Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *110*
Raspunsuri - Pagina 12
aris26 spune:
neatza
hei, ce fac fetele? beti coca-cola zero??![]()
eu am sa va anuntz doar ca avem 5 dinti in acest moment. dintele nr. 5 a iesit fara tam-tam dar 6 ne-a facut ceva probleme aseara si cred ca si trezirea matinala de azi se datoreaza tot acestuia
am retinut ca trebuie sa ii urez Mihaeilei spor la tabacit
si sa felicit fetele din estul tarii pentru ghioceii superbi
pisigri - eu nu ma bag sa iti explic ce si cum pt ca eu sunt destul de patimasha la capitolul asta
. dar o singura dilema am din ce ai scris. cum s-ar fi putut ca romanii scarbiti care nu ar mai fi avut chef sa manance aia painea de geaba in parlament ar fi putut sa faca vreo surpriza? pt ca eu nu vad cum. daca nu s-ar fi prezentat la alegeri, nu era bai ca oricum se castiga colegiul chiar daca au votat doar 5 oameni. adica tot 400 si ceva de putori am fi avut de suportat in parlament. cat despre campania lui T. B. cu ajutorul referendumului iar nu prea merge pt ca dupa cum vedem foarte multi romani au votat da la referendum si impotriva lui TB la prezidentiale.
despre scaun bine ca ai scris ca tocmai am vrut sa iti trimit pm pt ca nu stiam ce s-a intamplat de nu m-a sunat.asa deci? nu vrea cu fatza? se pare ca vrea ea sa fie gigi contra![]()

25 martie 2009
aris26 spune:
pisik - ce devreme iesiti voi. eu nu o sa pot in veci sa ma organizez atat de repede. din pacate si eu am program de cumparaturi...ca in w/e nu te puteai apropia de magazine.azi sper sa fiu doar eu cu Olga![]()
neatza Petrean![]()

25 martie 2009
mihaelacg spune:
neatza fetelor!
citesc de unde-am ramas si revin.
a facut cineva o cafea ca vreau si eu.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
mihaelacg spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Se pare ca se doboara recorduri Felicitari Mihaela si la mai multe astfel de evenimente Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
de-acum nu mai e decat de tranzitat sufrageria

POZE cu 2 ochi albastri
mihaelacg spune:
| citat din mesajul lui Floric Bravo Mihaaaaaa ![]() . VAd ca ii face bine sotului tau iesrile in aer liber. II trezeste simturile.![]() ![]() Momentan am musafiri. SOACRA. Revin Poze Raru Poze noi INTALNIRE ESTICA GALATI Raru, tziparul lui mami AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC. |
ne vedem si duminica viitoare?

acum serios, sper sa fie la cat mai multe iesiri.

POZE cu 2 ochi albastri
mihaelacg spune:
| citat din mesajul lui inapreda Mihaela ma bucur pentru voi. ![]() Gina lu' Ian (23 martie 2009) Ian, Impecabilu' lu' tata :-) |
ramasei aproape codasa....dati-mi putin timp, sa vedeti cum urc in clasamentdin 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
mihaelacg spune:
[quote]citat din mesajul lui saby
Heiiiii!!!!!
Intram si noi putin sa ne laudam ca avem UN ZIMTISOR, ceea ce bineinteles ca a dus la o noapte alba, facut planton de la 12 la 5 dimineata[quote]
felicitari pt ZIMTISOR.
zi mersi ca ati scapat doar cu o noapte alba.
printesa maia
POZE cu 2 ochi albastri
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Dati cu rosii, da' mie-mi cam convine cum s-au asezat rezultatele rezultatelor. Asta e, io inca nu ma lepad de "satana" Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
da' cum sa dam cu rosii??????? eu gandesc intr-un anumit fel... nici nu as avea vreodata pretentia sa gandeasca cineva ca mine; daca parerea mea e cea gresita?????? doar pentru ca e a mea, nu inseamna ca e buna, chiar daca eu asa cred; hai sa ma dau de gol, eu eram PSD-ista convinsa pana acum ceva vreme, cand "s-au aliat cu dusmanul" dupa un tantam ingrozitor..... deci.... mi-e paralel cine iese, ca oricum se aliaza; dar la presedinte, la omul care ne reprezinta tara si are viitorul copilului meu in mana...... am ceva pretentii

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni

cum am venit pe lume
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Febra are? Am auzit ca in perioada asta virozele respiratorii se manifesta si cu bubite, ca un fel de virus altoit intre viroza respiratorie si varicela, dar nu-i varicela. ![]() ![]() Ca parca nu-s destui crocobauri deja pe lume. Sper sa nu fie nimic grav!![]() Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
mi-ai bagat un cui cu virozele astea cu febra si bubite.... poate sunt totusi dintisorii?!?!?!?!?!?!

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni

cum am venit pe lume

. VAd ca ii face bine sotului tau iesrile in aer liber. II trezeste simturile.

Sper sa nu fie nimic grav!