Pepenasi de iulie - august 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mcoca nu ma deranjeaza, serios, eu pot sta cu el acasa, ma intreb ce fac aceia care nu au liber pe 30 ?
Mai mult ma deranjeaza ca ne tot jumuleste de bani si chiar nu se merita, ma rog ele stiu ce si cum se cheltuie, totusi e gradinita de stat...

Cu vacantele e mai bine mai des, sa nu ii suprasolicite dar daca va zic ca al meu are de invatat o pagina A4 plina cu strofe scris marimea 10, cum vi se pare??? Prima serbare, primele poezii de 1-2 strfe tu ii dai la serbare o pagina A4?

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

VICKY - sigur ca nu te duci sa muncesti daca ti se ia aiurea din salariu, dar circul, in toata chestiunea asta e ca nimic nu se rezolva pe nici o parte, iar de pierdut avem doar noi. Adica, profesorii pierd din bani, dar baremi nu muncesc. Statul nu da bani, dar nici nu castiga din activitate. Doar parintii si copiii pierd asa, gratuit.

Acuma, nu vreau sa fiu a naibii, dar uite la privat nu misti nene. In 2007, 1 decembrie a cazut sambata. Noi am lucrat. Desigur, fara bani. Si ce daca era sambata.
Nu zic ca e ok sa se intample asta, si desigur, nici la stat nu e ok ca ar putea sa se intample, dar vezi tu, totul e anapoda.

Totusi, la stat se platesc ore suplimentare, se dau zile suplimentare de concediu in raport cu vechimea, se dau libere pentru lucru noaptea, se dau sporuri, etc.
Dar eu, personal si subiectiv, care muncesc fara sa primesc bani pentru orele suplimentare, care de multe ori pierd concediul si nici bani nu primesc, care am minumum de zile de concediu pe an si cu alea raman si peste 15 ani, care nu am liber nici macar cand zice legea ca ar trebui sa am, ei bine, si in contextul asta, sa mai fie nevoie sa platesc si baby sitter cand nu se duce copilul la gradinita... ei bine, m-as cam enerva.

Acuma, intelegi, "eu" nu sunt eu, e vorba de un scenariu, in care uite, ceea ce se obtine este atzatzarea tuturor categoriilor sociale. Si cu ce scop? Ca pana la urma, perdanti nu sunt toti cei implicati...

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Deci fu' ziua lu' Irlandezia??

Hai La Multi Ani cu sanatate
Si-o viata bogata-n toate!

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

FLO - imbecilitatea de baza o gasesc in a invata poezii pentru serbare, Cred ca numai la noi consta serbarea in a scoate copiii rand pe rand la recitat cate o poezea fara sare si piper, fara intonatie si fara miez.
Da' ma rog.

Vacante... iarasi cred ca numai la noi scoala se reduce la 4 ore pe zi si o groaza de vacante. Si o tona de lectii pentru acasa.

Dar na, e greu sa se mai uite nitel in jur domnu' minister. Ma rog, nu e greu, dar e mai simplu sa nu faca nimic. In tarile normale, copiii pleaca de la scoala (sau gradinita) dupa-amiaza, ca e ora 4, ca e 5, ca e 7.
Acum, la noi, au mai trecut si la "programul de iarna". Clasele mici incep la 8 si la 11 jumate ii trimite acasa. Ce face copilul de 7-8 ani, la 11 jumate, acasa?

Dar ma rog, eu mi-am pierdut speranta in normalitate aici, deci probabil sunt subiectiva.

Aaa, si cu suprasolicitarea, pff, pai la noi sistemul este asa de invechit si de ruginit... Uite putin aici, copil de 5 ani si 10 luni in America. Asta fac ei la pregatitor. 5 ani si 10 luni!

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola!

La multi ani Iriss si multa fericire!

La multi ani Mada cu intarzierea de rigoare!

Boti- eu nu inteleg- iti da tarcoale domnu' sau cainele? Ca ne-ai facut o descriere amanuntita a cainelui da' de domn nimic. Poate e un caine salvat din mana hingherilor si el un suflet cald si bland are grija de el. Ehh?

Am uitat sa va mai zic ca Miruna zice RDS. Te-mprastii nu alta I se trage de la folosit mult fixul ca apasa pe butoane si ii zice robotul "bine ati venit in reteaua RDS"

I-am comandat Mirunei planse pentru mai tarziu. Mi se pare o super afacere- sunt 1500 planse (nu le-am numarat dar atata zic ei ca sunt) si mai au vreo 20 de aplicatii. Bine, pentru mai tarziu, dar mi se par super. De aici le-am luat- http://www.ecopii.ro/educative/desene-de-colorat-jocuri-educationale.html

Pupicei tuturor si o zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Boti hai ca ti-a zis-o Ralu. Ca in bancu ala: Da cu calu' ce-ai avut? Vezi ca te babesti daca incerci sa gasesti cusur la altceva decat e relevant. Ia zi macar daca iti place domnu, cum arata, d-astea, ca mie una ,putin imi pasa de potaia lui.

Ia priviti:

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Azi am fost varza....absolut tot ce am vrut sa fac nu mi-a iesit....cam ca intr-o zi de vineri - 13....
Cred ca abandonez si ori ma duc sa ma culc...ori ies afara.
Nu am nici mancare pentru pitic ca tot ce am facut na iesit calumea asa ceva....

Flo, nu-s eu foarte cunoscatoare in ale pozelor, insa imi permit o mica parere Pozele sunt frumoase, insa sunt cam "reci" usor neexpresive...sau mai bine zis fortate...se vede clar ca puii au fost pusi sa se uite intr-un loc anume, fortat. Poate ca gresesc eu. Faptul ca unele poze sunt taiate de la solduri arata ca este un incepator in ale fotografiei.
Amu nu stiu daca tu ai vrut critica la poze sper sa nu te superi, ma aflu si eu in treaba sa comentez...dar pruncii sunt absolut superbi!!!

oare ma paste o depresie??
ma intorc in barlog sa vad ce sa fac...poate o sa-mi misc fundul afara cu piticul si asa azi abia l-am zarit printre picioarele mele....
cred ca daia ma simt asa deprimata!Urasc zilele astea care trec asa rapid...nici nu-ti dai seama ca se face seara....

tuturor

proud mummy

Mergi la inceput

Deci BOTI - ce varsta are cainele? Hai ca poate moare in curand.

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Am iesit cu Matei la o plimbare prin cartier acum doarme neintors.

boti, eu parca vad cum pisica ta ii va flutura coada pe sub nas la catel! vorba lu anka, poate e batran. Sa ne spui cum evolueaza lucrurile!

flo, eu la waldorf am scapat de foite cu poezii! Este unul din motivele pentru care dau 10++ la invatamantul alternativ! Mult prea multe strofe...sa inteleg ca la camin nu ii invata destul? De se bazeaza pe ceea ce invata cu voi acasa? Noi la prima serbare am avut 6 versuri, si erau destul de multicele pentru varsta lui stefan dar...le-a invatat fara sa-l fortez. Eu mi-am zis la vremea aia ca niciodata no sa oblig copilul sa invete o poezie...daca o inavata e ok, daca nu...la revedere!....

cat despre educatori/profesori....mie una imi pare rau de situatia aceasta...insa...cum sa primeasca bani? daca de exemplu sotul meu este in somaj tehnic de cateva luni bune, si merge si la munca, iar la noi in oras mai toate fabricile mari au intrat in astfel de somaj....daca privatii nu fac bani sa plateasca "darile" - statul...de unde sa mai aiba bani sa plateasca bugetarii???trist....

Irina La multi ani!!!!

mada la multi ani si tie cu putina intarziere!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Mada Irl

Irina

Flo si mie mi se p[ar cam multi banuti

Azi am fost la un centru de joaca ptr copii si fiind prima zi de deschidere intrarea a fost libera, si e foarte aproape de casa e la 5 min de noi;pe langa Daria m-am distrat si eu m-am dat in toboganul gonflabil ,Daria a ajuns super obosita acasa , am schimbat-o si cand sa-i pun pantalonasi de casa a luat-o somnul

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput