Citim impreuna - organizatorice (6)
Raspunsuri - Pagina 20
monixy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka Ce parere aveti - mai asteptam? Am asteptat suficient? Il ungem pe AkaManah? |
Eu zic sa nu-l ungem , ci sa-l imbrobodim (glumesc , sper sa nu fi jignit cumva )
AkaManah , te invitam sa lansezi tema
DidiAlex spune:
Neatza si scuze..sunt cam prinsa..si seara nu intru pe net.
am incercat sa citesc ce ati scris, inspiratie zero, ce parare aveti de "women writers"?
Edit:
si ca propuneri de carte:
1. Porecla, Jhumpa Lahiri, Colectiile Cotidianul-Ed Univers, 2009,
recenzie
2. Pepenasul, Marian Keyes, Ed. Polirom, 2009
www.supercarti.ro/carte/pepenasul.html" target="_blank">***
beshter spune:
Hei, Didi, ce bine ca nu ne-ai lasat!
Din punctul meu de vedere e perfect. Vin si eu mai tarziu cu propuneri.
AkaManah spune:
citat din mesajul lui DidiAlex Neatza si scuze..sunt cam prinsa..si seara nu intru pe net. am incercat sa citesc ce ati scris, inspiratie zero, ce parare aveti de "women writers"? Edit: si ca propuneri de carte: 1. Porecla, Jhumpa Lahiri, Colectiile Cotidianul-Ed Univers, 2009, recenzie 2. Pepenasul, Marian Keyes, Ed. Polirom, 2009 www.supercarti.ro/carte/pepenasul.html" target="_blank">*** |
Din tema aceasta cu scriitorese as propune George Sand- Mauprat
Ma gandesc si la ceva vesel. Oare "Harry Potter"? Hmmm...Ma mai gandesc
Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
beshter spune:
Propunerile mele:
1. Doris Lessing - www.polirom.ro/catalog/carte/al-cincilea-copil-3053/" target="_blank">Al cincilea copil
2. Herta Muller - www.polirom.ro/catalog/carte/animalul-inimii-2191/" target="_blank">Animalul inimii
3. Elfriede Jelinek - www.polirom.ro/catalog/carte/lacomie-2916/" target="_blank">Lacomie
Llaura spune:
Propun:
1. Carol Shields, www.cinemagia.ro/stiri/editura-humanitas-va-prezinta-cartea-jurnal-in-piatra-de-carol-shields-9713/" target="_blank">Jurnal in piatra
Si ma mai gandesc
monixy spune:
citat din mesajul lui Llaura Propun: 1. Carol Shields, www.cinemagia.ro/stiri/editura-humanitas-va-prezinta-cartea-jurnal-in-piatra-de-carol-shields-9713/" target="_blank">Jurnal in piatra Si ma mai gandesc If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING. |
Llaura , "Jurnal in piatra" voiam sa propun si eu .
(De cand am intrat activ la cercul de lectura , am "ciuruit" bugetul din cauza cartilor , cumpar si ce propun , si ce iese la votare , plus ce mai gasesc interesant in drum ; aveti cumva o metoda de a tine dieta de carti?)
Laura25 spune:
citat din mesajul lui monixy aveti cumva o metoda de a tine dieta de carti?) |
Abonament la biblioteca?
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me