Pepenasi de iulie - august 2008 (159)
Raspunsuri - Pagina 11
diarux spune:
ANNABABY nu se mai fac analize pt porcina, este supraaglomerat laboratorul de la cantacuzino cica. nu se fac decat la bucuresti si cica aia au trimis "vorba-n sat" ca sa nu mai trimita analize ca nu mai fac fatza.
stiu si eu o multimje de cacaturi cu asta. da ce s aii faci. du cupilu la bunicci, fa-i creaiuri si frectii multe, baga paracetamoale si asta e.
am vazut poze cu fetele IRLANDEZIEI
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
struluta spune:
Didi: sunt sigura ca ai incercat, tocmai de aceea am si spus ca pana nu o sa i se para interesant ce tot incerci sa ii areti tu acolo, doar va sufle in supici ca asa e distractiv pt ea. Las ca macar voi incercati, la al meu daca ii dau lingurita sa pape singurel mi-o da nervos inapoi sa ii dau eu, ca la ce hapla mic e nu are nervi sa nu nimereasca gurita cu bunatatea de mancare. Si la el mai e faza ca mananca f curat, nu trebuie sa-i folosesc nici bavetica, daca are o firimitura pe fata imediat o gaseste si o baga in gurita, iar cu supa daca curge putin pe langa face urat de tot sa-l sterg sau chiar se sterge singurel cu maneca
. Iar cu vocabularul m-ai dat gata
...extraordinar cate zice, chiar si asa mai codificat...Bogdanutz nu vrea sa spuna nimik, doar mama si aia numai cand ii e foame, alerga dupa mine prin casa si striga continuu.
Arpopo, chiar vroiam sa va intreb, cam cat e normal sa i-a in greutate la varsta asta? Eu l-am cantarit la un an si avea 11.70 kg si la un an si 3 luni 12 kg, asta insemnand o medie de doar 100g/luna, totusi mi se pare fff putin, mai ales ca mananca cat 3 la un loc (si cam tot pe atata se si agita)
Cu cadou de mos idee nu am, merg maine sa vad ce gasesc, trebuie sa i-au cadou si la finutul meu ca pe 1 dec face 2 anisori. Jucarii are o tona, nu se joaca cu ele decat strict cat stau si eu cu el sa ma joc, in rest e umbra mea indiferent ce as face.
Estrella, f dragut laptopul, a primit si Bogdanutz de la vecini unul f asemanator si nu e deloc incantat de el, la inceput ii era chiar frica deoarece se aude f tare si nu exista buton de reglare a volumului, iar aplicatiile sunt intr-adevar pentru copii mai mari 3+. Tasteaza si el un pic dupa care tot la tastatura mea ajunge
. Sper ca micuta ta sa fie incantata de el
Annababy: asta este un raspuns clar la faptul ca de ce se extinde gripa in halul asta, ca sa nu mai vb de faptul ca daca face ceva complicatii si moare vreunu', de vina e gripa, nu ei ca sunt incompetenti. Chiar auzisem acum la stiri in masina venind spre casa (l-am dus pe B la mama ca maine merg la cumparaturi mai departe) in cazul bebelusului ars in incubator, ca in urma expertizei a nush ce institutie s-a stabilit ca incubatorul era defect, nu corespundea parametrilor normali de functionare, era din 1973
...ca sa nu mai vb de faptul ca o singura asistenta trebuie sa supravegreze 27 bebelusi...de asta ce ziceti? Si bietul copilas e si acum in spital
Of, of...dar ce poti sa faci in afara de nervi?
Merg sa dorm...numai sa pot singurica...nici sot, nici cupchil
...si eu sunt si cobza de racita
struluta spune:
Pica: noi aici cu necazurile noastre, ba cu raceala, ba cu porcina si tu mai bagi si alta boala'n noi...oaza de relaxare? e raiul pe pamant

mcoca spune:
Anna, cu gripa aia asa e protocolul peste tot. Si aici daca ai semnele amintite, stai cuminte acasa si suni doctorul. No way de spital, decat in cazuri grave. Doctorul nostru spunea ca de 2 luni e ultra aglomerat din cauza isteriei oamenilor, care imediat ce au un muc il suna si vor programare. Zicea ca pe cei care nu au febra nici nu ii primeste.
Sanatate multa sotzului!
Vicky si Printzesone
truli-luli spune:
Aualeu Pica! si eu am de invatat pt examen
Didi m-a dat gata Aiduta cu cate cuvinte spune. Bravo ei, fata descurcareata, dar nu e de mirare, s-a dovedit speciala de la bun inceput.
fata isteata
poze Ana si Victor
varsta Anei
pica1 spune:
Vicky acum poti sa te uiti la oaza de relaxare cafaceam eu mici schimbari si mai puneam poze.
moni_or spune:
VIO, superfain blogul, l-am pus la favorite, imi place ca sunt cu multe poze retetele si descrii amanuntit fiecare pas, chiar ca e ca pentru incepatori, cum sunt eu (bine, eu cred ca si la 70 de ani tot incepatoare o sa fiu in ale bucatariei
)
Am incercat si eu sa citesc subiectul "un baietel alintat" insa nu pot, chiar nu am nevoie de motive de enervare, mi se face rau cand vad atata intoleranta si cum au sarit pe biata mama ca hienele, chiar nu inteleg cum persoane atat de agresive cu niste straini pot fi asa mame bune si empatice cu copiii lor, or fi avand dubla personalitate.
ANKA, IRISS
multumesc frumos.
MADA, si voi cu scuipatul? Si Luca are o imensa pasiune din a bea apa si apoi sa scuipe, e mereu ud pe bluze, ma exaspereaza cand tot trebuie sa-l schimb, chiar ma intrebam cat va mai tine pasiunea asta.
MADA DE IRL, am vazut 2 bucati spiriduse zambarete si frumoase foc, chiar ma intrebam de ce nu mai zici nimic, povesteste-ne cum se descurca Sonia cu scoala si ce nazbatii mai face Julia.
BOTI
stii ca te iubesc mult de tot? Foarte frumos ce scrii cu fundatia...
PICA, superbe locuri! Pe unde vine St. Martin-ul asta? Ca nu le prea am cu geografia.
DMA, bine ai revenit!!! Esti acasa? Cum te simti?
ANNA, multa sanatate sotului, tin pumnii sa nu fie purceleasca...
Ma duc sa ma uit la un Dr. House cu sotul.
Monica, mami de
Luca Andrei si
13+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
monalac spune:
ma mai tineti minte
? o saptamana n am avut net...
am citit doar capitolul asta,sa vad cand am tp sa recuperez...
in mare,noi suntem bine,cu codrin insa am ajuns ieri la orl,pt ca i a tot curs sange din nas ,mai ales noaptea si f nasol,de se imbiba cearsaful de sange.i a bagat o dracovenie in nas si a conchis ca intr adevar,in nara stanga are niste vase sparte sau ceva de genul asta.mi a dat o crema cu care sa i dau de 3 ori pe zi in nas,problema e ca nu prea sta.
maine ma duc la buc la dr,pt ca asa cum ma stiti,am fost tare neglijenta si gaura de unde mi a scos firul s a tot adancit,deci nici vb sa se inchida,plus ca mi curge un lichid de acolo,asa ca maine ma duc.
codrin a inceput sa faca f urat noaptea,plange si se agita si sunt mai varza decat eram... si cu nervii la pamant.plus ca face niste crize de personalitate cu tipete si tot tacamul...
tb sa i fac o urocultura,pt ca noaptea de cate ori ii schimb pampersul penisul lui e in erectie si stiu ca i anormal la varsta asta sa stea mult tp asa.
APROPO,MAI VREUN PEPENAS CARE NU I DECALOTAT?
ANKA,am vazut in catalogul cu jucarii de la cora telescop.
DMA,cat mai ai?
in aprilie voi avea un nepotel,abia astept.