Pepenasi de iulie - august 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

In primul rand va multzumesc in numele Mayei pentru urari!

La Multi Ani tuturor Andreelor si Andreilor!!!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

La multi ani tuturor ce poarta nume de Sfant Andrei!

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Deci fi-mea si eu sigur am avut (eu inca am) purceleasca... Io am bifat toate simptomele la Nancy si unul mai putin la mine. Nasol, nene, zici ca m-a batut cineva marunt pe toti muschii, ieri am chemat-o pe mama sa ne ajute ca nu puteam nici sa deschid okii. Cupilul e mai bine, dupa o saptamana de chin s-a reparat si burtica, inca mai are lumanari la nas dar e mult mai bine decat la inceputul saptamanii.

Cert e ca tot cu paracetamol trece; nici macar nu am curiozitatea sa ma duc la spital pentru analize, dar din ce-am citit pe net e clar purceleasca, probabil culeasa acum 2 sapt din Carrefour cand am fost sa luam jucariile.

Monica si gargaritza Nancy

blog revival - chestii gargaricesti

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Bun, ne-am intors si noi de la dr, in sfarsit doarme mititica, era rupta de obiseala, ca deh, am dat programul peste cap. Ea de obicei doarme de la 12, azi s-a culcat la 3 jumate.
Asa, de luat luam panadol, oscillococcinum, vit c, eurespl pt tuse (care e f rara de fapt), si cam atat. Are putin rou in gat, dar altceva nu prea. Adica a stranutat de 2 ori si a tusit de 2 ori azi. Insa febra nu a trecut. Cand am culcat-o inca avea 37,8. Nu inteleg, nu cedeaza cu toate antitermicele luate. Si evident, sfatul doctoritei, in caz ca nu scade febra, vestitele antibiotice. A recunoscut si ea ca la viroze nu se dau antibiotice, dar, zice ea, daca cu antitermice nu trece, ce sa fac? Si intrebarea mea este: ce sa fac daca nu trece cu antitermice? Daca nu revine temperatura la normal?

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ana io am retimut o chestie spusa de Biri: copilul nu trebuie sa fie neaparat afebril ci sa manageriem febra Adica sa aiba o febra "decenta". Eu i-am dat antitermice gargaritzei si am fost foarte multumita daca se situa dupa ce le lua undeva intre 37.8-38.3 (rectal). A durat 36 de ore toata treaba cu febra, apoi s-a stricat rau la burtica, au fost 2 zile cand era scursa rau de tot (banuiesc ca erau durerile alea de muschi de m-au paralizat pe mine ieri), a inceput apoi o tuse uscata, muci curgatori la greu si am tinut-o asa o saptamana aproape. Acum mai are doar ceva muci, tot curgatori dar nu tot timpul.

Ce i-am dat: Panadol 7 ml cam la 4-6 ore (si apoi doar daca mi se parea ca face iar febra), Vibrocil picaturi in nasuc (la culcare doar), Ercefuryl pt burtica (o data marti, o data vineri), Stodal granule homeopate pt tuse fiindca nu s-a impacat cu niciun sirop.

Io am luat doar Fervex si Decasept ca ziceai ca am mancat scaieti.

Monica si gargaritza Nancy

blog revival - chestii gargaricesti

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Anna, la 37,8 eu nu mi-as face probleme, nici nu as da anitermice la asa temperatura. Organizmul lupta cu virusul e oarecum normal sa aiba o temperatura usor ridicata. Eu am mai zis...cam dupa 38,5 incep sa dau antitermic, pana atunci doar lichide si cam atat.
Sanatate multa! si nu te panica, o sa treaca!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfantului Andrei!!

Cu intarziere ii urez si lui Iriss-LA MULTI ANI!!Multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti tu sa ti se indeplineasca!
De asemenea, doresc insanatosire grabnica tuturor pepenasilor bolnaviciosi... sa va reveniti repede!!

Si daca va place placere mai dati-ne si noua un vot:

http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1061&ord=&pg=1&keyword=Maya-Elena&srch=yes#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Iriss, Aida bea 2 biberoane: unul inainte sa se culce (pe la 10 seara) si unul noaptea pe la 4-5. Mai demult bea de 2 ori noaptea, dar si-a rarit singura.

Prin casa noi o tinem in ciorapi de regula, uneori in mocasini (ciorapi de-aia cu piele pe talpa).

Anna, sanatate multa . Si eu zic ca nu-i febra mare 37.8, doctorul nostru ne spusese sa ii dam antitermice de la 38 - 38.5, iar Aidelul avusese si 39.5 cand a fost racita, fara nici un alt simptom (nu tuse, nu nas infundat, manca de rupea, s-a si ingrasat in perioada aia).

De asemenea sanatate multa tuturor bolnaviorilor! Noi acum suntem la bunici si bunicul Aidei tocmai s-a ales cu o raceala de ieri: febra, putina tuse. Acuma sper sa nu ne molipsim si noi.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

FETELE INTRU RAZANT SA ZIC SI EU:

LA MULTI ANI ANDREE, ANDREI, SA NE TRAITI !!!

Ana zic si eu inca odata, te-au sfatuit f bine fetele, jos panica, lasa copilul sa faca si febra, e normal, nu o umfla de medicamente, doar supravegheaz-o atent. cam in 7 zile trece. si clar nu-i da antibiotic, doar si dr a zis ca nu e cazul (treaba ca tratezi febra cu antibiotic e o mare timpenie, nu te lua dupa ea)

sunt in mare graba, revin cind ma eliberez un pic, va pup

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

La multi ani tuturor care se sarbatoresc astazi!

Fetelor inca mai stau bine cu nervii, insa nu stiu cat timp...in conditiile in care masa de pranz a ioanei a devenit un cosmar.
Mananca bine masa de dimineata, fructele sau orice alt tip de gustare, mai putin masa importanta de legume si carne...am tot incercat variante, de ale ei de bebe, de ale noastre...nu vrea si basta...zice nu mai vreau, nununu si nu mai vrea nimic...eventual ar rontai ceva, lucru pe care nu-l mai fac si o dau jos din scaun.

nu stiu ce sa mai fac...

Va urmaresc si va citesc, insa nu mai am timp deloc de scris.

Va multumesc!
Bufi

Mergi la inceput