Pepenasi de iulie - august 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

A fost ziua Madalinei de Irlanda? Si de ce nu apare la sarbatoritii lunii?MADA, sa ai parte de o viata senina si multa iubire!!

VICKY, cum a zis si Anka, nu e ziua mea nici azi nici ieri, a mea e in iunie, ieri a fost ziua unei Andree din Oradea pe care eu personal n-o cunosc ca nu cred ca a dat pe aici de cand activez eu la pepenasi. Mi-ar place si mie sa mai cunosc mamici din oradea, se pare ca nici la odiseea noua nu e nimeni de pe aici.

Monica, mami de Luca Andrei si 13+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Multumesc mult, ma bucur tare ca nu m-ati uitat!
Am avut o zi destul de naspa, dar se incheie fain, ma duce sotul in vacanta la Stanbul :)
Mama s-a convins ca il tine pe Dav cateva zile, dar de Yvo nu se baga, ca asta jeleste dupa noi, de mama ar fi in stare sa planga cu ea. Asa ca o sa ma duc cu una bucata copil. Sper sa reziste.

Exista vreun carut care sa tina o handralaca de 3 ani si 12 kile juma? Desi cred ca o sa ii iau carutul vechi al lor, nu risc sa o iau pe picioarele ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Multumesc mult, ma bucur tare ca nu m-ati uitat!
Am avut o zi destul de naspa, dar se incheie fain, ma duce sotul in vacanta la Stanbul :)
Mama s-a convins ca il tine pe Dav cateva zile, dar de Yvo nu se baga, ca asta jeleste dupa noi, de mama ar fi in stare sa planga cu ea. Asa ca o sa ma duc cu una bucata copil. Sper sa reziste.

Exista vreun carut care sa tina o handralaca de 3 ani si 12 kile juma? Desi cred ca o sa ii iau carutul vechi al lor, nu risc sa o iau pe picioarele ei.

Iriss mami de Yvonne si David
BLOG de mamica

bre, RDS-ul ala il tii cumva de decor???deschide-lo naibii sa te ur si io oleak di ziua ta!!!

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI Iriss!

Nu am avut net 3 zile...
estrella i-am dat Mayei 2 voturi.
Annababy cum se simte sotul?
Am admirat toate pozele noi.
Ralucai i-au mai iesit 2 dinti.
Azi am fost la Romexpo la Targul de Carte si i-am luat Ralucai carticele pt. cadorile de Sarbatori.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Intrebare la gagicile de prin alte tari
Coxarthrum fiole imi poate procura cineva? La noi nu mai exista, si cumnatu-miu are de facut tratament urgent.

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

mada
anka da il dau pe david la scoala, pai face 7 ani, cat sa-l tin acasa? ma uitam la fetita aia ce calcule face, foarte simple, inafara faptului ca chiar era fortata sa le faca, erau foarte simple. lui david daca ii spun cat face 15+13 le face in gand, fara sa vada pe foaie.

sa va zic eu ce fac cu astia la scoala, vad la o prietena care are copilul de clasa a 3-a. pai le-a schimbat profa de engleza de 7 ori si a venit anul asta o dobitoaca si nici macar nu le-a dat o lucrare ceva sa vada nivelul clasei ci i-a bagat direct in dialogusi si compuneri pentru acasa. o fetita a luat suficient pentru ca mama ei nu a vrut sa-i faca tema pentru ca oricum i-o facea degeaba ca plodul n-ar fi inteles nimic. sa nu va zic cate compuneri nu-i fac eu vecinei si la un nivel destul de ridicat tinand cont ca astia nu stiu nici cum se zice 'buna ziua'. nu e copilul asta slab ci asa sunt toti. eu sunt foarte piriculoasa si cred ca ma stia si ministesrul educatiei si stirile de la ora 5 daca copilul meu ar fi luat suficient ca nu i-am facut eu tema, i-a mai si zis ca nu o intereseaza cine ii face tema, numa' sa vina cu ea facuta. asta la engleza....la mate si romana e la fel, nu le explica pe intelesul lor si nici cerintele la temele pt acasa nu li le dicteaza pe intelesul lor sau macar al parintilor ca sa le poata aia explica ulterior. si cantitativ temele sunt prea multe. intr-o seara am vb cu tipa asta si ii facea ea temele copilului pt ca daca l-ar fi lasat pe el ar fi stat pana adoua zi de dimineata si tot teme faceau nu mi se pare normal, eu nu as tace, abia astept la anu sa vad cum or face cu astia si sa vezi ce ma stie toata scoala. eu sunt de parere ca parintii sunt de vina pentru ca tac. i-am facut intr-o zi un dialog la engleza in care 2 colegi discutau despre cine le face temele si de ce nu si le fac chiar ei, dar tuta s-a dus si i-a zis lu barbatu-su si ala nu a fost de acord. eu asa i-as face, acelasi dialog la fiecare tema, pana il asculta profesoara si vede aceeasi tema de 10 ori si sa-mi zica me ca e copilul meu prost ca o si bat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Anka, pe net nu am gasit decat pareri pro si contra pe un forum si pretzul : 180E fiola. Nu stiu daca se da cu retzeta sau nu. O sa intreb la farmacie.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

KAT - David aduna in gand 13 cu 15 la 6 ani? Asta se face in al doilea trimestru din clasa 1. Eliza stie sa faca numai adunari simple, scaderi la fel, dar mai si greseste, si nu trece de 10 decat daca e mai.. "rotund"... De exemplu aduna 11+4. Dar 9 cu 5 nu aduna.
Fetita respectiva nu avea inca 6 ani, si acolo facea temele pentru scoala. Asa este sistemul la ei, nu o forta nimeni sa faca socoteli.
David cum a ajuns sa faca asa socoteli? Lucreaza cu ei la gradinita? Are jocuri de matematica? Mie mi se pare iesit din comun, si nu pot decat sa zic

VICKY - da si mie link please despre parerile pro si contra. Daca exista in farmacii, vezi pls daca trebuie reteta si cat costa. Cumnatu-miu primeste luni reteta, nu stiu daca merge folosita in Franta. Ii trebuie 3-5 fiole, o sa aflu precis. Multumesc mult de tot

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

hai saluti!

anka nu te gandi ca face cine stie ce sofisticaciuni, insa face. la gradinita nu fac cu ei pentru ca nu au voie, i-am mai cumparat piticlick si pe ala mai face, acolo sunt adunari si scaderi mai complicate. nu face 15+13, am exagerat putin, insa alea din filmulet le face ca am vazut cam cum sunt, 15+10 face, 11+11, 10+12, ii place mult matematica si de multe ori pe strada ma intreaba el cat face una+ alta, in schimb la litere e varza, ii arat litera intr-un cuvant si daca nu stie ii spun eu si daca i-o mai arat inca o data in acelasi cuvant nu o mai stie nu stiu cum face de le aduna, ca sta putin si-mi da raspunsul. sper sa n-avem probleme la mate cand o merge la scoala, la romana daca nu stie sa faca eu nu pot sa-l ajut ca nu mi-a placut niciodata sa fac compuneri, comentarii, rezumate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

azi am fost in bucuresti,am avut examen.din pacate s a suprapus cu tura sotului si i am lasat pe cei mici cu mama..azi am mers cu metroul si mi am adus aminte de anii de studentie...
faza tare la metrou-mergeam grabita si cu gandul la codrin,care daca se trezeste si nu ne vede, urla...la un momentdat,ma simt trasa de maneca... ma intorc,ma uit si vad o pustoaica pe la 20 de ani,asa...ma uit nedumerita si ma gandesc ca probabil m a confundat,pt n am mai vazut o niciodata[si am o memorie formidabila la figuri,recunosc omul si dupa ce nu l am mai vazut 10 ani]..ma intreaba ce fac si pana sa i spun ca a incurcat persoana,imi spune''sunt marina,de pe forum''...
aaa,m am luminat,acum imi amintesc ca am vazut o in cateva poze,dar nu seamana deloc,puteam sa jur ca nu are mai mult de 20 de ani cand am vazut o in realitate.....
n am putut sta mult de vb,ea se grabea sa ajunga la un examen,eu ma grabeam sa ajung acasa...
in metrou,ma gandeam si mi venea sa rad,pt ca de cate ori merg la cumparaturi prin carrefour,cora,mereu ma holbez la mamici cu copii de o seama cu pepenasii nostri sa vad poate,poate oi intalni si eu vreo mamica de pepenas..si uite ca am intalnit,desi,daca nu ma recunostea ea pe mine,eu n as fi recunoscut o intr o mie de ani...

Mergi la inceput