*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (88)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'Neata,

Dandusa cum se numeste vaccinul homeopat si cat costa?As vrea si eu sa-l iau...dar oare se trece in carnetul de vaccinari si e acceptat la cresa/gradinita?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Super filmuletzul... foarte frumos dansul. Pupici.

Citat:
citat din mesajul lui mav

www.youtube.com/watch?v=RNhM0e070eM" target="_blank">dansul pisicutelor nepotica mea este a doua pisicuta, de la stanga (are blanita alba cu pete negre)
sper sa mearga! si va mai pun....

www.youtube.com/watch?v=dg9Mj04iuvY" target="_blank">micutele balerine (m-am retinut cum s-a numit dansul ) aici, printesa noastra este a doua de la dreapta, cu fustita portocalie

www.youtube.com/watch?v=lEIzuEbxurw" target="_blank">dansul bebelusului

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

pana sa-l intarc pe david ii mai dadeam san doar la pranz la culcare...eee...de atunci el nu adoarme altfel decat cu bibe cu lapte...nu stiu alta metoda de adormit la pranz...nu am idee....

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

UN VOT PT UN DAVID ADORMIT

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Caterinas, Tudor Alexandru, sanatate, iubire, noroc in viata!

Dandusel, ma bucur ca ai aparut. Si al meu tot somer de o carca de vreme. Ma rog, s-a dat pe studiat intre timp. Banuiesc ca nu va este tocmai usor acum ca sunt si micuti. Te gandesti sa iti cauti tu un servici?
Alra, ce zici tu acolo, 3 luni? Trebuie sa citesc in urma dar cred ca Elisa si la 6 luni dormea binisor. La noi e testata treaba, daca ziua doarme doar o repriza de 1 ora, noaptea doarme tun, cel putin asa a fost in we. Nu pot crede ca Nicole doarme la cresa foarte mult, ca mandra mea a fost lasata sa doarma si 5 ore ziua. Parca ne face in ciuda. Cum plec la servici plange, adoarme pe umarul lui tacsu, doarme bine ziua ca noaptea vrea sa stea cu mine de vorba. E cam smechera, nu? Si-a sucit programul dupa al meu. Ieri a scos-o afara ca s-a oprit putin ploaia si nu a dormit decat 1 ora dupa-amiaza. Si pac a bagat un somn legat de 4 ore noaptea.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

DANDUSA, si pe mine ma intereseaza vaccinul homeopat tip ROR... Cum se numeste si de unde se procura? Vineri vine pediatra sa vaccineze puii si as vrea sa pun problema ROR-ului!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Tudor Alexandru

Neatza!
Azi noapte zanica mea a plans cu lacrimi in somn. Am trezit-o si s-a potolit in brate la mine, unde a adormit epuizata. S-a intamplat de 2 ori. Nu stiu de ce. Apoi s-a trezit pe la 12.30 sa suga. Peste nopate n-am nici cea mai vaga idee de cate ori s-a trezit. Tind sa cred ca doar o data pana la ora 7, ca sunt fresh Va dati seama in ce hal sunt dc nu stiu dc/de cate ori ma trezesc noaptea?
sunt nopti in care nici nu ma trezesc cd ea scartaie, pt ca, cu ochii inchisi o trag mai spre mine si ea se serveste si dormim amandoua lemn. Dar sunt nopti in care eu ma trezesc si nu mai pot adormi la loc, si sunt varza a doua zi. In astfel de zile zic sa o intarc, dar apoi bag un nani peste zi si zic sa-i mai dau cat am lapte. Dar eu vreau bebe2. Cand vine si la mine barza?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

CHERILE SANTATE LA MASEA...ZAU DE AM TREABA CU BUDA, SI NAH DE CATEVA SAPT FAC SI ABDOMENE, SI MAI AM SI BURTIERA LA PURTATOR...DAR ZAU DE VREA SA SE RETRAGA NEAMUL ASTA PROST DE BURTA
scuza de caps....nah ca revin copil nazdravan se braca in cada

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

vaccinul se face din cate stiu din tulpina respectivului virus.cum vaccin homeopat?

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

UN VOT PT UN DAVID ADORMIT

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Corina, poate-i dau dintisorii?
Sarei ieri i-a dat al doilea dintisor jos, s-a trezit in ultimile nopti scancind, de vreo 2 ori, dar a adormit la loc.
Mai nou se culca la 21:30 -22 si se trezeste la 8:30-9, papa laptic, ne jucam pana la 11, papa fructele si pica lata.Cand se trezeste papa piure cu ficatei si iesim in parc.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

nah ca noi nu avem problema somnului, Doamne ajuta sa ii dea sanatate lui Bertha care m-a invatat cum sa il culc pe dimitrios....dormim uneori de la 22 pana dimi pe la 6 cand papam si apoi somn iar pana la 10-11 dupa cum vrea muschiul lui apoi papam iaurt cu fructe ne jucam, apoi plimbarica la 2-3 picam de somn papam inainte ciorbita si apoi nani 3 ore, ne trezim papam crema din carnita cu diverse sau banana, apoi ne mai jucam bagm somn juma sau o ora..iar ne trezim iar papam si evident iar ne culcam..cam asa e prog nostru..noi ne jucam fte mult cu, cubul, am o cutie de la aptamil goala de cand era bb.e si le baga acolo, le scoate face turnulete din ele si tot asa, apoi ne mai place sa aruncam diverse animalute din patut pe jos evident spre disperarea mea, ii place sa ia incaractorul sa il bage sau sa il scoata din priza ia telefonul si mi-ll da la ureche sa zic alo....bea singurel laptele cu biberonul,..nah ca ma mai uitat...deh creier stafidit..nici noi nu o sa facem ror-ul semnam maine ca nu vrem si pace..am o intreb am observat ca atunci cand in urma cazaturilor sau a unui pericol incepe sa tremure manutele cand plange...mai are vreun cozonacel prob aceasta...nah sunt cam stresata o fi ceva pe la bilos?
alra sa veniti cu vesti bune

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput