*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (88)*
Raspunsuri - Pagina 12
Amalia spune:
Malinas multa bafta maine la doctor! Sa reveniti cu vesti bune!
Dandusa imi pare rau pentru situatia actuala. Multa bafta sotului in gasirea unui nou loc de munca!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
anes spune:
alra, eu tot sper ca gaurelele sa fie mici-mici! Bafta maine!
malinas, si eu am observat acelasi luscu la Remus. Ca labuta picioerului stang este putin adus ain interior (de fapt cand calca). Am zis ca luna viitoare il duc la ortoped daca se mentine. Noua, la 2 luni, cand am fost la eco de sold, ne-a spus (am intrebat) ca talus valgus cu care se nascuse, nu mai are si m-am linistit. Acu`sa vedem..!
cameliam, ce noapte! Totusi, s-a obisnuit sa pape noaptea, ca obisnuinta zic eu ca este, nu foame, pt. ca asa cum spuneai, mananca bine in timpul zilei. Eu ce sa zic..Remus nu mai mananca noaptea de pe la 5 luni (cred ca asta a contribuit si la scaderea lactatiei, iar la 7 luni s-a oprit). Ii dau doar apa.
mav, minunat si impresionant baletul copiilor. Ma impresioneaza intotdeauna cand copiii fac ceva atat de serios, de cult!
Am vazut poze frumoase cu Ana de monicus, Ariana, SEbi si Anto, Ioana, Stefanut (s-a schimbat mult, este un scump), Alesandro.
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)
anes spune:
Otilia, am vazut ca Ana a avut niste episoade cu vomat! De la ce a fost? Vreo indigestie? Of, urat, prin somn!
Si Laura de alra am vazut ..cu febra 40 C..! Copiii ne uimesc intotdeauna, au o putere de recuperare!
Ati vazut bebelusul acela ars in incubator? Saracul, acum suge la mama lui si se recupereaza dupa operatia de transplant de piele! Asta da, dorinta de viata! Of!
Eli, eu zic ca burtica ta se resimte dupa ruptura aceea de tesut din timpul sarcinii. Muschii s-au slabit si cred ca este nevoie de exercitii speciale pt. intarirea musculaturii, nu cura de slabire, pt. ca nu esti grasa.
Amalia, am vazut filmulet cu Luca! Ce scumpete cum este el atent la activitatea lui si cum baga degetul in gaurelele papucului. Cunoastem!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)
cherieactiv spune:
toata noaptea mi-am pierdut-o la spital la urgente,mi-am facut o bomba de calmant ca ala pt cezariana,fuck...
asa, ce mai ziceati...
camelia...21 de grade in casa e f ok ,nush ce sa zic de treziri ,auzi, zic si io...parca am citit ca la cina i dai lapte cu orez...ma,oare daca incerci sa-i dai ceva mai consistent de genu ..peste cu cartofi si morcovi sau ce o fi...carnita cu ceva...sau orez cu carne si o leguma ceva..zic asta pt ca mi se intampla si mie sa fiu tare obo si indispusa ca sa prepar cina si i dau un bibe de lapte si biscuiti sa ma scap de el ...si clar se trezeste la cateva ore sa mai pape...si dupa aia inca o data.. cu cina completa se trezeste doar o data
amalia...bine dear ca e sanatos ,foarte bine,norocos luca si norocoasa tu!io nush....scapam de o raceala si tuse si muci,dam de alta...si l-am alaptat si io 9 lunite,nu stiu ce sa zic...
(am obs oricum ca de cand nu i mai dau san,baiatul meu s-a facut cat o aschiuta frate...are niste bulanase cat 2 stiksuri,e clar ca era titzi bun);ref la poza..haha..as vrea io ama, dar ..is o distrusa de fapt..cu gravidenia asta,nici unghiile nu mai sunt cum erau inainte,totul s-a schimbat!
eli,da, mamai si tu esti burticoasa, vazui poza...scuza-mi intrebarea, tu meri la buda??ca si aia e o cauza ,aaaaaaaa si ..."de ce nu mergi la sala putin sa faci niste abdomene,e pacat de tine ca esti asa tanara!!!"...
manumanu spune:
MAV, DANDUSA, si Anastasia are la 1 an 8 kg si un pic, suntem la categoria balerine (Criss, luam coronita), dar toti doctorii au zis ca e OK, am facut analize, e in regula, mananca bine, asa e ea! La astfel de comentarii malitioase nu poti decat sa raspunzi si tu: "ai auzit ca obezitatea la copii e periculoasa?" Offf, dar copilasii nu au nicio vina pentru lipsa de bun simt a celor mari...
CHERIE, ELI, cam acelasi lucru e valabil si pentru aia care zic de "abdomene..."... Nici burtica mea nu a scazut cum as fi vrut. Apropo de mers la baie, eu cam am probleme, dar incep acum un tratament cu Super Colon Cleanse, niste capsule de plante. Sa vedem daca va da rezultate.
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
oceanborn spune:
Neata!
Azi sunt fresh, o singura trezire azi-noapte. Thomas nu prea papa noaptea..uneori mai scot titi la inaintare cand nu vrea sa adoarma la loc dar in general are doar nevoie sa-l iau in brate..si credeti-ma in ultimele zile mananca foarte prost pe zi , deci la noi nu e mancarea..
uf, sunt o gramada de cozonacei insomniaci... eu cred ca sunt dintii in cazul nostru, de fiecare data cand i-a iesit cate unul a facut urat , somn ioc, pofta de mancare la fel.
cherie cum poti sa spui ca Ale are 2 sticsuri, e un frumos si jumatate si are bulanase si falcute, stai sa-l vezi pe Thomas, campion la categoria pana.. noi ii spunem omu' ragno( in traducere pt fetele din ro omu' spider. in casa ii mai dau strampi, care i se muleaza pe betisoare si e tare dur.)
mami de Thomas
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Nu ma uitati si pe mine cu n-spe treziri. Ca sa va dati seama ce cheauna sunt, am citit ca Ginye vrea pasiflora pt pisici Si ma gandeam ca i-o fi facut biata pisica de vrea sa o 'linisteasca' Corina Mamica de Arianna Maria POZE CU PRINTESA |
UN VOT SI PENTRU NOI
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Am fost la recoltat sange cu puiul. Mi l-au chinuit in ultimul hal. Si am intrebat-o pe asoistenta daca poate sa-i recolteze sa nu mi-l chinuie degeaba. Ea s-a bagat... Si nu a freusit sa-i recolteze decat o eprubeta. pt hemoglobina nu a reusit ca s-a coagulat....nush excat ce a facut aia. Dr de la lab le-a bombanit ca nu se pricep. In sfarsit am ajuns acasa cu puiul...sa nu va mai zic cat a urlat.
UN VOT SI PENTRU NOI
Stefanut
Povestea nasterii
andutza_02 spune:
In sfarsit apuc sa mai intru si eu sa fac prezenta si sa urez LA multi ani!!! tuturor cozanaceilor care au implinit un anisor...
Nu puteam sa ratez momentul cu "dormitul".La noi e haos adik daca doamne fereste adorm maimutele mai devreme de 22 se trezesc in 2 ore max si stau treze pana pe la 3-4.Sunt varza se trezesc cand una cand cealalta iar Alexia s-a cam obisnuit sa doarma cu mine.Am aplicat nspe metode si nici una nu da roade asa ca m-am resemnat k o sa doarma asa pana la scoala.Dar in alta ordine de idei si noi suntem la categoria silfide adik Vali are 8.6kg si Alexia are 8.4 kg dar ma gandesc ca totusi nu au fost fff grele la nastere asa k nu imi mai bat capul si cu asta.Vali are 4 dinti cei de sus abia iesiti si Alexia doar 2 de jos.
Referitor la burti nu m-ati vazut pe mine, am ramas o grasunica cred ca am peste 10 kg restantiere daca va pun poza cu before and after nu recunoasteti personajul, nu ma agit pentru ca fetele sunt sanatoase, dar pentru ca noaptea nu dorm deloc bine sunt zombi si nu ma pot tine nici de diete nici de exercitii pentru k simt k pic de pe picioare, asa ca mai astept un pic chiar daca e in detrimentul meu.
In rest facem cam de toate vorbim, ne jucam impreuna, au invatat in sfarsit sa se dea jos din pat, si cel mai important au incept sa manance mult mai bine...Nu ma mai lungesc k nah se vede ca n-am mai scris de un car de vreme...
Va pupam si multumesc ca mai scrieti ce vi se mai intampla ca asa ma mai relaxez si eu vazand ca nu sunt singura care mai simte cateodata ca e super greu.
http://s698.photobucket.com/albums/vv350/andutza_02_2009/
ginye55 spune:
Cherie ce patisi? Cu maseaua?
Anesbine ai revenit!
Am observat cate pasari de noapte avem pe aici....cu mine in frunte!
UN VOT SI PENTRU NOI
Stefanut
Povestea nasterii