Citim impreuna - organizatorice (6)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Cred c-ar fi mai bine sa asteptam sa se incheie perioada de propuneri si abia dupa sa mut lista la subiectul nou.
Laura, lipsesc linkurile de la cap. 1 si 2 (in topicul initial); cred ca ar fi bine sa pui linkuri in dreptul fiecarei carti citite, care sa trimita la subiectele unde s-au purtat discutii. Daca ai timp, fireste.

Mihaelka, ma gandeam sa muti lista dincolo si sa iti editezi apoi mesajul cu lista de propuneri. In felul asta o sa gasim propunerile pe prima pagina si putem inchide capitolul asta. (am trecut deja de 20 de pagini si mi se pare cam incomod sa avem deschise 2 capitole pe aceeasi tema.) O sa ma uit mai tarziu la linkurile la capitolele de inceput si la subiectele unde s-a discutat fiecare carte citita. Am impresia ca nici nu sunt toate cartile citite in lista aia.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Cred ca nu-i bai daca asteptam pana diseara cand se incheie propunerile, nu? O sa editez lista de propuneri numai ca sa adaug voturile.

Daca ti se pare prea mult de asteptat poti prelua tu lista de propuneri cu linkuri cu tot.

Acum tre sa fug la treburi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Pentru Mauprat am gasit doar asta: http://www.btinternet.com/~glynhughes/squashed/mauprat.htm

Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Io nu propun nimic, amīde unde-alege :))

Mergi la inceput