Bobocei de sept-oct 2008 (221)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

am iesit si noi putin pe afara.
Radu a plans in carucior...l-am lasat pe jos nitel, a impins caruciorul cam 20m ( e prima oara ca merge pe bune) in rest a miorlait si a vrut in brate.
nici nu aveam slingul la mine, il uitasem, asa ca a fost cam cosmar plimbarea noastra.

acum ne culcam, ca sa incercam disera ora 8 din nou

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Roxi, va asteeept. 200 ron pt o olita??!!! Da-o 'ncolo ca de banii astia ii iau 5 olite simple si inaltatorul de care vb. Fii'miu presteaza in olita mostenita de la sor'sa nu a avut pretentii la d'astea cu 3 cifre. Vrem si noi sa-l vedem pe Sasha. Nu-i facusi o poza?

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Oana ma bucur ca ne mai dai vesti despre voi. Sper sa nu aiba nimic David, poate era supra incalzit de la joaca, zic si eu.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

hello fetele rapportam si noi, am avut o noapte cat de cat linistita....ca si lumi(apropo ce sarbatoare a fost sambata???) zic: dupa alte 4 de cosmar.....copilul meu a inceput sa bea 210 lapte ....sunt bucuroasa ca ea nu trecea de 120.....este adevarat ca ii dadeam si san......la noi cred ca incepe intarcarea....din ce in ce mai putin san...si nu ptr. ca nu vreau eu, ci ptr. ca nu mai vrea ea..
Sunt foarte suparata, ca nu avem apa de nici o culoare, nici la baie, nici la bucatarie.....se indura si de mine cineva cu o cana de apa sa spal si eu niste vase....

babytza, tatonel imi pare rau ptr. muci...ooofff ca nu mai scapam odata de toate astea........da chiar asa, vrem si noi poze cu putzoiul SASHA...

nausica la care miniblu ai vazut olitza, bre??? ca eu am fost la miniblu-ul din AUCHAN si nexam....sa mai incerc si la altele...

abe bine ca ai inceput sa si scri nu, numai sa citesti...

Aaaaa....si mai vem ceva de spus...avem 9.300 si 77 de cm.

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Hello,

noi sintem bine, Elsa nu mai e asa de mucioasa, ceea ce e super bine, plus ca e vioaie la greu, nu stiu de unde are atita energie.

Joy, m-a bulversat foarte tare postul tau despre doamna din parc cu fetita care plingea pentru un pupic. Din pacate cazul nu este singular.
Eu, una, cred ca as fi procedat putin diferit, nu cu tipete si tras de mina, ci cu blindete. Cred ca mama aia suferea de ceva, e imposibil ca un om zdravan la cap sa reactioneze asa. Este clar ca prima reactie e sa-i dai cu ceva in cap, dar nu stiu daca asta rezolva ceva. Cred ca mama avea nevoie de ajutor, mult mai mult decit copilul, poate ca suna aiurea, dar eu cred cu tarie ca daca mama era bine in 'pielea ei', copilul era fericit alaturi de ea (adica sa tratezi cauza si nu efectul). De cele mai multe ori, in astfel de cazuri, copiii sint despartiti de parinti, eu nu cred ca asta este solutia, acel copil va suferi mult mai mult. In fine, asta este parerea mea, poate ca multe dintre voi nu o impartasiti, insa nu vreau sa creez polemici.

Stai linistita, nu creezi deloc polemici. Si Neratula a spus ceva asemanator. Chiar eu am intrebat cum ati fi reactionat voi (gandind la rece) pentru ca nu sunt sigura ca am procedat corect. Cand am vazut cum isi bate copilul, cum tipa la el si il arunca cat colo nu am mai avut puterea sa fiu blanda cu ea. Am fost ata de revoltata de faptul ca isi exercita puterea in fata cuiva lipsit de aparare incat exact in clipa respectiva am vrut sa-i devin un "adversar pe masura" daca are chef de bataie. Imagineaza-ti ca m-am pus pe pine in pericol (si nu mai vorbesc de Sofia) daca ar fi reactionat ca o nebuna sau daca ar fi scos din poseta centura neagra la karate sa mi-o vanture la nas

Rememorand evenimentul nu cred ca as fi reactionat diferit dar nu inseamna ca ce spui tu acolo e gresit.

Cat despre protectia copilului e lunga discutia. Intr-adevar, probabil mai bine cu o astfel de mama decat la mila statului. Astfel de batai sunt la ordinea zilei in multe dintre familiile din Ro. Ca nu se intampla in parc si se intampla in dormitor e acelasi lucru. Si daca as fi "raportat" cazul probabil nici nu m-ar fi luat cineva in serios si mi-ar fi spus sa-mi vad de treaba.

Victoria, mami de Anna Sofia

www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

cine e abe? Cred ca vreo mamica noua ale carei posturi sunt moderate, ca io n-am vazut-o.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

oana, multi si un munte de de la mine pentru tine! imi pare rau ca esti trista, dar e bun momentul de reflectie... hai, o sa rasara soarele si pe strada ta!
sanatate multa lui David, sper sa fi fost doar un episod trecator.

Lucas baiat istet!

kllemi, ma bucur pentru noaptea avuta! la mai mare!

ma bag la un Monopoly cat dorm hunii.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

lumi tot nu mi-ai spus si mie ce sarbatoare a fost sambata?? eu am spalat....

cd vazut si eu micul dansator ......iar cat despre greturi....ooooffff pser ca nu mai este mult pina scapi de ele definitiv....am auzit si cred ca sunt groaznice....eu nu am avut asa ceva.....

feli multumim ptr. retete.....as fi vrut sa prestez si eu azi ciulamaua, dar daca nu am apaaaaa...

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Kllemi sper sa nu gresesc sambata a fost Intrarea Maicii Domnului in Biserica.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Hello,

noi sintem bine, Elsa nu mai e asa de mucioasa, ceea ce e super bine, plus ca e vioaie la greu, nu stiu de unde are atita energie.

Joy, m-a bulversat foarte tare postul tau despre doamna din parc cu fetita care plingea pentru un pupic. Din pacate cazul nu este singular.
Eu, una, cred ca as fi procedat putin diferit, nu cu tipete si tras de mina, ci cu blindete. Cred ca mama aia suferea de ceva, e imposibil ca un om zdravan la cap sa reactioneze asa. Este clar ca prima reactie e sa-i dai cu ceva in cap, dar nu stiu daca asta rezolva ceva. Cred ca mama avea nevoie de ajutor, mult mai mult decit copilul, poate ca suna aiurea, dar eu cred cu tarie ca daca mama era bine in 'pielea ei', copilul era fericit alaturi de ea (adica sa tratezi cauza si nu efectul). De cele mai multe ori, in astfel de cazuri, copiii sint despartiti de parinti, eu nu cred ca asta este solutia, acel copil va suferi mult mai mult. In fine, asta este parerea mea, poate ca multe dintre voi nu o impartasiti, insa nu vreau sa creez polemici.

Stai linistita, nu creezi deloc polemici. Si Neratula a spus ceva asemanator. Chiar eu am intrebat cum ati fi reactionat voi (gandind la rece) pentru ca nu sunt sigura ca am procedat corect. Cand am vazut cum isi bate copilul, cum tipa la el si il arunca cat colo nu am mai avut puterea sa fiu blanda cu ea. Am fost ata de revoltata de faptul ca isi exercita puterea in fata cuiva lipsit de aparare incat exact in clipa respectiva am vrut sa-i devin un "adversar pe masura" daca are chef de bataie. Imagineaza-ti ca m-am pus pe pine in pericol (si nu mai vorbesc de Sofia) daca ar fi reactionat ca o nebuna sau daca ar fi scos din poseta centura neagra la karate sa mi-o vanture la nas

Rememorand evenimentul nu cred ca as fi reactionat diferit dar nu inseamna ca ce spui tu acolo e gresit.

Cat despre protectia copilului e lunga discutia. Intr-adevar, probabil mai bine cu o astfel de mama decat la mila statului. Astfel de batai sunt la ordinea zilei in multe dintre familiile din Ro. Ca nu se intampla in parc si se intampla in dormitor e acelasi lucru. Si daca as fi "raportat" cazul probabil nici nu m-ar fi luat cineva in serios si mi-ar fi spus sa-mi vad de treaba.

Victoria, mami de Anna Sofia

www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

ceea ce ti-am spus eu, ar fi reactia mea la rece, asa cum ai cerut si tu de altfel, insa daca eram acolo de fata banuiesc ca as fi recationat exact ca tine. Mi se rupe sufletul cind aud / citesc asa ceva. Multi ani noi ne-am dorit un copil, cind auzeam de astfel de cazuri (altele chiar mai rele), ma gindeam ca nu e niciun fel de dreptate pe lumea asta. Cite alte mamici s-ar purta de nota 10 cu copiii lor, dar din pacate nu-i au. E asa de trist!

apropos, succes la bb2. Poate o sa fim din nou colege de odisee, eu i-am trimis o scrisoare lu' Mosu deja, l-am rugat sa-mi aduca cele doua liniute de Craciun. Sper sa nu se ratacedasca scrisoarea si de data asta...

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput