Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *110*
Raspunsuri - Pagina 7
inapreda spune:
Ilinca, dintre vechile placeri, fumatul e singura care mi-a mai ramas. ![]()
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
inapreda spune:
Uitai sa te intreb (Ilinca ): cit de des mergeti la Cluj?
inapreda spune:
Frumosi ghiocei avem si-n Est.

Mamici, asisderea!
saby spune:
Heiiiii!!!!!
Intram si noi putin sa ne laudam ca avem UN ZIMTISOR, ceea ce bineinteles ca a dus la o noapte alba, facut planton de la 12 la 5 dimineata.
Oli, Anca imi pare tare rau ca nu am mai putut ajunge ieri in Herestrau, dar a adormit Maiuta pe la 3 si s-a mai trezit la 5.
Chatonel nu cred ca o sa apucam sa ne vedem in Bucuresti in perioada ai pt. ca noi sigur o sa fim la socri la Valcea, dar poate o sa ne vedem pe acolo daca ajungeti.
Ilinca, chiar daca nu o sa ma intalnesc cu Chatonel oricum vroiam sa-i trimit girafa cadou de Mos lu Sophiphi a ta, nu-i asa ca ma laaaaaasi
?????
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
inapreda spune:
Nu cred ca merg la vot. Jembo a fost deja dar avem adrese diferite
si nu stiu daca ajung azi ![]()
Ar trebui sa se voteze vreo 2 dsaptamini sa fiu si eu...punctuala ![]()
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saby Heiiiii!!!!! Intram si noi putin sa ne laudam ca avem UN ZIMTISOR, ceea ce bineinteles ca a dus la o noapte alba, facut planton de la 12 la 5 dimineata. Oli, Anca imi pare tare rau ca nu am mai putut ajunge ieri in Herestrau, dar a adormit Maiuta pe la 3 si s-a mai trezit la 5. Chatonel nu cred ca o sa apucam sa ne vedem in Bucuresti in perioada ai pt. ca noi sigur o sa fim la socri la Valcea, dar poate o sa ne vedem pe acolo daca ajungeti. Ilinca, chiar daca nu o sa ma intalnesc cu Chatonel oricum vroiam sa-i trimit girafa cadou de Mos lu Sophiphi a ta, nu-i asa ca ma laaaaaasi Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Felicitari!

Si noi vrem!
olishka spune:
| citat din mesajul lui saby Heiiiii!!!!! Intram si noi putin sa ne laudam ca avem UN ZIMTISOR, ceea ce bineinteles ca a dus la o noapte alba, facut planton de la 12 la 5 dimineata. Oli, Anca imi pare tare rau ca nu am mai putut ajunge ieri in Herestrau, dar a adormit Maiuta pe la 3 si s-a mai trezit la 5. Chatonel nu cred ca o sa apucam sa ne vedem in Bucuresti in perioada ai pt. ca noi sigur o sa fim la socri la Valcea, dar poate o sa ne vedem pe acolo daca ajungeti. Ilinca, chiar daca nu o sa ma intalnesc cu Chatonel oricum vroiam sa-i trimit girafa cadou de Mos lu Sophiphi a ta, nu-i asa ca ma laaaaaasi Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Felicitari pentru dintisor
La noi inca nu se arata nimic.Imi pare si mie rau ca nu ne-am vazut ieri. Sper sa mai organizam o intalneala cat de curand in Bucuresti, caci ne facem de rusine fata de fetele din Gl

Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
| citat din mesajul lui inapreda Nu cred ca merg la vot. Jembo a fost deja dar avem adrese diferite Ar trebui sa se voteze vreo 2 dsaptamini sa fiu si eu...punctuala Gina lu' Ian (23 martie 2009) Ian, Impecabilu' lu' tata :-) |
Nici eu nu cred ca ajung astazi, dar in turul 2 sigur ma duc. Si eu cu Cristi avem adrese diferite

Olga, mamica lui David iepurasul

Floric spune:
Am denumit foto. Mai am cateva pe final, dar s-a trezit Raresu fomistu' si apoi plecam. Va rog sa ma corectati daca am gresit personajele.
Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.