Pepenasi de iulie - august 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Moni daaa pb grava e belea se distreaza de numa si ea e fleasca hainele fleasca pe jos sau pe canapea sau unde sta fleasca. Ari nu a avut asa perioada, ma dispera serios. Si ii zic sa nu mai scuipe si se uita la mine ranjind cu toti dintii etalati si scuipa.
Anna si aici e la fel nu face nimeni analize ca acuma e si sezonul racelilor si gripei, aici este un nr de telefon unde suni si vb cu po asistenta care te intreaba de simptome si etc si daca treci de evaluare iti da ori medicamente se duce un vecin sau o ruda care nu a intrat in contact cu tine si ridica medicamentul de la medic sau de la o farmacie mai aproape de tine, tot ei iti zic daca e mai grav si daca e cazul sa mergi la spital.
Pica super pozele.
Estrella fain laptopul si noi am avut laptopuri de toate felurile sau jucat cu ele oleaca si apoi au ajuns in cosu cu jucarii.
Dma
Azi am aflat si noi o veste minunata Ari va fi ingeras in piesa de teatru de craciun pe 9 decembrie are loc, abia astept azi am fost si iam luat costum am avut noroc si am gasit in tesco e tare frumos, abia astept nu imi vine sa cred prima ei serbare de la scoala.

Na ma duc la tv si apoi la nani ca de la vremea asta mie somn mereu.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor,

Am intrat scurt pt ca e unul dintre putinele momente de respiro. Pana pe 7 decembrie, cel putin, incepand de maine, voi fi plecata noaptea la...job. Numai sa fie bine, ca restul vin pe parcurs! Dar aia e, vrem sa ne ducem finii in Bora-Bora, tre sa facem si sacrificii:).

Vreau sa spun si eu La multi ani fetelor care s-au aniversat intre timp : Pica, Monica, Didisor, Mada de irlanda, Andra si puilor Fabian si Jael. si vreau sa le spun, in avans, La multi ani Andreei si Irinei! si tuturor celor care-si vor aniversa numele pe 30!

Darius, vei ramane mereu in sufletul meu!

Noi suntem bine, eu cu postul si cele 20 de ore de munca/zi, tati nu tine post ca are o burta de aparat:) si a preluat multe sarcini ale nevesti-sii afaceriste iar copilul...well, nu stiu ce-am facut asa frumos in viata asta incat s-o merit! E o terorista mica, frumoasa si desteapta. Vorbeste foarte multe, foarte foarte...singurele deficiente ar fi lipsa R-ului si inversarea G-ului cu L, in unele cazuri (exact ca mine copil) si injumatatirea unor cuvinte. Altfel e o mare, mare cataratoare si furacioasa. De vreo 2 sapt se suie cumva ajutandu-se de primele 2 sertare de jos, pe blatul de la bucatarie si rascoleste corpurile suspendate; dar asta nu e tot, nuuuu, se suie pe aragaz, imi scoate toate ochiurile, il fura pe cel mai mic, apoi se suie pe calorifer (care e ingust rau) si sta in geam protapita si vorbeste cu oamenii din blocul vecin. Ei, in rest e o minunata!:)

V-am lasat cateva poze pe picasa, sa nu-i uitati mocuta!

Va pup cu drag si sper sa ne reauzim cu bine, dupa 7 dec incolo! Sanatate maxima tuturor!

p.s. eu am mai sunat-o pe Monica(Dma) dar ori era inchis ori mi-a respins apelul! sper sa fie bine!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Sun, multumesc Valeu, maiculita, esti sigura ca tu ai fata?? Pe bune, eu ma plang de Dav, dar la tine e destrabalare curata. Cum naiba faci sa ai si nervi intregi?

Am vazut si "cumintica" de Julia, si minunata Alexandra.
Voi realizati cat au crescut copiii astia?

Ma duc la somn, Dav troneaza pe perna mea, din cauza de iesit 2 masele, mi se jeluieste sa-l iau din patut, si ca un facut, cand il pun in pat adoarme instant, n-ati vazut asa ceva, toate trec la mama in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DMA a stat 35 de zile in spital, dar acum e acasa si asteapta sa nasca. Cauta cadouri pentru junioara

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Pica tu vrei sa ma omori cu pozele alea, sunt absolut superbe, ce peisaje faine, off, mi-e asa de dor de o vacanta....

Sun ma bucur tare mult ca ai mai scris si mai ales ca ai pus poze cu minunea de Thea, e senzationala, cum se catara ea peste tot! Nu-ti sta inima cand o vezi asa? Cel putin la inceput, pana a prins experienta, nu a cazut niciodata?

Ma bucur de aseemenea ca am vazut poze noi cu alte 2 minuni din Irlanda, Mada ai niste fete frumoase si scumpe!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola!

Anna- cum e sotul? Tot deportat?

Boti- multumim mult de link-uri. Le-am salvat

Sun- ma bucur tare ca ai mai pus poze si ai intrat un pic. Spor la munci

Pica- pozele alea ar trebui sa fie considerate ilegale Sa va fie de bine concediul

Mona- multa sanatate lui Codrin

Ruxule- cum mai esti?

Pfuuuui mai Biri- eu am zis ca in cantec mai, nu ca in banc. Ntz ntz ntz una doua te gandesti tu la sex.

Cu vorbitul si Miruna sta taaare bine. Cuvintele care ma distreaza cel mai tare (si care le spune si corect) sunt: taitei, oua, lalea, pete, hello, ola, ciao Atat de fain le zice ca te imprastii de ras. I-am facut rost de poze cu lalele numa' sa zica cat mai des In rest stalcituri cat cuprinde Da' le zice aproximativ la fel de fiecare data. In top sunt: curcubeu ("tutube"), papagal ("papaptia"), pantera ("papta"), sarpe ("asp") si multe altele.
Azi dimineata a ajuns la concluzia ca Albei ca Zapada ii curge nasul si a sters-o cu mare entuziasm folosind 2 pachete de servetele La un moment dat mi-a dat sa-i sterg si eu si am sters-o undeva pe la poala rochiei. Ce s-a ofticat Mi-a smuls servetul din mana l-a pus la nas la "Abla" si zice "asaaa".
Oricum, daca va stalci cuvintele ca mine presimt distractii maxime. Eu ziceam urmatoarele:
-catadec
-a f-utunat patolelele
-Ecilabeta
-pimahai (cu a din gaina)
-gaigai (la fel ca mai sus)
No ghiciti ce spuneam

Pupicei tuturor si o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Cu sotul sincera sa fiu nu stiu cum fac, adica sa aflu daca e sau nu porcina, ca astia analize nu fac. El tuseste si il doare i gat, dar nu tare. Febra nu are, ieri cica a mai stranutat, dar azi parca nu mai are nimic cu nasul, asta noapte a transpirat mult ca a luat paracetamol si aspirina, nus tiu exact, a baut ceai de lamaie cu miere, a mai luat oscillococcinum, niste strepsils, cam asta. Eu l-am trimis macar la dr de familie, dar nu cred ca se duce. Mai vedem pana diseara cum se mai simte, ca sa stiu daca vine sau nu acasa

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ooooo lume noua, bine ati revenit fetelor!

Am pus cateva poze de la sedinta foto, sincer sunt cam dezamagita....pe langa faptul ca David nu prea a stat, i-am imbracat in bluze alb + imprimeu (era fundalul gri deschis) s-a gasit sa schimbe si ea fundalul...in negru cand i-am schimbat eu in rosu, fiind culoare maiinchisa eram sigura ca nu ies bine, insa ea a zis ca ies trasaturile in evidenta si sunt pozele cam inchise pe gustul meu

A facut foarte multe poze, sedinta a durat o ora si ea mi-a dat 20 poze, cica asta-i regula la ei
Deci Capri cred ca voi sunteti mult mai buni

AnnaB multa sanatate la sot!

Mona nici al meu nu e decalotat, mai are erectie cand il sterg cu servetel umed si e rece sau cand il schimb dimineata....Nu stiam ca nu e bine sa aiba erectie....
De ce il schimbi noaptea? face mult?

Edit: sunt la recuperat pagini din capitol si cand am citit ce am scris..n-am inteles nimic ...

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Iuhuuuuuuuuuu pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am fost azi la dr,mi a mai umblat acolo cu o pensa,mi a spus ca e anormal ca nu s a inchis desi au trecut 2 luni,insa sa mai astept totusi o luna si daca nu se inchide sa vin sa ma taie mai mult,sa ma curete si sa ma coasa,pt ca nu poate sa ma coasa pe o bucatica asa de mica.cica i ca un fel de minioperatie si prevad ca la asta o sa ajung,ca acum mi s a dancit si mai tare dupa ce mi a umblat acolo si ma doare de mor.

RALU.CE TARE E MIRUNA,spune o gramada.cat despre ce ziceai tu,habar n am.sa va zic cum zice codi la catel-''cacate''.in rest,el nu zice decat cuvinte uzuale.

azi am fost prin cora,i am luat lui cris 2 carticele,una cu alfabetul si alta cu ''matematica la gradinita'' sau ceva de genul asta.ca de obicei,lui codrin nu i am luat nimic,iar sotul ma enerveaza ca mi zice sa nu mai cheltuim banii ca are destule si nu stie el acum de cadouri...adevarul e ca acum cateva zile am facut curat in jucarii si am strans un sac de jucarii care se stricasera ,plus alti saci pe care i am pus pe balcon.nu le am lasat la vedere decat cuburile,animalele si alte cateva,pt ca ma saturasem in fiecare zi de jucarii prin toata casa.
ce ma enerveaza e ca desi tine minte lucruri care s au intamplat acum 1 an,cris tot incurca cifrele,la alfabet nu mai zic,de cate ori incerc sa l invat se prosteste,tipa,imi zice ca n are chef,ca sa l las in pace si sa nu l mai oblig..
dupa plimbarea de seara am intrat in casa si pe scari vorbea tare[era 21 30]si i am zis vb mai incet,ca dorm vecinii,iar el mi a replicat''ce mi pasa mie de vecini,fac ce vreau'' si a continuat sa vb tare.i am spus ca l voi pedepsi,iar el mi a spus''iti pasa mai mult de ei decat de copilul tau?''

FLO,am vazut pozele,mie imi plac mult[e drept ca nu prea ma pricep la arta fotografica].bine,au iesit superbe pt ca personajele sunt superbe,ai niste baieti frumosi foc.de pampers il schimb noaptea pt ca el bea lapte f mult si se umple pampersul,iar erectia la copii nu e bine sa fie ''prelunga''.adica e normal sa intre in erectie,dar sa nu ramana mult asa,cel putin asta mi a spus dr basca,care i chirurg urolog.

Mergi la inceput