*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (88)*
Raspunsuri - Pagina 11
bertha spune:
Rog nu excludeti olteanca-laptareasa din lista liliecilor. Numai ca noi nu ne jucam, noi ne trezim cu treaba: mancam-dormim-mancam-dormim-mancam etc de nu stiu cate ori.
Acum mi-e somn de pic si ea rade la mine.
Alra, noi am decis sa ne oprim la 2 copilasi, asa ca nu pot verifica reteta ta. Si probabil ca nici la al 5-lea n-as fi capabila s-o fac. Bafta maine la eco, te asteptam cu vesti bune.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
BraveGirl spune:
Nu ma uitati si pe mine cu n-spe treziri. Ca sa va dati seama ce cheauna sunt, am citit ca Ginye vrea pasiflora pt pisici Si ma gandeam ca i-o fi facut biata pisica de vrea sa o 'linisteasca'
Mav, tare dragalase balerinele
Alra, tin pumnii pt maine!
Noi maine mergem la vaccin si apoi la ortoped. Stiu ca-mi va spune ca mai trebuie fizioterapie, dar cred ca o sa zic pas.
Azi Arianna a mancat de a spart. Am murit de ras cum mananca ea taitei. I-am fiert taitei seara cu unt si smantana. Ii dau intregi, asa cum sunt ei in punga (din aia cu ou de la Barilla). Mai intai linge sosul de pe ei si apoi baga cate unul, doi in gura si se amuza cand trage de ei. Azi i-a mancat si cu banana gusturile nu se discuta. Taitei din astia ii pun in supa si ii plac f mult, asa ca dc sunt in pana de mancare ii fierb in apa si adaug diverse. Ii plac cu unt si cascaval, dar cum dureaza mult pana ii mananca se intareste cascavalul.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
bertha spune:
Mamaaaaaaa, ce concurs pe-aici.
Amalia, asa m-ai distrat cu instructiunile.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
dandusa spune:
Alra,
nu prea am ce detalia...nu-i cea mai grozava perioada din viata noastra,dar santem cu totii sanatosi si asta-i cel mai important lucru!speram la zile mai bune...de aici si necheful de scris/citit pe de-o parte si pe de alta parte,am sotul somer acasa,deci geana pe calculator.nu-i place sa fie neglijat,mai rau ca orice copil...
Bertha,
am vazut tortul,arata bestialll.tu l-ai facut?
in legatura cu ror-ul,vroiam sa-ti zic ca noi am refuzat sa-l facem.am semnat si gata!ulterior,am ales sa facem varianta homeopata a ror-ului.am vb cu homeopata noastra si asteptam sa vina vaccinul de la cantacuzino.poate te ajuta informatiile.personal,fug de ror cat pot...,in plus,cand am aflat ca exista si varianta homeopata nici ca am mai stat pe ganduri...
Monicus,
am admirat printesa superbaaaa.n-am avut timp s avad toate pozele,dar mi-a fost de ajuns sa frunzaresc.f frumoaseeee
Cherie,
doamne ce flacau frumossss aiiii.cat de dulceee si delicattt esteeee
somnul
de cand este Claudiu acasa,sant muuult mai odihnita.aproape in fiecare dimineata,Radu se trez la 7-8.il ia Claudiu si ma lasa sa dorm cu Crinuta.bine,am si un motiv intemeiatdaca s-a trez Crinuta si nu-s langa ea,iese sandal.ca sa aplanam,mai dorm si eu o ora in plus si toata lumea-i fericita.exceptandu-l pe Claudiu
altfel,noaptea se trez la fel de des sa suga,ca si pana acum...,doar ca eu fiind atat de relaxata,nu mai simt trezirile astea ca pe o corvoada...,nah' cat de putin conteaza,ca sa vad totul roz...numai simplul fapt ca nu trebuie sa ma trezesc in mom in care s-a trez Radu,imi da aripi...,apoi o ora de somn in plus...si uneori somnul de pranz cu picii.asta da,viata
mai era ceva...
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
mav spune:
pe mine ma trezesc in fiecare noapte amandoi copiii (al mare cel putin o data, pt baut apa sau facut pisu, iar cel mic... pt tss, de "control" sau pt diverse, stiti voi...
nici nu imi mai pot inchipui cum ar fi sa dorm o noapte intreaga...
sa ma vait si io putin: sebi are o colega de gradi care are o surioara de 3 luni... care are 7kg, spre deosebire de anto, care la 1 an are doar 9kg...
de ce m-oi fi bagat io in asemenea discutie, cand stiam ca nu-i avantajos pt mine sa permit comparatii? ca mi s-a aruncat in fata: "i-ai facut analize? o fi subnutrit..."
bebecris spune:
vreau sa va intreb ceva: cele care au bebei cu trezit peste noapte alptati? daca da, atunci si asta este pb...dintii sunt alta cauza....si david a avut o per cand se trezea dar...o rezolvam cu apa pt ca era cald.....acum nu am pb...adevarul este ca se si agita muuult pana se culca...nu sta o secunda orict de obosit ar fi...in cazul in care bebe adoarme cu san...atunci este posibil sa nu se sature si sa mai vrea...
sau pur si simplu copiii astia se antreneaza pt noptile pierdute din club sau petreceri...
m-am dat si eu cu parerea...nu incercati ceaiuri ...
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
UN VOT PT UN DAVID ADORMIT
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
dandusa spune:
Mav,
eu ti-am mai zis de Crinuta...
la 1 an,avea 8 kg si acum la 3 ani are 12 si un pic...nu-i subnutrita nicidecum.are perioade(ca acum),cand mananca ca sparta...,i se umfla burta si atat!nu pune pe ea si basta!cam asa as fi aratat si eu daca nu mancam dulciuri cu tonele...si cu toatea astea uneori ma vad slabatura slabaturilor...asta-i gena,asta-i compozitia.vb cu dr,fa-i un set de analize si calmeaza-te...nici Sebi nu-i un grasan...,nici voi...sanatos sa fie!
de cana vroiam sa zic...
noi nu mai bem de ceva timp cu cana.am descoperit ciocul de la cana avent f mucegait.cumva impregnat...,n-am reusit sa-l scot cu nimic,asa ca l-am aruncat.n-am mai luat nici o cana.sticla de 1/2 litru,este grozava.lapte serveste in castronel cu lingurita(cu cereale)...,ceai a baut acum doua zile pt prima data,tot din sticla.suc proaspat din pahar de plastic...
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
anes spune:
Dragelor, revin si eu in sfarsit!
Imi pare rau ca n-am apucat sa urez minunilor noastre "la multi ani"pt. un anisor! Sa fiti sanatosi iubitilor si norocosi!
diamisha, multumesc pt. mesajul cu Mos Craciun. L-am gasit mai tarziu!
Sa va mai spun despre noi... Eu mi-am revenit bine dupa cura de aerosoli! Recomand la sinuzita!
Remus ca deobicei, sanatos tun, dar ca si Alexandra de Cameliam, are , cred eu, gingia inflamata in dreptul premolarilor si scartaie prin somn de multe ori. Uneori chiar plange . Ar vrea sa doarma dar il supara durerea. Clar, in comportamentul lui vad asta...este semnificativ vizibila schimbarea. Pe seara, uneori este mai matzait.
Joi suntem programati la vaccin (ceva similar Prevenarului, Simflorix, parca ). L-am cumparat.
Se joaca cu jucariile lui, mai ales cu bilele de la piscina, pe care le arunca si fuge dupa ele, cu avionul Disney (ala mare), cu masinuta de pompieri pe care o impimge si o butoneaza, cu telefonul (atat cel real cat si jucaria) - stie sa il duca la ureche daca spun "alo". Cand ii spun "broasca", "vaca", "telefonul", ävionul"", "bila", ""cartea"", se duce si le aduce. Arata nasul si ochiul cand ii pronunt.
Aprinde si stinge lumina. Apasa pe TOATE butoanele pe care le intalneste (de la DVD, televizor, calculator, telefon, masina de spalat vase ).
Face "pa-pa" cand pleaca cineva.
Afara ma alearga peste tot si daca ar fi dupa el ar culege toate chistoacele de tigari, betisoarele, frunzele si gunoaiele de pe jos. Ii place sa isi impinga carutul.
Apropo de programul de masa. Are un program destul de bine stabilit (si l-a fixat singur) si este conditionat de reprizele de somn. Asa cum zicea si Otilia(ca face sotul cu Elisa), mesele sunt cumulate in a doua parte a zilei. Trezirea pe la 8.00-8.30, pe la 9.00 lapte cu cereale.
Intre 10,30-11.15 somn pana la 13.00. Abia pe la 13.00 masa de fructe cu branza.
Apoi iesim afara, pe la 16.00 - 16.30 masa de legume/carne, etc si apoi somn de la 16,30-18.00 (in intervalul asta, nu chiar atat intotdeauna, mai ales acum cu dintii..). Ultima masa de solide pe la 18,30, apoi joaca /baie si ultimul bibe de lapte cu cereale, pe la ora 21.00.
Trimit mesajul ca sa nu devina kilometric.
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)
dandusa spune:
Bebecris,
asa e!n-am auzit pana acum de vreun copil alaptat care sa doarma toata noaptea.dar nu cred ca foamea este problema...,nicidecum.ci,simplul fapt ca nu stie sa adoarma in alt fel decat la tz.cand va renunta la tz si va invata sa adoarma in alt mod,probabil ca nu se va mai trezi noaptea.asa a fost la Crinuta...la cateva zile de la intarcat a dormit toata noaptea...,fara apa,fara plans,fara nimic...
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
malinas spune:
darlning, aleinad.g,
ginye, maine ne ducem la doctor.
spiridusule, David bea apa (f putina) din canita avent si suc dintr-o cana cu cioc fara supapa de la primii pasi.
_
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg.