Bobocei de sept-oct 2008 (221)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata si de la noi

Cafea mare si mult pepsi

Am dormit cu multe intreruperi.....avem un rau de mucisori la nas E tot ce ne lipsea ....iar nu mananca mai nimik, asa ca fix mucii ne lipseau. Am inceput cu oscillo de ieri seara. Bine macar ca nu tuseste si nu are febra.

Roxi off mami, e greu acum , sunt convinsa...mai alea daca ai greturi. O sa treaca in curand si vei fi mai bine Bafta la mutat Mikul in patut !!!!! Tinem pumnii ca sa scapi de picioare in ochi
Sa iti traiasca sotul !!!!!!!!!!!!!!!
Pupici Mikului dansator

ada cum dormisi maica ?

alina astia mici s-a vorbit cu ora de trezire Si noi am inceput sa bagam doua reprize de somn pe zi. abia ne obisnuisem cu una si buna la pranz de 3 ore , acum iar am revenit la doua ture mai scurte
A mea mandra mica e in excursie azi

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neata si de la noi.
ce vreme frumoasa in week-end...pacat ca noi am stat in casaca sasha e al mai cobza dintre toate cobzele din lumea larga si intreaga.
rox, te sun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

ce excursie, domle?
rox-cd...sa-ti traiasca sotul! sa fie sanatos...c-ai nevoie de cat mai mult ajutor acusi
sa treaca starile urate.
alinaunde mergeti sa-l cautati pe mos? ca si eu as vrea sa merg cat mai curand, in fiecare an am mers chiar atunci, cu o zi inainte....de mi-am blestemat toate cele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

neata,

CD sa-ti traiasac sotiorul!! Daaa, si eu il tot trimit pe al meu la "masa" cand ma supara! da' nu-s de ce nu pleaca?!!?!?

ratonelu imi pare rau ca e racit cobza putzoiu!!! Sanatate multa!!

babytza si voi??? Offf mucii astia!!!

Laura pai cred ca va fi aceasi treaba si in turul 2, nu? Am fost chiar si la 9 fara 10 minute seara si tot era coada!!! Cred ca nici nu mai apucau toti sa voteze!! Ce isterie!!!

Ada la ce ora fu trezirea?!?!?!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

ce excursie, domle?

Cu scoala la Curtea de Arges

Nocom Ce frumos ai petrecut tu cu Matei

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza

trezirea fu, dupa cum ne asteptam cu totii... la CINCI!!!! (Radu). Dar am reusit sa-l adorm la loc (intr-o ora asa...), si am dormit pana la 8si ceva toti trei

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

cd stii ca poti apela la mine cu miku, mergem impreuna la dr, numa sa-mi zici din timp, sa vad cum ma organizez.La mullti ani lu Chris!!!Da si el ceva de beut???

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

Buna dimineata

Mai primiti un bobocel? O fetita, pe nume Maria, nascuta pe 10.10.2008.
Va citesc de mult timp, inca din sarcina si am gasit de fiecare data raspunsurile la intrebarile mele aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Neata tuturor.

Nikole, am vazut olita ca a noastra la Miniblu linga mine, probabil au la toate. Erau mai multe modele de genul asta (gen fotoliu, cu minere si sertar), si am mai vazut un model interesant, gen calutz, adica statea copilul calare pe ea si se tinea de cornitele animalutului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nausica stiu modelul cu calutzul, insa mi se poare greoi de asezat si ridicat, de aia prefer pt inceput sa iau o olitza gen scaunel sa -i fie usor sa se aseze si sa se ridice, oricum iau 2 plus una mobila in caz de deplasari.
Multumesc pt info, aaa cam cat era olitza scaunel la Miniblu??Hai da-ma pe spate!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput