Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *110*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Nu stiu voi, da eu m-am ofuscat ingrozitor cu alegerile astea. In turul 2 mai bine stau acasa decit sa mi se inclesteze degetele pe stampila . Ma duc sa ma culc, poate pica ceva la asternut sa inecam supararea

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

MDA, n-a iesit cum as fi vrut... nu -mi place politica, dar tot am un regret aiurea acuma; turul 2.... habar nu am...... vorba ta.. mi se inclesteaza degetele pe stampila. parerea mea

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Novus , n-am fost pe teren, dar am fost in tribuna.

Alexandra unde are bubite, pe piept? Noi o sa mergem la pediatru, dar ma streseaza dusul la dr in perioada asta, ca toti tusesc, stranuta etc.

Mergi la inceput

unde sunteti????????? v-au suparat alegerile sau sarbatoriti??????? oricare ar fi rezultatul trebuie sa ma declar ingretosata de toate "incercarile" de aranjare a rezultatelor; eu chiar m-am uitat azi la multe chestii.... s-au incercat manevre din toate directiile, sa nu mai incerce sa-l invinuiasca doar pe unul din candidati, ca indiferent cat de antipatici/simpatici imi sunt trebuie sa recunosc ca in lupta pentru putere sunt toti o apa si-un pamant!!! poate peste 20 de ani mutuneii nostrii or sa voteze altfel

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

va pup fetele; noapte buna

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Neata tufete!

Ne prezentam si noi la cu lapte si aducem croasanti natur si cu cioco :)

Vesti noi nu prea avem, toata lumea e bine-merci, pogoniciu e tot fara dinti (da cu funduletu in pioneze, il tot pansam cu eosine si bephantene).

Vazut poze cu BBi superbi, intilnire estica, intilnire la capitala, printesa mica Luana si frumoasa Lena.

Auzit ca BB de Petra Tudor se face alpinist si zis ca trebuie neaparat sa vina la intilnire cu Pogo, ca si ea vrea sa fie cataratoare :)

Am dilema cu girafele: am zis ca facem caravana, dar a picat mersul la intilnirea de la PLatinis-alunis, ca se face inainte sa ajung io pe meleaguri ro. Novus si Gaza gasira girafe la tirg la Bucuresti.
Daca sint fete care nu reusesc deloc sa faca rost, io le pot aduce, dar nu ma pot ocupa de distribuirea lor. NU vreau sa ma chinui pe la posta ro. Veniti cu idei!
Pe lista mai erau: denisamada, ilinca, parca si pisicagri si numaistiu c-am zis ca notez si nu am facut-o, din cauza evenimentelor cu motanul spitalizat (asta ca sa stiti de ce, sa nu ma certati prea rau daca ar trebui sa fiti pe lista si nu va regasiti ).

Referitor la intilnirea cu fetele la Bucuresti: propun pe 26 sau 27 dupa-amiaza pe la 3 in Cismigiu- dar este acolo un loc ferit in caz ca ploua sau e prea frig sau ninge?
Pe lista cu fete care vor la intilnire am asa: Anca, Oli, Gaza, Saby, Gigelica, Raalu, posibil Aris, Io si sper ca nu am uitat pe nimeni.
Daca reusim sa stabilim asa, o sa tin numerele de telefon in agenda numai pt cazul in care apare vreo problema.

Novus, inca nu am reusit sa programez cit-de-cit o plimbare la Sibiu. Posibil va fi doar intre 19 si 24, cu o rezerva pt una din zilele-astea cind sintem la un taiat de PORK (inca nu avem data).
Voi ati avea vreo preferinta?

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Venim, venim!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Monica, multumim pt siteul cu imaginile de Craciun. (de facut poze). Am o intrebare? Daca se poate...Cu ce program ai lucrat celelalte poze? Pe care ni le-ai facut acum cateva zile? Tot caut si caut si nu gasesc nimic asemanator? E vreun program pe care il ai cu licenta?

Nu vreau sa iti "fur" meseria dar nici sa te stresez cu solicitarile pt Craciun.

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Dati cu rosii, da' mie-mi cam convine cum s-au asezat rezultatele rezultatelor. Asta e, io inca nu ma lepad de "satana"

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Nu stiu voi, da eu m-am ofuscat ingrozitor cu alegerile astea. In turul 2 mai bine stau acasa decit sa mi se inclesteze degetele pe stampila . Ma duc sa ma culc, poate pica ceva la asternut sa inecam supararea

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Rezonez in totalitate cu spusele tale. Am vazut toate pozele, am admirat toti bebeii, v-am citit, dar nu cred ca mai am putere sa fac vreun comment...

Asadar, plec la culcare. Suparata cat cuprinde. Elvis has left the building.

Mergi la inceput

La referendumul din 2007 am fost observator de la ProDemocratia. In Jilava. Am de gand, cand mai creste puiul, sa mai fac :) O sa va povestesc candva, a fost o experienta f instructiva. Si s-a lasat cu o sesizare la parchet - nu din intentia de frauda, ci pur si simplu din prostie.

PS. A trecut referendumul

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Am vazut si eu poze de la intalneala estica, bebe frumosi si mame superrr Floric, ai o figura asa de radioasa... Se vede ca esti happy mum

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput