Citim impreuna - organizatorice (6)
Raspunsuri - Pagina 21
Llaura spune:
Monixy, super, unde-s doi puterea creste.
Dieta nu merge, am incercat si sindromul de abstinenta e ff neplacut. Biblioteca rezolva problema![]()
beren spune:
Foarte frumoasa tema. Propunerile mele:
1. Dragostea nu moare de Maitreyi Devi
2. The blind assassin de Margaret Atwood
3. Les Mandarins de Simone de Beauvoir
monixy spune:
Biblioteca reala este ea insasi la dieta
(o parte din cartile pe care le doresc , sau le-am dorit, nu-s de gasit ).
E ok cu "bibliotecile pirat" online ![]()
Nu stiu care-i substratul instinctului meu de proprietate asupra cartilor , dar nu prea imi place sa imprumut doar (cred ca o sa incep sa bantui anticariatele )
on (future) topic - asteptandu-l pe cititorul cu tema , m-am hotarat ce voi propune eu cand imi va veni randul : "Corespondenta-Scrisori" (nu , nu lucrez la Posta Romana) . Asa , ca sa stiti pt. cazul in care voi fi lipsa la apel
, sa aveti subiect ![]()
Llaura spune:
Anecdota:
O urmaresc pe Margaret Atwood pe Twitter. Duminica in timpul meciului de hockey Canada-US a scris ca prea mare stressul meciului si prea multa tensiune, se duce sa citeasca Lord of the Rings pt ca stie cum se termina ![]()
Monixy, groaznic
si eu am adictie la hartie dar fara complicatia posesiei ![]()
beshter spune:
DidiAlex, te superi daca sistematizez eu propunerile? Zici ca esti prinsa cu treburi iar eu nu stiu ce sa mai fac ca sa evit sa fac ce am de facut:)
Asadar, pana acum lista cuprinde:
1. Porecla, Jhumpa Lahiri
2. www.polirom.ro/catalog/carte/pepenasul-2467/" target="_blank">Pepenasul, Marian Keyes
3. Mauprat, George Sand. AkaManah, ne dai si un link spre o recenzie relevanta? Eu am gasit doar www.okazii.ro/catalog/24644113/GEORGE-SAND-MAUPRAT.html" target="_blank">asta.
4. www.polirom.ro/catalog/carte/al-cincilea-copil-3053/" target="_blank">Al cincilea copil, Doris Lessing
5. www.polirom.ro/catalog/carte/animalul-inimii-2191/" target="_blank">Animalul inimii, Herta Muller
6. www.polirom.ro/catalog/carte/lacomie-2916/" target="_blank">Lacomie, Elfriede Jelinek
7. www.cinemagia.ro/stiri/editura-humanitas-va-prezinta-cartea-jurnal-in-piatra-de-carol-shields-9713/" target="_blank">Jurnal in piatra, Carol Shields
8. www.librarie.net/carti/12500/Dragostea-nu-moare-Maitreyi-eroina-lui-Mircea-Eliade-face-destainuiri" target="_blank">Dragostea nu moare, Maitreyi Devi
9. www.metropolis.ro/books/book.php?product_id=4245" target="_blank">Asasinul orb/The Blind Assassin, Margaret Atwood
10. www.scribd.com/doc/4114332/Simone-de-Beauvoir-Al-IIlea-sexvol-I" target="_blank">Al doilea sex, Simone de Beauvoir
11. www.humanitas.ro/humanitas/m%C4%83n%C3%A2nc%C4%83-roag%C4%83-te-iube%C5%9Fte" target="_blank">Mananca, roaga-te, iubeste, Elizabeth Gilbert
12. www.polirom.ro/catalog/carte/dimineata-pierduta-1444/" target="_blank">Dimineata pierduta, Gabriela Adamesteanu
Putem propune pana diseara, deci grabez-vous![]()
angelabv spune:
Wow, curg la greu propunerile... eu propun : www.humanitas.ro/humanitas/m%C4%83n%C3%A2nc%C4%83-roag%C4%83-te-iube%C5%9Fte" target="_blank">Mananca,roaga-te,iubeste de Elizabeth Gilbert, inca nu am citit-o dar o am in biblioteca...
O zi buna,
Angela
beren spune:
Hm, nici eu nu gasesc vreun link romanesc pentru "Mandarinii", de ca si cum n-ar fi fost tradusa niciodata... straniu, dar nu mai comentez. Desigur, la Gibert Jeune in Pl. St-Michel o gasesti noua cu 5 euro.
Propun atunci www.scribd.com/doc/4114332/Simone-de-Beauvoir-Al-IIlea-sexvol-I" target="_blank">Al doilea sex in locul Mandarinilor.
Laura25 spune:
Mihaelka, vreo te rog sa muti lista de propuneri la subiectul nou ?
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
beshter spune:
Cred c-ar fi mai bine sa asteptam sa se incheie perioada de propuneri si abia dupa sa mut lista la subiectul nou.
Laura, lipsesc linkurile de la cap. 1 si 2 (in topicul initial); cred ca ar fi bine sa pui linkuri in dreptul fiecarei carti citite, care sa trimita la subiectele unde s-au purtat discutii. Daca ai timp, fireste.