Pepenasi de iulie - august 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

'neata

Sarbatoritilor ce poarta numele de Sf Andrei !

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

La Multi Ani de Sf Andrei.

Iriss da nici al nostru asta twin nu se da pe spate pana jos da Ari doarme bine si asa numai isi pune capul peo parte si trage mussi pe fatza si doarme, macar are unde sta jos si nu se miorlaie ca vrea in bratze si etc, daca e aglomerat e iarasi bine sau daca esti in graba.
De papat pe drum biscuiti simpli, niste sandvisuri cu ce ii place ei, mar feliat, strugure, banane, rice cakes, grisine, chestii de astea uscate de rontait, ceva fructe, cam asta luam noi de obicei. Ca ale mele nici nu se omoara cu papatul pe drum.
Anka merg acusi sa le vad dupa ce duc fata la scoala, la noi ploua torential si ea e happy ca poate folosi umbrela.
Anna eu sper sa nu fie porcina ca eu stiu ca asta are mai multe simptome nu numa tusa si ceva febra.
So far, most swine flu cases have been mild, with symptoms similar to those of seasonal flu. Only a small number of people have had more serious symptoms.

If you or a member of your family has a fever or high temperature (over 38°C/100.4°F) and two or more of the following symptoms, you may have swine flu:

•unusual tiredness,
•headache,
•runny nose,
•sore throat,
•shortness of breath or cough,
•loss of appetite,
•aching muscles,
•diarrhoea or vomiting.

La noi ei zic ca astea trebuie sa fie combinate nu numa una doua din ele ca sa fie swine flu. Dar majoritatea cazurilor au fost mild. Aici la copii au mai dat si tamiflu de ala da cica mai rau lea fost de la el si a trecut gripa cu tratamentul traditional, tinut temp sub control, lichide multe si odihna. Oricum aici zice stai acasa nu merge la medic, ai un nr unde sa suni. Insanatosire grabnica.

Gata fugim la gradi, pun pariu ca ma intorc fleasca.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mada sotul a avut mai multe din simptomele alea, iar cat despre statul cu ea acasa, am intrebat-o pe dr daca nu poate ea sa vina si a zis ca nu, sa mergem noi la cabinet la 1 cand incepe programul. Asta este, asteptam pana atunci. Faza nasoala este ca a crescut febra, in juma de ora de la 37,5 la 38,5. Si i-amm dat si nurofen si supo cu paracetamol.Acu astept sa vad ce se mai intampla.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Anna, relax mama, conteaza ca e o raceala mai puternica, o mica gripa, sau porcina? Vax albina, marketing si manipulare.
Nu le da satifactie!

Mada, eu bifez la porcina, cu durerea de gat, oboseala in corp, nasul curgator si febra 38 si o virgula.
Eliza bifeaza cu durerea de gat, tusea, lipsa apetit. Astept febra.
Erika bifeaza si ea cu nasul curgator. Astept restul

Dar, evident, putem sa bifam si la alte boli, citeam acum ceva timp tot pe forum, o tipa citise manifestarile nu stiu carei forme de autism, si toti prieteni lor bifau la cate ceva

In rest, suntem sanatosi tun.

Ma duc sa pun de o mancare, ca s-a golit frigiderul. Diseara trebuie sa ne si aprovizionam (ha ha, scoatem porcina la supermarket ), daca maine o fi inchis, ne trebuie cereale pentru ambe fete, pampersi, detergenti, cafea, ceva carnite, ceva lactate....

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SFANTULUI ANDREI!!!

IRISS Xenia umbla prin casa numai in sosete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE ANDREEA SAU ANDREI!
LA MULTI ANI FLAVIUS DE CAMY, AZI A TRECUT PRIMA LUNITA DIN ANII MULTI, FOARTE MULTI IN CARE O SA LE UMPLI SUFLETELE DE BUCURIE PARINTILOR TAI! SA CRESTI MARE, SANATOS, NECOLICIOS, CUMINTE SI MANCACIOS!
O rugaciune si un gand pios pentru ingerasul Darius Andrei care si-ar fi serbat azi onomastica...

IRISS, eu il imbrac pe Luca in botosei in casa, noi nu avem asa multe covoare si mie personal mi-e frig la picioare daca stau doar in sosete, asa ca nu il tin nici pe el.

Ma duc sa ma culc cat doarme si Luca.

Monica, mami de Luca Andrei si 14+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

La multi ani Andruste si Andrusti.

Eu nu bifez nimic, si sper sa nici nu bifez vreun simptom. M-a fericit Dumnezeu cu un copil sanatos si rezistent. Nu mi-a racit niciodata, nasu nu-i curge decat cand plange, de copii care tusesc prin parc sau pe unde umbla Filip nu-l feresc. Sper sa nu cobesc si sa mi se imbolnaveasca acum.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

La multi ani celor ce poarta numele Sfantului Andrei!

La mai multe lunitze Flavius !

Si Alex e cu febra, putina tuse, dar mananca, nu normal dar acceptabil. Eu nici nu m-am gandit la porcina
Anno relax, mama!

Multumesc de parerile referitoare la foto , asa e la toti, poze cateva....asta e, bine ca a fost gratis

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Anka e deschis maine si la Cora si la carrefour...

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

La multi ani tuturor care poarta numele de Sf Andrei
Un gand curat si ingerasului din ceruri

Bifam si noi din pacate la nasuc curgator de cateva zile bune, putina tuse. Vreo 2 zile nu a mai avut nimik, ieri l-am scos la plimbare si de azi dimineata e mucos iarEu la fel, de aproape o sapt imi curge nasul si tusesc, dar febra nu am facut niciunul, iar pofta de mancare e aceeasi, Bogdanutz nu pare deloc abatut, dar eu sunt varza
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor.

Mergi la inceput