Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *110*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Neata tufete!

Novus, inca nu am reusit sa programez cit-de-cit o plimbare la Sibiu. Posibil va fi doar intre 19 si 24, cu o rezerva pt una din zilele-astea cind sintem la un taiat de PORK (inca nu avem data).
Voi ati avea vreo preferinta?

Pai e simplu: 21-24 sunt la job, 20 avem ceva programat, teoretic ramane 19 , sper sa nu mai apara ceva
Oricum te tin la curent si stabilim detaliile

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

salutare fetelor!

ilincuto, acusica descarc pozele de pe aparat, si fac prezentarile. abia ne-am trezit. si noi tot happy, din diferite motive.prietenii stiu de ce.

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

EEeeee, nu-mi zice c-ati spart recordul ca ma duc la non-stop si-mi iau 2 beri!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

sa mergi sa-ti iei un bax de bere.si sa ai grija de sophiphi, ca de-acum tot or sa vina cutremure din zona estica a tarii

sparsai recordul, fu fain, placut, dar e de lucru.
vb lu aris?(sau a lu t) e mult de tabacit

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

asa da !!!

si am uitat sa zic ca ai o scumpete de fata !!
are o privire si e cocheta !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Hello !!

Astazi am umblat ca de obicei toata ziua : dimineata adica mai pe la amiaza am fost cu Alexandra la biserica si am impartasit-o i-a placut in biserica, se uita fascinata la preot si a inceput sa chiuie de bucurie cand a vazut un baietel langa noi de s-au intors toate babele
Apoi am baut cafeaua la mall cu gasca noastra vesela, am mers la buni la masa si ne-am luat si la pachet papa , apoi la cofetarie dupa ceva dulce si intr-un final acasa .
Alexandra doarme deja, dupa bunul ei obicei

Ayla, am fost tot cu ochii pe telefon dar nu ati vrut sa ne vedeti si sa o pupacim pe Luana , poate data viitoare nu mai fugiti fara sa va vedem !!

Am vazut poze de la intalnelile estice si din capitala o gramada de ghiocei superbi si mamici frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Helou helou

Am intrat o fuga sa zic ca ne-am intors si noi acasa, am fost plecat pina la SV cu masinuta cea noua, Pisilinca a fost cuminte cu exceptia drumului, nu vrea deloc sa sstea in scaunul de masina cu fata spre directia de mers, noroc ca pe asta pot sa il pun si invers...
Deci, Aris, am renuntat deocamdata la ideea cu scaunul cel smecher.

A fost cuminte altfel, a mincat muuuult mai mult decit maninca acasa (a luat 100g in 2 zile, ceea ce nu s-a mai intimplat de la 3 luni cred), a dormit practic cu noi in pat (ceea ce i-a placut Motanului, ca el n-are parte de asa ceva acasa pe motiv de pisici care dorm in patul matrimonial), trancaneste toooaaaata ziua, zice tata ceea ce e un nou motiv de topiceala, desigur. Si il imita pe taica-su si scoate limba in coltul gurii (da face asta numai cu el).

Acum cautam de incaltat, ca n-am gasit nimic care sa-i si vina si sa-i si intre ca lumea piciorul, iar ea vrea numai pe joooos, numai in picioaaaare....

Am cam citit ce ati scris, da poze n-am vazut. Imi fac temele si revin

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca
La bardutz, noi ne gandim la unul in ghiveci pe care sa-l putem planta sau unul de plastic. Pana acum am avut doar natural dar am devenit mai "verzi".
Problema e cum ne descurcam noi cu bebe si pisica langa brad?

S-au intamplat atatea lucruri de cand nu am mai intrat...
pentru toate fetele

Salutam, Raa!!!

Si noi tot bradutz la ghiveci vrem anul asta. Alea artificiale nu ne plac (avem unul mic-mic de tot, din camin), iar de-ala taiat, cum am avut pana acum, nu mai vrem, tot din grija pt mediu. "Verzi" nu suntem... avem o culoare mai... calda. Abia astept sa il plantam in gradina noastra, pe care sper sa o aranjez in primavara.

Anca, scuze, am vazut foarte tarziu mesajul tau. Noi am fost plecati din Bucuresti: parastas pt nashu... ultimele zile de toamna si ce se mai poate face pe la "mosii"...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Buna seara gagici, am reusit si eu sa intru.Foarte faine pozicile
floric super tare..imi placeeee... m-am distrat cu sotulica de "micul urias" misto pozicile
provista iubita nu reusesc sa salvez pozele de la tine, poate vb pe mess, m-am simtit tare bine cu voi.
Noi suntem bine, obraznici cat cuprinde si tipa frate de ne doare capul, nu stiu ce sa-i mai fac sa nu mai tipe ca e ragusit si tipa tare cat il tine gura, cica el se distreaza..hmmm..si eu mereu ajung la dr cu el ca e rosu in gat, uite asta facem noi.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
Am dilema cu girafele: am zis ca facem caravana, dar a picat mersul la intilnirea de la PLatinis-alunis, ca se face inainte sa ajung io pe meleaguri ro. Novus si Gaza gasira girafe la tirg la Bucuresti.
Daca sint fete care nu reusesc deloc sa faca rost, io le pot aduce, dar nu ma pot ocupa de distribuirea lor. NU vreau sa ma chinui pe la posta ro. Veniti cu idei!
Pe lista mai erau: denisamada, ilinca, parca si pisicagri si numaistiu c-am zis ca notez si nu am facut-o, din cauza evenimentelor cu motanul spitalizat (asta ca sa stiti de ce, sa nu ma certati prea rau daca ar trebui sa fiti pe lista si nu va regasiti ).

Chato, si eu ma gandeam ca daca a picat sincronizarea cu Paltinisul nu are nici un farmec sa te mai incarcam pe tine cu girafele (ma rog, vorbesc pentru mine). Nu cred ca vom fi in Bucuresti pe 26 - 27decembrie... Asa ca multumim pentru intentia de trafic de girafe.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Nu stiu voi, da eu m-am ofuscat ingrozitor cu alegerile astea. In turul 2 mai bine stau acasa decit sa mi se inclesteze degetele pe stampila . Ma duc sa ma culc, poate pica ceva la asternut sa inecam supararea

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Buna seara fetelor!

Floric ca ai lasat poarta deschisa si lumina aprinsa!

Vreau sa va intreb daca aveti idee ce pot fii bubitele ce i-au aparut keutului cu 1-2 cm deasupra lui putulache. Nu am dat atentie la inceput, am crezut ca fiind in scutec s-a iritat cumva, parea ca se retrage, dar acum vad ca de fapt s-a extins usor. Maine sunam la dr. Stiti ce ar putea avea?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Buna seara fetelor!

Floric ca ai lasat poarta deschisa si lumina aprinsa!

Vreau sa va intreb daca aveti idee ce pot fii bubitele ce i-au aparut keutului cu 1-2 cm deasupra lui putulache. Nu am dat atentie la inceput, am crezut ca fiind in scutec s-a iritat cumva, parea ca se retrage, dar acum vad ca de fapt s-a extins usor. Maine sunam la dr. Stiti ce ar putea avea?

Keutu cheliutu

Kea mi-a fost dor de tine ! Sa mai treci pe aici !!

Cat despre bubite, chiar nu stiu si noi mergem mine la dermatolog ca la fel avem ceva bubite pe corp

Mergi la inceput