Pepenasi de iulie - august 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Si ca tot vb de arts and crafts alta chestie super bestiala care o puteti face acasa:

Aveti nevoie de:

mingi de tenis 6 bucati
6 tavite umplute cu vopsele de diferite culori
2 coli mari (mai mari decat A3) de hartie neagra
manusi

Pe o coala de hartie mare neagra lipiti deasupra alta coala mare neagra in care ati decupat in prealabil o forma gen racheta fluture sau chiar nume etc, apoi puneti pe jos ceva sa protejati podeaua si inmuiati mingile de tenis in vopsele sa fie bine coated si le dati drumul pe hartia neagra si ies niste pete faine de vopsea repetati asa cu toate culorile pana colorati toata forma. Lasati sa se usuce cat de cat si apoi dezlipiti foaia cu sablonul si ramane o imagine superba. La tv ei au facut o racheta si a iesit bestiala au folosit vopsele de astea neon verde roz galben albastru si a iesit super pe fundalul ala negru.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Nu am mai intrat nici eu de ceva vreme, e nepotul meu de la BV de o saptamana la noi si am profitat ca a fost cineva sa stea putin cu puiutul, am reusit si eu sa ma ajung din urma cat de cat cu treburile prin casa, in we scoala si tot asa.
Bogdanutz e binisor, il alerga toata ziua pe varu'su care e de 19 ani de saracul pana seara-i terminat, e putin mucos de azi dimineata, a inceput nepotul meu, dupa care eu si acum si micul...i-am facut de dimineata o baita calduta, i-am dat nurofen si l-am pus la somnic...doarme de vreo 3 ore...sa vad cu o sa fie cand se trezeste, de obicei functioneaza bine "tratamentul".
Cu baita, eu o zi ii fac dus, o zi baita, iar pe cap il spal tot a 2 zi la baita, si il sterg doar cu prosopul ca nu are prea mult parut...pe care oricum cum rasare un pic, cum il tai

Didi: cu suflatul in lingura, al meu ma imita cu absolut tot ce fac, de ex daca ma vede ca suflu in supa, sufla si el(de sare tot afara), daca vede ca sug din lingura, face la fel...daca ma piaptan, vrea si el piaptanul,daca ma spal pe dinti, trebuie sa-l spal si pe el, daca sterg praful, i-a carpa si sterge si el, daca dau cu aspiratorul, da si el...imita absolut totul...cand vine sotul de la servici si vede ca ne pupam, trebuie sa ne pupe si el pe amandoi...pe gura Ideea e sa ii starnesi interesul si sigur va vrea sa faca la fel - sa te imite.
La Bogdanutz ii place muzica de numai, toata ziua e pus tv pe canal de muzica si are cateva piese preferate, pe care cum le aude alearga in fata tv-ului si danseaza pana la sfarsit
Cu olitza suntem la capitolul "esecuri"il mai pun dimineata (ca pe vremurile bune cand executa zilnic) sta fix 2 secunde si daca nu-i pun rapid scutecul face pisu pe covor

Camy: am vazut pozele cu sufletelul tau...e atata de scump

Si la multi ani cu intarziere pentru:
pica
mobriq
Fabian (de paqurschimag)
Didi81
motanik
Jael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

struluta, pai sa nu-ti inchipui ca nu i-am aratat cum , dar ea tot asa face, adica sufla si se distreaza. Deh, o invata ea pana la urma sa foloseasca si lingura, adevarul e ca pana acum si noi si ea am mancat de regula alimente solide, cu furculita. La manevrat furculita e deja experta, mananca singura si ne da si noua

Ca sa va distrati putin:
Dictionar aidez-roman:
gagal(cu diacritice, gaga^l)=cascaval
mana=banana
us-us=topogan
aca-aca=uta-uta
cocli=carti de joc
unu=renul
pi pi=piu piu
mao=baloane
cacal(tot cu diacritice, caca^l)=incaltaminte(aici intra orice articol de incaltaminte)
naun=scaun
pata=pat
api=laptic
ma-ma-ma=mac-mac-mac
iaeee!=fiare vechi!
sip=nisip

Astea sunt cuvintele stalcite pe care le spune, si pt care trebuie sa-i cunosti limbajul ca sa le intelegi, dar in rest e o lista luunga de cuvinte care ii ies aproximativ bine. Cateva exemple, spune corect: ochi, nas, cal, pis-pis
cheia spune "chea", mar spune fara sa pronunte bine r-ul de la sfarsit , spune "doi, tei, patu" pt ca mai innumaram uneori treptele urcand cu ea, sau ii innumaram degetele.
Si de cateva zile spune cum o cheama daca e intrebata . Zice un fel Aida, dar cu accent pe primul a, si cu i-ul f scurt daca va puteti imagina

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Buna!!

Noua nu ne-a mers net-ul cateva zile...azi e prima zi in care merge!

Boti eu am renuntat de mult la Eurespal, tocmai din acest motiv eu am renuntat la a-i da Eurespal, plus ca la Maya nu a avut niciun fel de efect. In schimb i-am dat Stodal, si a functionat.. e foarte dulce, dar nu e amar..si il accepta.AContine foarte mult zahar.De Prospan nu stiu ce sa iti spun, poate au folosit alte fete. Incearca cu aerosoli..o refac destul de repede.In privinta doctorilor nu stiu ce sa zic.. daca se arunca cu antibioticul..unii da..altii nu!!

Didi din ce stiu eu, 37,3 nu se considera febra la copil.De la 37,5 e stare subfebrila. Poate s-a agitata inainte, poate a fost mai grosut imbracata, si chiar daca nu ar fi niciunul din aceste motive.. nu cred ca trebuie sa iti faci griji.Eu, sincer, la 37,3 temperatura, nici nu ma stresez..da deloc, intelegi?Asta daca ajung sa ii iau temperatura.Poate fi si de la dinti.Oricum ar fi, pt. o asemenea temeperatura nu ar trebui sa ii dai nimic, parerea mea.

Si va rugam si noi, sa ne mai dati UN VOT si saptamana aceasta. Doar o data pe saptamana se poate vota.

http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1061&ord=&pg=1&keyword=Maya-Elena&srch=yes

Mergi la inceput

Cat despre cadouri, am uitat sa va spun ca i-am cumparat cadourile de Mos Niculae domnisoarei, o partedin ele i le-am si dat ca nu m-a rabdat inima sa le ascund.

I-am luat acel laptop in forma de testoasa, cu verde si galben de la Noriel, de ii face reclama:
http://www.jucariidejucarii.ro/jucarii-educative/laptopuri/testoasa-pc-karaoke/
Nu i l-am dat inca, i-l voi da atunci..sa o vad cum reactioneaza, ca m-a innebunit cu tastatul...de-abia ma lasa sa bat si eu ceva la calculator.

I-am mai luat si un fotoliu pentru ea din plus...frumos colorat ca sa stea pe el sa se uite la Tv.. e foarte incantata de el!!!Asta a fost o alegere buna!!

Si in scop educativ.. i-am luat aceasta carticica http://www.prut.ro/citeste-invata-si-joaca-te-cu-magnetii/284-animale-salbatice-9789738956575.html.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

mada am fost mai precauta cand am zis sa nu crezi ca ma bucur ca nu merge ami stii tu treaba cu capra vecinului dar m-am mai linistit, macar nu ma mai gandesc ca are puturoasa mea ceva grav. david a mers la 1 an si o luna, dar a mers, ea nu da semne ca ar vrea sa plece singura, ii este frica. la medicul de familie, pe hol este un linoleum gri cu picatele de parca ar fi pietris, ei bine pana se obisnuieste cu el, abia paseste de frica, sta cracanata si usor aplecata sa nu cumva sa pateasca ceva abia abia reusesc sa o clintesc tinand-o de ambele maini

didiiaeeeeeeeee ce vocabular bogat are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

primiti niste ratacite?
fetelor mi-e tare dor de voi, va simt lipsa...am lipsit motivat ca sa zic asa
promit ca incerc sa intru mai des(daca ne mai vreti) si sa recuperez

felicitari camy ma bucur din suflet pt voi!

imi trimite si mie careva parola sa vad si eu poze si sa incerc sa pun si eu o poza cu maria?

Dumnezeu mi-a dat doua minuni

MARIA si sa creasca mare

Mergi la inceput

Dma ti-am trimis PM cu parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui estrella80

Buna!!

Si va rugam si noi, sa ne mai dati UN VOT si saptamana aceasta. Doar o data pe saptamana se poate vota.

http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1061&ord=&pg=1&keyword=Maya-Elena&srch=yes

Estrella mamica de Maya-Elena(27.07.2008)

Votat

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Hai sa va spun o faza tare: sotul de aseara a inceput sa tuseasca iar azi m-a sunat sa-mi spuna ca se simte mai nasol si crede ca a racit, sau are vestita gripa. Eu il trimit la spital sa vada exact ce are, ca sa stim o treaba. Si el imi povesteste cum tot azi a fost la spital cu simptome destul de clare de porcina un prieten al nostru (nasul Ioanei), si ce credeti ca au facut cei de la spital? l-au trimis frumusel acasa, pe motiv ca daca poate merge fara probleme ei nu au ce sa-i faca, nici macar analize sa vada daca e porcina sau nu, ca ce s-ar intampla daca ar testa toata lumea care calca pragul spitalului cu simptome de gripa? Va vine sa credeti? Asa ca o samearga sotul maine la un laborator particular sa faca niste analize sa vada ce are. Pana atunci nu mai vine acasa...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput