*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (88)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Pentru somn mai linistit noaptea vrei sa-i dai?
(edit: io cu ce ma doare, scuze daca ai zis pe undeva ca pentru altceva si mi-a scapat mie)

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Cherie stiu ca passiflora e pt adulti. Asta lua soata cand l-au apucat pandaliile acum vreun an jumate. Dar din cate am inteles ar exista si pt pici. Si am zis ca poate ati auzit si voi ceva.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cami da, as incerca niste pliculete cu ceai . E pe baza de plante si nu da dependenta. Dar nush daca exista pt copilasi ca ai nostri, mici.

UN VOT SI PENTRU NOI

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

A, sa vedeti faza haioasa, nu doar fiica-mea are probleme cu somnul...

Bun: se trezeste taica-meu pe la 2 si vede lumina la parter, cine sa fie (avem istoric de hoti noaptea peste noi, deci orice era posibil)... Coboara si spre marea lui mirare da de maica-mea care-si lua tacticoasa micul dejun si cafeaua.

"ce faci, femeie la ora asta?"
"cum ce fac, mananc ... imediat tre' sa plec, la 7 musai sa fiu la clinica"

Mda, deci maica-mea s-a trezit sa mearga la baie, a vazut ca ceasul arata 5:05 si ce sa se mai culce pentru juma de ora, s-a dus jos sa manance. De fapt ceasul era 1:25...da' ce ti-e cu manosul mic si ala mare cand n-ai ochelarii pe nas si esti chiaun de somn

In acest timp, la mansarda noi ne "distram" cu Alexandra care ne trezea la ora fixa ... de stiam ca ai mei oricum n-au somn, le-o predam lor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Chiar asa, sa nu ma uitati si pe mine! Si noi dormim "bine". Sa zicem ca momentan, prima parte a noptii este ok, cu doar vreo 3 treziri...dar "ne revenim" dupa 4-5 incolo si ne instalam la "lactobar".
Partea buna e ca suntem in continuare sanatosi, asa ca nu-mi trebuie altceva, la cate aud in jur..
Ies ei si dintii....apoi maselele..si o sa si dormim. Unii trag mai mult pentru dinti, asta e!

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Ba, m-ajuta, ca na... stiu ca nu sunt singura, nu-i frumos da' asta e. Si ca noi vad ca fac nopti albe si ginye si oceanborn ... se mai inscrie cineva?
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Sa nu o uitam pe Ami cu nazdravanul ei.

UN VOT SI PENTRU NOI

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

bre, la copchilu urmator aplicati metoda alra si faceti-l sa doarma pana implineste 3 luni ca dupa aia cica e mai greu.

maine avem eco, va zic maine seara.

Mergi la inceput

Ami ai dreptate, sanatosi sa fie, dormim noi la pensie.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Chiar asa, sa nu ma uitati si pe mine! Si noi dormim "bine". Sa zicem ca momentan, prima parte a noptii este ok, cu doar vreo 3 treziri...dar "ne revenim" dupa 4-5 incolo si ne instalam la "lactobar".
Partea buna e ca suntem in continuare sanatosi, asa ca nu-mi trebuie altceva, la cate aud in jur..
Ies ei si dintii....apoi maselele..si o sa si dormim. Unii trag mai mult pentru dinti, asta e!

Mergi la inceput

Mav dulci foc balerinele! Sa va traiasca nepotica si sa va bucurati de ea!
Spiridus noi nu bem lapte decat de la san. Ii mai dau eu cateva linguri de la mine cand mananc dimineata cereale cu lapte.
Lauramiron multa sanatate fetelor! Uf, ce de treziri si la voi..
Bebecris felicitari pentru dimensiuni! Stati super!
Cheriactiv multa sanatate! Tare urate sunt durerile astea!
Ginye super dimensiuni! Imi pare rau pentru gat! Multa sanatate si bafta maine maine la recoltare!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

pai la 3 luni dormea de rupea asta mica a mea, de unde sa stiu ca mai mare o s-o apuce nabadaile?

tinem pumnii pentru eco.

Citat:
citat din mesajul lui alra

bre, la copchilu urmator aplicati metoda alra si faceti-l sa doarma pana implineste 3 luni ca dupa aia cica e mai greu.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Alra nu merge la toti. Al meu pana pe la 4 luni s-a trezit doar de 1-2 ori pe noapte. S-a "stricat" dupa..
David era "stricat" de la inceput..a venit si fara instructiuni si a fost mai greu.

MUlta bafta maine la eco! Va tinem pumnii!

Citat:
citat din mesajul lui alra

Vacanta cu Laura in Romania

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mai da' carcotase sunteti

nu ne asteptam la cai verzi pe pereti maine, va zisei ca are deschidere confirmata de orice doctor pune stetoscopu pe ea

Mergi la inceput