Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *110*
Raspunsuri - Pagina 11
Floric spune:
Multumesc de complimente. Si ma bucur de intalnirea de ieri. Nu am apucat sa comentez fff mult dar nici acum nu am vreme si malasa si bateria. Maine la cafea.
Mon, ai fost la Jilava Penitenciar????
Keutaaaaaaaa

te asteptam pe la noi

Ce face Keutu? Tot frumos? Ei, poate or fi de la scutec si n-o fi nik grav? Pupam Keut chelut si trece.
Merg la culcare. Noapte buna.
Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Novus , n-am fost pe teren, dar am fost in tribuna. Alexandra unde are bubite, pe piept? Noi o sa mergem la pediatru, dar ma streseaza dusul la dr in perioada asta, ca toti tusesc, stranuta etc. Keutu cheliutu |
da, pe piept si vreo cateva pe picioruse

maine mergem la dermatolog si noi
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Vazut si pozici cu Bogdanel 

cate jucarii are! si ce multe miscari face!
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Ayla21 spune:
Salutare!
Am ajuns si noi acasa, am spalat, dezinfectat, sterilizat copchii
, am facut si noi baita...impreuna.
Incerc sa citesc din urma, desi sunt atat de aeriana si...ma incearca o depresie. Ma simt coplesita de atatea stari si sentimente, si nu pot spune nimanui, trebuie sa fiu "asa cum trebuie" pt ca asa imi impun, si nu pot sa clachez.
Novus, am plecat tarziu, am tot zis ca plecam si a trecut timpul, deja copiii erau obositi, ca frate-miu ii termina si fizic si psihic. Daca aveti nevoie de o bona vi-l recomad.
Nu se pricepe el la preparat papica, dar se specializeaza in schimbat pampersi si facut biberoane, in schimb e aproape de mintea astora mici si se inteleg de minune.
Luana a papat azi impreuna cu verisoara ei mazare. Si i-a placut
am zis ca de maine ii pot da si sarmale, nu?
La votari nu am fost, nici nu aveam de gand, nici nu as fi stiut cu cine sa votez.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
da, pe piept si vreo cateva pe picioruse ![]() maine mergem la dermatolog si noi Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Febra are?
Am auzit ca in perioada asta virozele respiratorii se manifesta si cu bubite, ca un fel de virus altoit intre viroza respiratorie si varicela, dar nu-i varicela.

Ca parca nu-s destui crocobauri deja pe lume.
Sper sa nu fie nimic grav!
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
olishka spune:
Salutare!!
Kea si eu ma bucur tare ca ai dat pe-aici, insa legat de bubite nu prea am cum sa te ajut. Hai mai scrie-ne ce face cheutu. Il
sa-i treaca repede.
Monicelor pacat ca nu v-ati vazut astazi, desi Deva este un oras mic, in 5 min ajungi oriunde cu masina. Ayla eu daca te prind pe la Deva, vin peste tine, caci vreau sa cunosc toate mamicile si toti bebicii. Daca nu, vin si pana la Arad ![]()
Trebuie s-o smotocim si pe Luana
Olga, mamica lui David iepurasul 

Pisik06 spune:
Hello fetele!
Am reusit sa va prind din urma in sfarsit.
Superbe pozele de la inytalnirea galateana, am admirat ochisori albastri, mamici sexy
, tatici dedicati, o frumuseete ce mai
CHATO, pe noi ne-ai sarit de la intalneala
. Nu ne primesti? Ca noi venim
. Noi ne-am luat-o pe Sophie si ne place, asa ca te scutim de trafic![]()
RAALUCA, MONIQUE, bine ati revenit!
SABY, felicitari pt zimtisor![]()
MONI, mega multumiri (Anca fii pe faza
) pentru imagini. Maine iti dam si pozica, acum sunt prea franta sa o aleg.
Imi pare rau ca am ratat intalnirea celor 2 mamici cu 5 bebici, dar ieri am fost la un event organizat de firma noastra (pe care l-as fi organizat eu, ca iarasi dau in depresie
) la ferma animalelor. Am tinut-o pe Ana afara, am plimbat-o pe la animale, a socializat,era franta, iar azi noapte a dormit f agitat, nu stiu daca de oboseala sau de altceva.
Maine se baga cineva la o intalneala daca e frumos? Noi iesim pe la 11-11,30...
Va pup, ma duc in patuc
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
olishka spune:
Pisik as veni in parc, dar trebuie sa o iau pe Chitibus de la scoala la 12, iar apoi mergem la cumparaturi.
Fug si eu la somn. Am avut o seara 
Olga, mamica lui David iepurasul 

pisigri spune:
Moni-care-inca-nu-s-a-lepadat-de-"satana"
cu cine tii am vazut eu la topicul ala cu politicele
, da cu referendumul chiar nu pricep
. Adica io nu-s asa patimasa cu politica, n-ajung sa ma cert cu cineva pe teme de-astea, si as posta unde trebuie, da acolo sint prea elevate discutiile pentru mine
. Deci, lamureste-ma te rog, ca io la ora asta cred asa: referendumul asta a fost o mare timpenie, parlament unicameral nici nu ne trebuie, nici n-o sa avem vreme sa avem, tinind cont cit de lunga si de alambicata e procedura de trecere la unicameral, numai bine ajungem in 2012 cind UE vrea sa hmm... "recomande" pt toata lumea parlamentul bicameral.
Reducerea numarului de parlamentari banuiesc ca se va face de la alegerile parlamentare viitoare, nu acum, si n-aveau decit sa reglementeze asta altfel, mare "surpriza" ca romanul, scirbit de toate, caruia ii merge din ce in ce mai prost, opteaza sa "nu mai manince dreaku aia piinea noastra degeaba"...
Asa ca mie referendumul mi s-a parut mai degraba singura tema de campanie electorala a lui Basescu, care nu prea mai avea ce "trait bine" sa mai promita, acuma, cind sintem ca in bancul ala "Gata baieti, pauza s-a terminat, capul la fund!" (daca nu-l stiti, vi-l zic).
Gata offtopicul. Desi astept opinii de la profane-ca-mine-interesate-printre-aletele-si-de-politica.
In alta ordine de idei, ati zis ca nu scoateti copiii afara pe ceata. Lamuriti-ma va rog si pe mine de ce, ca azi vad ca e o ceata groasa la Iasi....dar e cald.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
dyana27 spune:
sa va ofer o cafea cu muuult drag si multi pupici ca sa aveti o dimineatza buna

mutzu meu are 38,6, e super vesel, n-are nici o treaba el, ranjeste la mine

; e adevarat, se cam musca de manute, dar nu mi-a facut crize, si a dormit perfect azinoapte; de fapt i-am dat sa pape o data si am adormit langa el- norocul meu ca asa l-am simtit ca se incalzeste; abia pe la 6 jumate i-a trecut de 38 si in juma de ora era 38,6, asa ca i-am pus paracetamol;

acuma ca ati zis de viroza asta cu bubite.... si mutzu are de vreo 2 zile niste bubite pe el, chiar am sunat surioara ca m-am ingrijorat, si vine sa-l vada acuma; cand am sunat-o si i-am zis ca are si 38,6...... a zis sa vedem cand vine ea; in principiu cred ca sunt dintisorii, ca e si kkcios de 3 zile

; om vedea, important e ca el e bine, chiar daca l-am trezit eu sa-l schimb de kk si sa-i iau temperatura

; opaaaaaaa, tocmai a mai facxut un kk![]()
![]()
![]()
![]()
... ma duc sa schimb problema![]()
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume