Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *110*
Raspunsuri - Pagina 8
dyana27 spune:
gataaaaaaa, am venit si noi de afara

am fost in 2 ture, cate 2 ore, am mers la vot cu baiatul sa-l invete mami sa fie "cetatean" model![]()
![]()
; dupa plimbarea de 2 ore a mancat baiatul meu un borcan intreg de legume cu carnita

; nu mi-a venit sa cred; probabil ca aerul asta rece ii face foame
; si a doua oara a dormit de a rupt
; ce zile frumoase au fost, sa tot stai afara
; ilinca ai iesit cu soph???? la voi a fost cald ca la noi sau nu???? nici eu nu prea ies daca bate vantul, dar in ultimele zile l-am scos sa se mai obisnuiasca si cu aerul rece, ca iarna e lunga si nu pot sa-l tin chiar mereu in casa; e asa scumpic cand i se inroseste nasucuuuuu'''

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Am denumit foto. Mai am cateva pe final, dar s-a trezit Raresu fomistu' si apoi plecam. Va rog sa ma corectati daca am gresit personajele. Poze Raru Poze noi INTALNIRE ESTICA GALATI Raru, tziparul lui mami AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC. |
Eeeeeei, asa mai merge
Foarte faina intalnirea. Haideti si la munte!!!Olga, mamica lui David iepurasul

dyana27 spune:
mihaela 

; asa va vreau, sper sa ma depasiti in curand, ca noi.... suntem tot in pauza
; auzi tu fata, da' barbatul ala al tau te-a vazut cum arati???? ca esti bestiala, in toate pozele, nu numi alea "alese" de tine sa le pui la album

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume
olishka spune:
| citat din mesajul lui dyana27 mihaela ![]() ![]() ![]() ; asa va vreau, sper sa ma depasiti in curand, ca noi.... suntem tot in pauza ; auzi tu fata, da' barbatul ala al tau te-a vazut cum arati???? ca esti bestiala, in toate pozele, nu numi alea "alese" de tine sa le pui la album![]() ![]() ![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 7 luni ![]() cum am venit pe lume |
Si eu sunt de aceeasi parere!!! Este frumoasa foc Mihaela

Olga, mamica lui David iepurasul

Ayla21 spune:
Salutare!
Aici gasiti model de glob de Craciun unde va puteti atasa poza dorita.
http://imikimi.com/main/view_kimi/3Ffa-1UN
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
dyana27 spune:

Rares-Codrut
, bebe de Miruna22
Cezar-Constantin
bebe de koko_1
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui dyana27![]() Rares-Codrut![]() , bebe de Miruna22![]() Cezar-Constantin![]() bebe de koko_1diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 7 luni ![]() cum am venit pe lume |
La multi ani!
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Si eu sunt de aceeasi parere!!! Este frumoasa foc Mihaela ![]() ![]() ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |

De acord!

Felicitari pt...inceput. Asta e mai greu.
_
Ilinca_M. spune:
Petrean, chiar ca ai ochiu' format, bravo! Abia dupa ce ai pus link mi-am dat seama si eu ce seamana gemenii intre ei, tare scumpi!
Mihaela, inainte sa intri tu pe forum azi ma uitam la poze si-l vad pe al tau barbat cu un baietel in brate."Ha!"-imi zic-"sa vezi c-ar vrea si un baiat...da' CUM, CUM?!"
Si cand colo zici ca deja s-a pus pe treaba! Sper numa sa-i iasa din cap aia cu sa nu fie fata acasa, ca doar macar 18 ani tot acasa o sa fie, ce-o sa faca, o s-o trimita la "disco" de mica sa va puteti desfasura?![]()
Inapreda, io la Cluj n-am mai fost de 2 ani (dupa ce-am gatat faculta m-am mai dus ba pentru masterat, ba pt. definitivat ba pt. gradul 2 ultima data) da' husbandul e acolo ca mai are un an de facultate
. Tre sa merg cand gata, ca la ei gala consta in spectacole...poate-o iau si pe Sophiphi sa fluiere daca nu-i place
Mie mi-i tare dor de Cluj ca tare mi-a fost drag in studentie.
Dyana, de vreo 3 zile e a fost asa vreme placuta la noi ca am inceput s-o scot. Faza e ca acum cum da de aer curat si un pic mai rece, cum adoarme. Ieri am iesit la plimbare si in 5 minute ne-am intalnit cu o prietena care se uita la carucior si zice:"ce frumos doarme!". Noi nici nu vazuseram ca doarme:)) Apoi am intrat intr-o pizzerie cu ea adormita si dupa vreo 40 de minute am iesit cu ea tot asa, o fi zis lumea ca am sedat-o...In fatza blocului cand am luat-o din carucior s-a trezit doar, i-a si tras sotzu' niste poze ca avea o moaca asa confuza...da' nu le postez pana poimane![]()
Saby, felicitari pentru dintzucul Maiei! Si
pentru Sophie. Atunci n-o mai incarc pe Chatonel cu traficu' girafe.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
m_monique spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg is diperata ![]() ![]() ![]() maria iar nu mananca nimic. i-am facut dimineata mar cu biscuite, a luat 3 varfuri de lingurita si atat. i-am facut si ananas cu mar blenduit. la fel. acum i-am facut mamaligta cu iaurt si branzica. 4 varfuri de lingurita. ce sa-i mai fac? ![]() papa tzitzi , atat. am zis ca nu-i mai dau, sa vad ce face. marul copt noi il spalam, ii scoatem cotorul si il pun intr-un capac de yena. din 10 martie 2009, mami fericita de ![]() POZE cu 2 ochi albastri http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698 |
ori ii iese vreun dinte, ori o paste o raceala.