Bobocei de sept-oct 2008 (221)
Raspunsuri - Pagina 20
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Kllemi sper sa nu gresesc sambata a fost Intrarea Maicii Domnului in Biserica. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
multumesc, dar nu a fost cruce rosie, nuuuu...???
eu mai sper, ca si de SF. MARIE MICA, am spalat...
dadeam, mesaje cunoscutilor cu "la multi ani" si nici macar o secunda nu mam gandit ca nu am voie sa spal.....dabea seara mi-am adus aminte.....ce praf sunt...
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
luminita2008 spune:
kllemi, a fost cu cruce rosie. dar daca nu ai stiut, nu e bai
.
sorry ca nu ti-am raspuns mai devreme, am uitat
.
am castigat un joc, mai bag o tura, ca vad ca astia mici rup paturile de somn
.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
felicic76 spune:
buna dimi, ziua, searaa!
Scrisesem un post aseara, va jur ca i-am dat send, dar sa ma pici cu ceara si nu stiu de ce nu a aparut

Era ceva de genul:
dya: maslinele cu samburi ca altfel iese o folostina de sos, pieptul il tai in patru si pulpele in doua pentru mancare gatita si gratar, pentru friptura le las intregi . enjoy
gaia.nevia: scrisesem ca sotul tau si al meu parca ar fi fost crescuti de aceeasi muma
pe scurt: sotul meu a fost a 9 sarcina a soacra-mii, primul nascut, botzul de aur, printul 
nu a fost pedepsit/amenintat cu bataia niciodata, singura pretentie la el a fost sa invete, ceea ce a si facut ca i-a placut, prima facultate este TCM-ul iar el este atehnic complet (i-a facut lucrarea de doctorat unui prieten care lucreaza la Boeing iar el nu este in stare sa schimbe un bec
) si ii spune lui Vlad: daca mai aprinzi/ stingi luminile iti dau na-na la fund
Cum dreaq sa fiu calma? ca el asta imi reproseaza, ca el nu poate sa spuna nimic copilului ca sar in sus de 11 m, ca doar nu cred ca l-ar lovi
Si atunci de ce mama naibii spui asta? Doar sa ma scoti pe mine din pepeni?
Nici cu Vlad nu mi-e rusine: ii sterpeleste cheile, apoi se duce la el si i le intinde, iar cand tati vrea sa le ia, Vlad trage mana si lesina de ras ca-l pacaleste

Plus ca am descoperit unde se duc anumite legume cumparate: sub chiuveta am doua rafturi de plastic unde tin cartofii si ceapa, alaturi cosul de gunoi. Vlad deschide usa, ia cartofii si ceapa si le pune in galeata de gunoi, dupa ce termina inchide usa la loc
Deja intrasem la idei, disparuse 1kg de ceapa si unul de cartofi in doua zile si chiar nu puteam sa cred ca le "fura" D-na vio, ca ea daca are nevoie de ceva cere, nu-si ia singura. Culmea este ca le face cu mine, eu pe la aragaz sau laptop, el opereaza in liniste
am fost ieri si la Baby Expo, ne-au filmat de la Pro Tv, sa ma uit un pic la materiale pe net ca nu am vazut nimic,daca ne dau: reportera si cameramanul se tavaleau pe jos de ras: astuia ii era foame, scotea suzeta, se uita la ea, iar o baga in gura, o intorcea, era nervos si incruntat
eram la coada la avent si aia doi se distrau de numa, era in faza a treia de foame, la a patra ne stie tot cartierul
,am mers dupa aceea la nestle si s-a potolit baiatul
Tot ieri l-am vazut in actiune: cascam gura pe la standuri si s-a apropiat un baiat de 3 ani si i-a luat o jucarie, Thomas, din mana. baiatul urla fericit: Thomas, vreau Thomas, Vlad nu a zis nimic, mamica baiatului a inceput negocietrile: sa-i dea jucaria lui bebe inapoi ca-i cumpara si lui etc. Baietelul i-a pus jucaria inapoi intre picioare, in carucior, apropiindu-se de el si Vlad l-a impins
Deci: nu i-a convenit
si chiar vreau sa-l invat sa-si gestioneze singur conflictele, sa nu fie "dupa fusta mea"![]()
dau send ca si asta dispare si altul nu mai scriu![]()
lumi: inca o data :chapeau, madame! 
felicic76 spune:
joy, piolica: suntem diferite, temperamente si firi diferit
. Marturisesc ca inainte de a avea copii eram detasata: cine a facut copii sa-i creasca si sa-i educe cum vrea. punct. marturisesc ca am inteles acum, dupa ce am si eu, ca nu-i asa, ca in afara de iubire pentru el, iti trebuie un dram de minte si intelepciune, nu este suficient sa-i oferi totul material. daca inainte nu as fi reactionat atunci cand vedeam un copil "corectat" de mama, acum da, reactionez, verbal si agresiv.
babytza, ratonelul:
sa treaca mucii!![]()
alina, klemi., nerantula: 
kllemi spune:
Copilul meu doarme de la ora 15...
...evident cu trezirile de rigoare...adica din ora in ora..![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Mimihoo spune:
Eva draga, stiu c-ai glumit. cu dintii? avem 4 si jumatate, de aia am zis pleiada :-) ce ma bucur este ca mananca cu ei, n-am mai "blenduit" de mult timp mancarea ei.
dyanira 
nerantula, am vazut postul tau acum, am vazut si mesajul Evei. Este bine sa citesti tutoriale sa-ti dai seama cum trebuie sa-ti setezi aparatul. vizavi de capacitatea aparatului, daca cel pe care il ai suporti si "manual" adica sa-ti setezi tu ISO, deschiderea (aperture) si timpul este foarte bun. La inceput, nu-ti trebuie cine stie ce aparat. Cand o sa te simti tu mai bine cu aparatul in mana si cand o sa simti ca vrei mai mult de la cel pe care-l ai, mergi de-ti ia un dslr. Am vazut ca esti pe f l i c k r, este f. bine ca vezi usor ce fac altii. Eu nu ma complic cu fotografiile de familie si le procesez usor in acdsee, dar dc vreau sa fac ceva mai mult trec pe p h o t o.shop. Sotul meu preda fotografia intr-un loc. daca esti interesata de curs, da-mi de veste (a inceput deja, dar poate intri la urmatoarea clasa). sunt multe de povestit ... dc vrei ma gasesti pe YM. Mult noroc si sanatate lui Gruia!
Pentru fetele noi, bine ati venit!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
Mimihoo spune:
anamona
si eu m-am bucurat cand am vazut-o pe Diana la stiri. joi am tot stat pe la ea cu surioara ta ;-)
pupam thea!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
angelynna82 spune:
Dya ma bucur ca nu are nimic Andrei la plamani 
Piolica cum a-ti “scapat” de muci? 
Oana capul sus mami
, multa sanatate lui David di toate cele bune, imi pare rau de matusa ta, sper si ma
sa nu fie nimic
Bitza acum a-ti inceput voi cu renovarile
si spor la renovari. Felicitari lui Lucas
Babytza
ce preturi la olite. Las ca eu mai am putin si inebunesc ca nu stiu cum n.aib.a sa mai scapam de muci 
Carla si tu spui ca ai un terorista ha ![]()
Ada spor la somn diseara la 8 
Kllemi felicitari pentru bilant 
Felicic am prestat azi ciulamaua si mancarea de masline cu pui, tare bune 
Maine ma duc cu la dr, sper sa imi dea ea o solutie ca deja sunt capie
, in rest e bine, mananca chiar fff bine, e vioaie, ma omoara pe mine mucii, tuseste putin (e normal tinand cont ca e urlatoare
)
Sambata au luat motor pt masina iar azi dupa amiaza am spalat si inca mai am
, cand oare s-or termina toate????
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
dyanira spune:
Feli merci
Saptamana asta prestez sigur ciulama si in weekend mancarica de pui cu masline.
Maine mi-am propus sa fac reteta lui nusha cu pulpe cu ciuperci.
Ange sa ne zici ce v-au spus cu muci ca nici noi nu mai scapam de ei.Noua ne-a dat Humex si Plantusin de tuse si pt muci reteta clasica ser plus aspirat dar vad ca degeaba ca de 2 sapt o tinem cu mucii astia

Vad ca ai facut retele lui Feli
eu v-am zis ca sunt fan retetele ei e o super bucatareasa
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Ah si am uitat ca vreau sa va rog sa imi dati si mie o reteta buna de cartofi taranesti.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR