carte/pepenasul-2467/" target="_blank">Pepenasul, Marian Keyes

3. Mauprat, George Sand. AkaManah, ne dai si un link spre o recenzie relevanta? Eu am gasit doar www.okazii.ro/catalog/24644113/GEORGE-SAND-MAUPRAT.html" target="_blank">asta.

4. www.polirom.ro/catalog/carte/al-cincilea-copil-3053/" target="_blank">Al cincilea copil, Doris Lessing

5. www.polirom.ro/catalog/carte/animalul-inimii-2191/" target="_blank">Animalul inimii, Herta Muller

6. www.polirom.ro/catalog/carte/lacomie-2916/" target="_blank">Lacomie, Elfriede Jelinek

7. www.cinemagia.ro/stiri/editura-humanitas-va-prezinta-cartea-jurnal-in-piatra-de-carol-shields-9713/" target="_blank">Jurnal in piatra, Carol Shields

8. www.librarie.net/carti/12500/Dragostea-nu-moare-Maitreyi-eroina-lui-Mircea-Eliade-face-destainuiri" target="_blank">Dragostea nu moare, Maitreyi Devi

9. www.metropolis.ro/books/book.php?product_id=4245" target="_blank">Asasinul orb/The Blind Assassin, Margaret Atwood

10. www.scribd.com/doc/4114332/Simone-de-Beauvoir-Al-IIlea-sexvol-I" target="_blank">Al doilea sex, Simone de Beauvoir

11. www.humanitas.ro/humanitas/m%C4%83n%C3%A2nc%C4%83-roag%C4%83-te-iube%C5%9Fte" target="_blank">Mananca, roaga-te, iubeste, Elizabeth Gilbert

12. www.polirom.ro/catalog/carte/dimineata-pierduta-1444/" target="_blank">Dimineata pierduta, Gabriela Adamesteanu

Putem propune pana diseara, deci grabez-vous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Wow, curg la greu propunerile... eu propun : www.humanitas.ro/humanitas/m%C4%83n%C3%A2nc%C4%83-roag%C4%83-te-iube%C5%9Fte" target="_blank">Mananca,roaga-te,iubeste de Elizabeth Gilbert, inca nu am citit-o dar o am in biblioteca...

O zi buna,
Angela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Hm, nici eu nu gasesc vreun link romanesc pentru "Mandarinii", de ca si cum n-ar fi fost tradusa niciodata... straniu, dar nu mai comentez. Desigur, la Gibert Jeune in Pl. St-Michel o gasesti noua cu 5 euro.

Propun atunci www.scribd.com/doc/4114332/Simone-de-Beauvoir-Al-IIlea-sexvol-I" target="_blank">Al doilea sex in locul Mandarinilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

eu propun Gabriela Adamesteanu - Dimineata pierduta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mihaelka, vreo te rog sa muti lista de propuneri la subiectul nou ?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Cred c-ar fi mai bine sa asteptam sa se incheie perioada de propuneri si abia dupa sa mut lista la subiectul nou.
Laura, lipsesc linkurile de la cap. 1 si 2 (in topicul initial); cred ca ar fi bine sa pui linkuri in dreptul fiecarei carti citite, care sa trimita la subiectele unde s-au purtat discutii. Daca ai timp, fireste.

Mergi la inceput