Bobocei de sept-oct 2008 (221)
Raspunsuri - Pagina 18
EvaF spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mimihoo
Pai ce daca am spus de f....book wow, felicitari ca va duceti la expozitia de fotografii, astept impresii ;-) si felicitari pentru pleiada de dinti! fetelor, o zi buna si frumoasa! si la vot cu voi! :-) Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia studio poze Sofia jurnalul Sofiei Flickr |
heeeey, tu nu te-ai prins ca era gluma? Eu am vb prima oara aici de "platforma" internet si ma adresam Andreei. Apoi s-a preluat termenul cu succes, observ, si ne-am amuzat. De ce am zis platforma? Pt ca DC poate interpreta ca reclama si am preferat sa evit.
Apropos, ce inseamna F...book, nu cunosc

Iar apoi tot eu am decis sa desconspir totul, deci nu e niciun sectret, vorbind de Farmville, asa ca...the more the merrier. Asa am cunoscut si eu mai bine alte fete.

Multumim de felicitari
dar nu prea avem pleiada, avem numai 7 dinti si, tocmai, incercam sa le consolez pe fetele care se plangeau de dintii putini ai copiilor ca si noi tot stirbi suntem. Sofia cati dinti are?La expo "liga I" de fotografi, ti se lipeau ochii pe acolo, oamenii au calatorit in locuri rarissime, unde nu are curaj oricine, si ce fotografii au facut...hm, nu mi-a fost dat sa vad pana acum.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)
tzitziri spune:
Suntem prin zona,Lumi, Laura
Va citesc, sunt cu cititul la zi, dar nu stiu de ce iar sunt in pasa proasta de scris...
David e bine, adica era bine pana azi dimineata cand m-a sunat soacra ca are febra 38.Sunat dr, pus supozitor cu Paracetamol, luat osciloccocinum, a scazut la 37.6.Acum sunt in parc.
Sper sa nu fie nimic si sa ne oprim aici.
Sunt pe drum doua masele si un canin...nu imi place sa 'dau vina' pe dinti, dar oricum sper sa nu fie nici un debut de viroza sau altele.
Am aflat ca matusa mea se poate sa aiba cancer.Asa ca am inceput si eu sa reevaluez iar viata asta si sa ma gandesc cum sa o fac mai frumoasa si sa nu mai pun la suflet toate prostiile...si acum de cand cu febra lui David de azi de dimineata incep iar sa pretuiesc ca suntem sanatosi (sper!) si sa imi reasez valorile in viata.
Cam asta e....sunt in plin proces de 'reformulare'...O sa revin pe forum sper zilele astea in plina forta, dar nu m-am simtit in stare in ultimele zile.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
bitza2008 spune:
Salutare si de la noi!
Ratonel,Luminita,Laura 

ca va ganditi la noi. Ieri a plecat tati si saptamana trecuta am facut curatenie generala si ceva renovari.
Suntem ok,acelasi colt de masea iesit nimic nou, noaptea aceeasi agitatie..
Ca realizare...Lucas reuseste sa bage toate formele in sortator!

O saptamana buna tuturor!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
EvaF spune:
CD, cat de scump e Mikul Robi, cum danseaza!!
Am vrut sa ii raspund Nerantulei legat de pasiunea ei pt foto, apoi am cautat in urma postul si am vazut ca l-a sters.
Daca vrei sa vb despre asta, Nerantula, oricand, pe privat, daca preferi asa.
Deocamdata pot spune doar ca si eu sunt tot la inceput, invat invat invat.
In primul rand iti trebuie un aparat bun. Nu cunosc aparatul de care vorbeai, dar te sfatuiesc sa iei un f bun DSLR, f bun pt un beginner-intermediate, vreau sa zic, sa inveti incet incet apoi schimbi si sculele, si sa citesti instructiunile din kit din scoarta in scoarta. Sunt n-shpe mii de optiuni.
Apoi iti trebuie un Photoshop bun, eu am CS2 SI CS3, pt ca o poza mai trebuie cropuita, sharpen-ita
, poate fi vorba de overexposure si o poti repara, ma rog, eu tocmai am descoperit tehnica High Dynamic Range pt pesaje si ma fascineaza. Lucrezi cu 3 fotografii luate la expuneri diferite si le suprapui in Photoshop.
Legat de aparat, m-am hotarat la Nikon D90, e mai scump decat Canon din aceeasi clasa dar uite www.digitalreview.ca/content/Canon-Rebel-T1i-EOS-500D-Compared-to-Nikon-D90.shtml" target="_blank">aici de ce merita Nikon. Am citit cu atentie si clar il declasifica pe Canon EOS500D, de departe.
Ultimul sfat, invata singura, fura de unde poti. Nimeni nu iti va spune ff multe, niciun fotograf, pui intrebari si nu vei primi raspunsuri. E un job de autodidact. Netul e plin de carti, cursuri online, tutorials, daca vrei linkuri contacteaza-ma. Insa incearca sa inveti singura, e sfatul meu, din cate cunosc eu, virtual asa, esti fff perseverenta si vei reusi, dar trebui sa te lupti on your own sa afli cum e cu fotografia.
Si prima intrebare pe care sa ti- o pui: in ce gen de fotografie vrei sa te lansezi? Asa vei sti ce aparat sa iti cumperi, ce obiective si ce curs sa faci. Una e sa faci macrofotografie si alta reportaj sportiv.
Te pup si succes!
babytza spune:
Vazut una bucata putzoi de tatonel
Cuminte dom'le...io nu stiu ce se tot plange mama lui de el 
Hi hi , glumesc Carla, pup baiatul 

e un dulce si un scump ( dar de cuminte a fost cuminte
)
Niko am vazut si eu olita ieri la miniblu. Au doua modele, unul la 65 ron si unul la 84 parca. Mai este un model , mai modern si cu mai multe utilitati , ca sa le spun asa,
la 200 ron.
Oana 

Lumi spor la treaba daca nu ai terminat deja 

Angelyna cum scapam de muci , venim gramada peste voi 

Alina ii impachetez pe amandoi si venim o saptamana la tine la aer curat , poate incepe si piciul sa pape ![]()

Bitza felicitari puiului mic !!! Bravo Lucas !!!! 

Noi reusim cu cercul, steaua (tot la cerc bagata
) si patratul
Restul nu incap inca , mai trebuie marita gaura ![]()
![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Nerantula spune:
Eva, multumesc de raspuns, chiar ma gandeam ca poate am trecut neobservata sau ca am fost rau de tot off-topic ![]()
Nu am sters postarea, trebuie sa fie pe acolo pe undeva ..
Din cate am citit, foarte putin pana acum, aparatul pe care il am acum e ok pentru un beginnner, nu e DSLR, insa pot face pe el reglaje manuale si, in timp, macar dupa ce invat alfabetul fotografiei, ma apuc de investit in altceva. Deocamdata inca fac poze pe automat
, insa am un target in viitor ![]()
Ce mi-ar place sa stiu sa fac .. acum .. ar fi portrete ..
Multam de ajutor! 
Gruia, farama de steluta
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Mai este un model , mai modern si cu mai multe utilitati , ca sa le spun asa, Babytza si puii Valentina David |
daca nu sterge cupilul la fund si nu se curata singura, e degeaba.
Sabina si Amalia
EvaF spune:
Nerantula, inscrie-te pe site-ul de mai jos, vei primi saptamanal niste tipsuri super despre fotografie, pe mail, e o scoala digitala online. Baga si tu nasucul pe acolo, e ff fain.
Si daca tot vrei portraits, arunca un ochi aici, e fresh, acum l am primit:
http://digital-photography-school.com/portraits
Si un site extrem de pertinent unde afli cam orice despre camere foto, aici :http://www.digital-slr-guide.com/
babytza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sabinel
daca nu sterge cupilul la fund si nu se curata singura, e degeaba. |
De sters nu il sterge cu siguranta
Sincer , cel mai mult mi-a placut aia ca a nausicai. Era cea la 84 ron. Asta avea spatarul mai inalt. Cea la 65 era mai draguta ca model, dar avea spatarul mai scurt . Si daca vrei sa o folosesti si pe post de scaunel, conteaza zic eu...
Nearantula eu te-am citit cu aparatul foto, dar nu m-am bagat , ca nu ma pricep deloc

Babytza si puii
Valentina
David
dyanira spune:
Bitza ne-a fost dor de voi
Laura nu ati mai incercat trecerea la nestle junior??
Ada ce somn bun!!!Andrei nu ar dormi la 8 nici picat cu ceara![]()
Babytza ne pare rau pt muci.Si noi suntem in aceiasi tabara mama ei de iarna
Lumi ce bine ca au dormit hunii!!!Ca sa te consolez putin la noi e urat si muciosi fiind stam in casa.
Tatonelule deci asa???Banuiam eu ca Sasha e cuminte![]()
Ah si cu sortatorul de forme si la noi merge iar daca nu intra cu inteligenta sigur intra cu forta![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR