Citim impreuna - organizatorice (6)
Raspunsuri - Pagina 19
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelabv Subiect nou curind ? Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007) Asa creste Nicole Primele poze PRO |
Din cate am socotit eu, cam pe luni-marti ar trebui sa vina propunerea. Randul la propus i=ar veni lui mimonix conform listei.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Llaura spune:
Vreau si eu in book club, ma primiti? recunosc cinstit ca n-am terminat Sorocul si nici Drumul, prea deprimante ; hai una mai saltareata sa mearga si cand citesc eu adica pe la patru dimineata
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Llaura Vreau si eu in book club, ma primiti? [size=1]If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING. |
Bun venit!
Bazar umanitar DC
beshter spune:
Vaz ca mimonix nu da semne ca a receptionat.
DidiAlex, Oana MD, Lorelai - vreuna dintre voi pe receptie?
AkaManah spune:
mimonix te rog...propune un subiect vesel si, daca se poate, light. E cam astenie si siiigur avem nevoie sa radem fara sa facem analize aprofundate.
Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
monixy spune:
AkaManah , mai bine gandeste-te tu la un asemenea subiect ca am asa o presimtire ca fetele sus-numite nu apar....
DidiAlex spune:
Dragi cititoare,
recunoasc ca nu am citit o perioada subiectul pt ca multe carti mi se pareau "grele" sa le citesc in germana.
Dar daca tot vad ca se vrea un subiect vesele va recomand www.bestsellers.ro/lang/de/bestsellers/produse/detalii/0/L33695/pepenasul.html" target="_blank">Pepenasul
chiar am vazut ca e pe lista ofertelor de la Polirom
Laura25 spune:
citat din mesajul lui DidiAlex Dragi cititoare, recunoasc ca nu am citit o perioada subiectul pt ca multe carti mi se pareau "grele" sa le citesc in germana. Dar daca tot vad ca se vrea un subiect vesele va recomand www.bestsellers.ro/lang/de/bestsellers/produse/detalii/0/L33695/pepenasul.html" target="_blank">Pepenasul chiar am vazut ca e pe lista ofertelor de la Polirom |
Didi, pai vrem o tema in care se incadreaza si ceea ce ai propus tu. Poate mai vin propuneri interesante pe aceeasi tema, votam si vedem ce iese.
Bazar umanitar DC
beshter spune:
DidiAlex, bine-ai revenit!
Subiectul nu se vrea vesel neaparat. Tu decizi si formulezi tema.
Fiecare membru al cercului de lectura are dreptul sa formuleze o tema dupa cum ii pofteste inimioara.
Asteptam tema si multumim ca ai revenit!