*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (88)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Micky_ea felicitari pt primii pasi ai Alexiei!

Am fost la dr...si am avut un soc....piciul meu a luat luna asta 800 g in greutate! Am vazut eu ca s-a cam umflat, dar nu ma gandeam ca a pus asa de mult. Avem 11.500 kg. Are amigdalitele marite rau. 3 zile ii dau panadol. Maine dimi mergem sa ii recolteze sange. Sa vedem cum sta cu analizele. Cam atat.

INTREBARE ati auzit cumva de passiflora pt pici? Stiu ca exista pt adulti si atat.

MAlinas Alra voi cu echo? CUm a iesit?

UN VOT SI PENTRU NOI

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

gynie...passiflora stiu ca e pt adulti,amelioreaza stari nervoase,insomnii...agitatie ceva de genu asta...ca si florile de bach

io iar ma vait,am trimis copilu la soacra,e racit bine de tot, io is umflata de la dentist bine de tot cu niste dureri de ma scot din minti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

azi am fost si noi la vaccinul de un an si o luna....PRIORIX..NU l-a mai cantarit pt ca a zis ca se vede pe el ca o duce bine....are deja 12 kg si un pic...trecem pe HUMANA 3...are 81 cm lungime...si cam atat...a plans la vaccin pt ca il tineam de mana si sa suparat....

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

UN VOT PT UN DAVID ADORMIT

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

www.youtube.com/watch?v=RNhM0e070eM" target="_blank">dansul pisicutelor nepotica mea este a doua pisicuta, de la stanga (are blanita alba cu pete negre)
sper sa mearga! si va mai pun....

www.youtube.com/watch?v=dg9Mj04iuvY" target="_blank">micutele balerine (m-am retinut cum s-a numit dansul ) aici, printesa noastra este a doua de la dreapta, cu fustita portocalie

www.youtube.com/watch?v=lEIzuEbxurw" target="_blank">dansul bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Micky_ea felicitari pt primii pasi ai Alexiei!

Multumim,draga mamica Ginye!Felicitari pt dimensiunile lui Stefanut!Sanatate multa!

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Stiu ca nu te ajuta cu nimik, dar a mea a adormit pe la 21.30, s-a trezit dupa vreo ora si nu a mai adormit pana dupa ora 3. Si s-a trezit la 7.....deci te inteleg cu chiauneala. Sunt zombie! Cam asa suntem de vreo saptamana, ca sa nu mai spun ca de ieri sunt cu muci amandoua, Rebeca mai si tuseste, Cati inca nu. Dar Cati e deja cu iritatie la nas de la atatia muci

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Picia mea a luat-o razna, s-a trezit asa azi noapte: culcat la 20:30, trezit la: 22, 24, 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07:30 - de tot. Parca a-nghitit un ceas, la fara 5: cu-cu!

Inutil sa mentionez ca-s cheauna de cap.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

www.youtube.com/watch?v=62_XIEygY2o" target="_blank">tribut lui MJ (imi pare rau ca n-am filmat de la inceput.....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Ba, m-ajuta, ca na... stiu ca nu sunt singura, nu-i frumos da' asta e. Si ca noi vad ca fac nopti albe si ginye si oceanborn ... se mai inscrie cineva?

Eu nu stiu de ce se trezeste, clar o deranjeaza ceva da' nu pricep ce.

Vineri noapte tot asa dupa n treziri, am constatat ca e tare rece la manute si parca prea se freaca pe antebrate si am zis ca-i e frig. Era cu body, salopeta bumbac nici subtire da nici prea groasa si sac de dormit de grosime medie, in camera 21 de grade. Mno, am pus o patura pe ea si a dormit neintoarsa dupa asta pana dimineata. Adica de la 4 la 7 . Sambata noapte in schimb, i-am dat o salopeta un pic mai grosuta, si in rest tot asa. La 2 noaptea am constatat ca e leoarca rau, body ud, salopeta uda inclusiv sacul de dormit ud. Schimbat copilu, readormit cu greu, se facu dimineata. Ieri noapte am culcat-o iarasi cu salopeta mai subtire, da' in sac de dormit mai gros, am zis ca poate asta e combinatia castigatoare, nici vorba, la 12 iarasi transpirata, schimbat copilu', noroc ca era semiadormita cu biberonul in mana, baga de zor in timp ce o schimbam si nu s-a trezit de tot.

Bun, deci temperatura din camera pe de o parte. Mie 21 de grade mi se pare rezonabil. Si body+salopeta (fara botosei) si in sac de dormit din ala de bumbac dublat si parca e si un pic umplut cu nu stiu ce... clasic de iarna, cum sa-l descriu. Am unul mai subtire si unul usor, dar usor mai gros, sa nu va imaginati c-am pus-o in cojoc.

Pe de alta parte, tot duminica/luni noapte a bagat 650 ml la trezirile astea. Si nu ca nu as fi incercat sa-i dau eu doar apa sau suzeta. Am incercat, dar urla pana primea laptele, baga 150ml minim dupa care adormea fericita la loc... pentru vreo doua ore.
Deci foamea pe de alta parte. Chit ca ziua mananca zdravan, io cred ca baga mai mult ca mine, dimineata paine cu ceva, la 11 fructe cu branzica, la amiaz papa supa si felul doi, la 5 mai baga o gustare gen fruct, la cina un castron maaare cu orez in lapte sau ceva similar, io nu cred ca-i flamanda. La fiecare masa lasa asa vreo 2-3 lingurite, deci ii ajung portiile, nu linge farfuria chiar de tot. In schimb daca transpira s-ar putea sa-i fie sete, asta mi se pare logic. De ce nu vrea apa, ci doar lapte asta nu mai pricep, in marea mea intelepciune. Ziua nu vrea lapte deloc .

Gingiile ii sunt foarte umflate la premolari, o fi asta, o fi altceva, io nu mai stiu...

Mno, ca m-am plans acum sa-mi ajunga .

Va pup.

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Stiu ca nu te ajuta cu nimik, dar a mea a adormit pe la 21.30, s-a trezit dupa vreo ora si nu a mai adormit pana dupa ora 3. Si s-a trezit la 7.....deci te inteleg cu chiauneala. Sunt zombie! Cam asa suntem de vreo saptamana, ca sa nu mai spun ca de ieri sunt cu muci amandoua, Rebeca mai si tuseste, Cati inca nu. Dar Cati e deja cu iritatie la nas de la atatia muci

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Ba, m-ajuta, ca na... stiu ca nu sunt singura, nu-i frumos da' asta e. Si ca noi vad ca fac nopti albe si ginye si oceanborn ... se mai inscrie cineva?

Sa nu o uitam pe Ami cu nazdravanul ei.

UN VOT SI PENTRU NOI

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Cherie stiu ca passiflora e pt adulti. Asta lua soata cand l-au apucat pandaliile acum vreun an jumate. Dar din cate am inteles ar exista si pt pici. Si am zis ca poate ati auzit si voi ceva.

UN VOT SI PENTRU NOI

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput