Bobocei de sept-oct 2008 (221)
Raspunsuri - Pagina 17
alexa si mami spune:
cum era de asteptat, fii'miu baga somn
Roxi, o astept pe Tina pe la mine
muciosul mic.
Ratonelule, multa sanatate putoiului. ce hapuri mai luati? pe mos il cautam pe la carrefour, real. am cam ochit ce luam, ramane doar sa prindem momentul, adica fara Alex. noi rezolvam intotdeauna pina incepe luna dec, ca apoi e nebunie in magazine
Ada, hai ca e misto programul! 12 ore de somn, bine cu mici pauze![]()
noi aseara ne-am culcat la 23.30
, credeam ca dormim pin' la 10.
Rox, nu schimbi semnatura? baga-l si pe samburel acolo
mamica cu greturi.
Anamona, printesa ta creste pe zi ce trece, se face tot mai frumoasa. cind sunteti amandoua in poza nu prea semanati, dar cind e singura aduce f bine cu tine, nu stiu ochii, zambetul. fara prea multe comentarii, sunteti frumoase amandoua.
alexa, cipri si mami
luminita2008 spune:
neatza!
raportam noapte ok, prima de vreo 4 alte nopti, pana la urma cauza e o maseluta la Edi. norocul nostru a fost azi ca l-a apucat durerea pe la 07.00 si l-am linistit asap cu nurofen. a mai dormit pana la 08.00, fratica deja se trezise de pe la 07.30. deja am gatit, ma bag la smotru cand se trezesc hunii, sambata n-am prestat ca a fost sarbatoare.
pacat de ziua asta superba de afara, noi n-o sa iesim decat pe seara, cand vine tati, suntem home alone azi
...
nausica, bine ca Ania e ok! noi am renuntat la pufuleti de vreo 2 luni, ff rar le mai dau cate unul-doi, doar daca-mi lipsesc biscuitii.
CD, vazut filmuletul, Mik e un scump, ma bucur mult ca sunteti sanatosi!
n-am luat inca aparat de aerosoli
, dar ma gandeam sa comand direct de la ei de pe site, adica de www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/?gclid=CIa4io2b9J0CFdMTzAodR1cwsg" target="_blank">aici
sa-ti traisca sotul!
oana, esti ok? cam scumpa la vedere zilele astea... te-a prins jobul?
bitza, tu pe unde umbli??
sanatate multa muciosilor!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
luminita2008 spune:
am reusit sa facem trecerea la Nan Junior 1+! il beau hunii fara nicio problema!

stiti ca la 1 an, cand am incercat, dupa o saptamana tot aveau crampe uriase si gaze multe, asa ca am mai asteptat 2 luni. si, de data asta, am facut trecerea muuult mai lent, adica tot procesul a durat 3 saptamani. dar e ok, nicio crampa, nici pe parcurs, nici acum si sper ca nici de acum inainte.
mi-au ramas 2 cutii de NAN 3 nedesfacute, daca le vrea cineva, le dau cu placere. cer un pupic la schimb, totusi
! detalii pe PM.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
alexa si mami spune:
Lumi, las' ca e vreme frumoasa si mai tarziu cind vine tati. eu am primul model de pe site (ap aerosoli) si sunt f multumita.
la dintosii mici.
alexa, cipri si mami
andy.p spune:
Buna dimineata si de la noi,inca avem nopti linistite![]()
Alina matinal rau Cipri
Lumi cat de lenta ai facut trecerea?vreau si eu 
Nikolici,Nausica
Ada bine ca ai reusit sa-l culci
Babytza multa sanatate soricelului

Nocom las'ca-n turu doi va fi mai lejer![]()
Carla
si multa sanatate.
Asa la apel:Oana si Bitza!!!!
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
luminita2008 spune:
laura, a fost cam asa: 3 zile o masura de junior, 4 de nan3 (ai mei nu beau mai mult de 150ml o data
). apoi 5 zile 2 masuri de junior si 3 de nan3, apoi 6 zile 3 masuri de junior si 2 de nan3, apoi 7 zile 4 masuri de junior si 1 de nan3, si apoi am trecut numai la junior. a mers. nr zilelor nu are importanta, a fost in functie de toleranta hunilor si de panica mea
. se pare ca o trecere cat mai lenta ne-a ajutat. mult succes daca vrei sa incerci!
alinutza
, tati vine dupa 17.00... n-o sa mai fie cald si soare atunci.![]()
fug la smotru ca s-au trezit.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Multumesc pt info, aaa cam cat era olitza scaunel la Miniblu??Hai da-ma pe spate! |
Cred ca era in jur de 70 ron, daca am vazut eu bine.
angelynna82 spune:
Neatza mai pe la pranz si de la noi
CD
sotului, las ca trece perioada asta repede
, si eu ma chinui sa o reinvat in patutul ei, eu am un aparat de aerosoli de la Omron, e bun insa dureaza cam mult cat ii fac aerosoli 
Anamona
, imi trebuie o ocupatie ![]()
Laura 
Lala multa sanatate 
Alina ai nostri copii s-au vorbit
, multam de cafea, e tare buna 
Babytza ufff, iar nu papa, adsu soricelul p-aci poate mananca cu pitica mea ![]()
Carla of of of, multa sanatate va dorim si voua 
Ada 
Lumi
si sa iasa maseluta cat mai repede
Crina m-a trezit jucandu-se in parul meu
, iar durerea mea de cap se acutizeaza orice as lua
…fain inceput de saptamana ![]()
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
dyanira spune:
Neata si de la noi!!!
Am fost la dr Andrei e ok la plamani nu are nimic tuseste de la muci nici rosu in gat nu are.Offf mucii astia.
Nu am apucat sa citesc din urma de aia nu zic nimic.
Ah vroiam sa va zic ceva e la oferta la Kaufland lapte praf Nestle junior 1+ la 40 lei o cutie de 900g.Eu demult iau tot cutii din astea mari.Eu am luat azi 3 cutii la oferta erau ultimele.Poate mai gasiti cred ca oferta Kaufland e aceiasi pt toate orasele.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
Hello,
noi sintem bine, Elsa nu mai e asa de mucioasa, ceea ce e super bine, plus ca e vioaie la greu, nu stiu de unde are atita energie.
Joy, m-a bulversat foarte tare postul tau despre doamna din parc cu fetita care plingea pentru un pupic. Din pacate cazul nu este singular.
Eu, una, cred ca as fi procedat putin diferit, nu cu tipete si tras de mina, ci cu blindete. Cred ca mama aia suferea de ceva, e imposibil ca un om zdravan la cap sa reactioneze asa. Este clar ca prima reactie e sa-i dai cu ceva in cap, dar nu stiu daca asta rezolva ceva. Cred ca mama avea nevoie de ajutor, mult mai mult decit copilul, poate ca suna aiurea, dar eu cred cu tarie ca daca mama era bine in 'pielea ei', copilul era fericit alaturi de ea (adica sa tratezi cauza si nu efectul). De cele mai multe ori, in astfel de cazuri, copiii sint despartiti de parinti, eu nu cred ca asta este solutia, acel copil va suferi mult mai mult. In fine, asta este parerea mea, poate ca multe dintre voi nu o impartasiti, insa nu vreau sa creez polemici.
laura, mai pui o data poza? ca vad ca ai sters-o intre timp. pup
acum va pupacesc. moama ce nebunie cu ferma aia, eu o sa stau departe de ea, e suficient ca gossip girl imi maninca o gramada de timp. ![]()
va doresc sa aveti o zi frumoasa
Mamica fericita de bebelina Elsa