Pepenasi de iulie - august 2008 (159)
Raspunsuri - Pagina 16
violeta29 spune:
Bunadimineata!
Sunt si eu prin zona da stau pitita ca am un pui de depresie si nu vreau sa molipsesc pe nimeni,ca mi-e sa nu fie contagioasa![]()
La mine acasa e ca la nebuni,s-a demarat santierul si toata casa arata ca dupa razboi.alexandra plange toata ziua langa usa dormitorului ca moare de curiozitate sa vada si ea ce se intampla acolo.Am avut doua zile criminale in care s-a dat in spectacol rau de tot.Nu pricep cum naiba ii vin in minte numai idei din astea ciudate,numai sa strice si sa-si bage degetele si sa se catare peste tot.
Ca sa ma mai linistesc am tras si o cearta strasnica cu sotul,ca deh,trebuia scuturat nitel ca in ultima vreme a cam tras chiulul si nici cu fata nu prea a mai stat ,nici prin casa n-a facut cine stie ce.
Ca sa il iert maine si poimaine ne scoate in oras ca sunt sarbatorile galatiului,sper sa-mi mai limpezesc si eu creierii.
Am citit tot din urma dar n-am vlaga la ora asta sa nominalizez,revin maine .
Pupici la toata gasca
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
mcoca spune:
Hello, tare slaba activitate pe forum de 2 zile.
Eu am un moment de liniste, ca Maya e cu mama in piatza. Trebuie sa ma apuc de facut mancare, dar am zis sa incep prin a ma relaxa :). Ieri am bantuit cu mama prin oras SINGURE. Maya a ramas cu tati acasa. A fost asa de bine. LA mine au venit deja toti mosii (aka mama) :) : o pereche de cizme lungi si negre, niste blugi, un pulovar din ala cu maneca scurta care se poarta cu helanca. Ieri parca am fost iar puiul cel mic a lu mama :). Ne-am inceput plimbarea prin Marché de Noel. NU va spun ce tristetze : daca nu scrie ca e piatza de craciun, nu iti dadeai seama. BAi nu tu o colinda ceva, nimic??? Intr-un coltz rasuna muzica creola. Am ramas cu un gust asa de amar.
Maya de ieri bolboroseste intr-una. Amesteca franceva cu romana din pacate :(. DAr se pare ca e normal la inceput. NU stiu cum a avut un declic. Aseara am stat pe skype cu nepotu. Ce veselie pe ei, isi aratau jucariile unu la altu. Dupa ca am inchis a inceput limbaritza Mayei :).
Vicky si Printzesone
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ce faceti? Eu am fost tare busy ca au plecat rudele ieri dim in ro de sarbatori si na a fost toata casa cu fundun sus dezastru si am fost busy cu smotru, asa mai general ca oricum de marti ma apuc de curatenia aia mare de sarbatori.
Nu am apucat sa citesc din urma da pare ca nu sa scris tare mult.
Sper ca toata lumea e ok va urez dum placuta in continuare si revin mai tarziu.
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
MissJJ spune:
Iriss
La Multi Ani
si sorry de intarziere.

Sorelix spor la job si asa asa fa sacrficii. ![]()

Iriss avem si noi exemplar care la noi in pat e mega ok si nu mai are nimic, Ari e asa, si pb e ca e cam mare si noi ne trezim ca batuti cu bata si ea e f odihnita si happy. 
Anka multumim de vesti.
Mada tare scumpele micile irlandeze.
Anna speram sa nu fie porcina,insanatosire grabnica sotului.
Flo mie imi plac mult pozele is tare frumosi amandoi. 
Si aici daca m,ergi la sedinte de astea foto tot asa fac multe poze dar platesti si iei numai vreo 15 pe cd ca e mai ieftin decat sale printeze ca atunci iti da numai doua trei daca esti norocos. 
Mona sper sa reusesti sa scapi de gaura aia cat de curand.
Boti mie numi plac deloc pechinezii, sorry daca are vreo cineva sau e fan, si acuma na depinde si daca e genu de pupa cainelen bot si il lasa sa doarma pe perna si va trebui sa stai tu intrun colt ca sa stea maria sa karina pe cel mai bun loc de pe canapea atunci pas. Insanatosire grabnica.
mai cu scoala aici de ex de la 5la 16 ani merg la scoala de la 9 la 3 cu pauza de masa intre 12 si 1 care sepoate lua la cantina, sau le pui pachet, sau daca stai pe langa scoala iti da voie sa vina acasa sa pape si apoi sa ajunga la timp inapoi.
Cu teme si cifre si litere si din astea Ari va incepe de la anu sa faca asta adik de la nursery care e grupa mare de la gradi cum ar veni in ro ca apoi este reception class carei un fel de clasa pregatitoare si apoi year 1.
Oricum aici temele is sub forma de hartii A4 si exercitii printate pe ele care implica si desenat si citit si calculat is tare interesante si nus genu ala 10 propozitii scrise mic si zece randuri de adunari si scaderi ci is facute cu ajutorul desenlor 10 stele minus 5 stele zice sa estimezi cat crezi caface si apoi sa calculezi efectiv.
Oi vedea cum o fi cand ajungem noi la din astea, oricum eu am sa lucrez cu ea si acasa si sper sa fie bine.
Bujo belea ala micu. 
Kamelya super ca vati distrat si noi am avut noroc cu centru asta de joaca ca pe vremea asta nebuna cu ploi si vanturi de 60 mph.
Iriss distractie placuta in holiday.
Aici toate carucioarele is pana la 15 kg si Ari are deja 15 si o tine orice carutz f bine.
Tecky felicitari pt dintisori.
Anka nu am auzit de asa ceva dar aici sigur nu le poti lua decat cu reteta, garantat.
Mona sper sa fi luat examenul.
Vio
sa treaca depresia, da e greu cu astia micii si santieru' da si cand e totul gata ce fain ii, fii barbata zoe.
Distractie placuta.
Vicky e inca mica, de ce esti asa dezamagita ca le amestecam e f normal, o sa le vorbeasca f bine pe amandoua pe la 4-5 ani stai linistita, nu o stresati lasatio sa vb pe ce limba ii e mai comod acuma, voi continuati sa o expuneti la amandoua, Ari de ex acuma vb numai engleza tot timpul, dar e interesata de limba romana si repeta dar numai daca are chef, si stie f bine ca pig e porc in romaneste, te iubesc e i love you si tot asa, dar desi le stie si stie destule cuvinte le foloseste numai cand vrea ea, de ex uneori eu ii zic i love you si ea imi raspunde si eu pe tine in romaneste, sau stranuta si eu ii zic bless you si ea zice no mummy you say sanatate, asa ca relax le va vb pe amandoua bine dar trebuie sa aveti rabdare.

Na ca am reusit sa recuperez numai bine ca s-au trezit si matzele. Pupici si ne auzim mai incolo.
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
gallyb spune:
Salutare pepenasi si mamici!
Suntem bine, sanatosi so foarte ocupati. De cand au venit bunicii nu prea am timp sa stau la calculator.
Eram datoare cu niste poze de la naseala, sunt pe picasa.
LA MULTI ANI MAMICILOR care si-au sarbatorit ziua de nastere zilele astea. 

iriss27 spune:
Mi-am aruncat si eu un ochi pe pozici. Avem asa copii mari si frumosi! Sa va traiasca.
Voi cu ce incaltati copiii prin casa? Ai mei, daca ar sta toata ziua in picioare goale, ar fi ideal. Sunt eu nebuna ca ii incalt?
Eu insist sa aiba pe picioare fie sosete cu cauciuc pe talpa, fie o soseta si niste pantofiori d-aia din piele cu talpa de piele. Si cu toate astea, Yvo prefera sa stea cu degetele la aer. Dav inca nu isi exprima dorintele ...
mada multumesc de urare. Am vazut ca si Quinny Zapp pe care il am eu tine pana la 15 kg, yvo are vreo 13, asa ca o sa il iau pe asta. Desi nu doarme bine in el, ca nu se lasa pe spate. Dar supravietuim noi 3 zile cat o sa ne plimbam pe acolo :)
iriss27 spune:
Acum ca mai am o dilema:
Ce pot sa ii iau Yvonnei sa manance pe drum (facem cam 10h) si sa am de back-ul pt acolo, in caz ca nu ii place ce gasim prin zona?
Se mai scoala vreun pepenas noaptea sa bea lapte? Al meu bea 4 biberoane de lapte: unul cand se culca, inca 2 peste noapte si uneori il mai bea si pe al 4-lea dimineata. Cum naiba ii mai scot din ele, ca m-a turbat cu sculatul noaptea 
Deja am tactica, am laptele praf in niste paharute, apa in bibe si cu ochii inchisi ii fac laptele si ii dau. Daca ii dau apa, imi da una de zboara pe pereti 
ankalaura spune:
Am pus si eu cateva pozici, dar nu stiu de ce naiba mi le afiseaza cu 4 octombrie, desi, daca click dupa upload date, apare sus.... So, daca vreti sa ne vedeti, click upload date sau ctrl find erika ![]()
Talciocul meu
AnnaBaby spune:
Neata. Eu bantui netul la ora asta ca nu mai pot sa dorm, o pazesc pe Ioana. A facut si ea porcina. Asa cred cel putin. Adica de aseara a inceput sa tuseasca si la 2 jumate s-a trezit (deja eram foarte mirata cum de nu a miorlait mai devreme) cu febra, avea 38,1. I-am pus supo cu paracetamol, am asteptat vreo 3 sferturi de ora, a scazut putin, pana la 37,9. Asa ca i-am dat si Nurofet, de asta aveam in casa, si e si pe terminate, nu cred ca mai am inca o doza pt dimineata. Acum vad ca s-a linistit, a adormit, nu o mai chinui cu termometrul, dar asa cu buzele o simt mai ok. Maine dimineata direct la doctor cu ea.
Of, si chiar credeam ca a scapat, daca trecusera cateva zile de cand a inceput sotul, dar uite ca a incubat si apoi a iesit la suprafata. Nu stiu sigur daca el asta a avut, dar simptomele erau clar de porcina.Asta este.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
violeta29 spune:
Bunadimineata!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SFANTULUI ANDREI!!!
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)