Bobocei de sept-oct 2008 (221)
Raspunsuri - Pagina 15
angelynna82 spune:
Dya, da a inceput sa mearga bine
si multa sanatate lui Andrei, eu folosesc acum sirop de ridiche neagra
Anamona tare frumoase poze, Thea e o domnisoara frumoasa foc, la fel si mami 
CD
am micul dansator 
Ada sper sa mai ai seri petrecute frumos 
Eu am plantat azi 5 trandafiri, deja in gradina a inceput sa iasa usturoiul 
Crina doarme
, mai incerc sa o pun si in patut![]()
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
CD27 spune:
Eu nu sunt asa bine, mi-e greata tot timpul (dimineata, la pranz si seara
), mi-e foame dar...ce sa mananc daca nu pot si am ameteli, iar Robi mi se pare un copil foarteee greu cand il iau in brate (desi are doar 9.800kg)la prima sarcina n-a fost asa
trebuie neaparat sa merg la un dr, din pacate mama e foarte ocupata in perioada asta si nu prea am cu cine lasa cochilul
familia nu stie, mama a aflat aseara cand ma pisa la creier sa iau antinevralgic pentru durerea de cap, am urlat la ea ca sunt insarcinata![]()
familia sotzului va afla cand va fi el dispus sa le zica, momentan nu este, astazi a fost ziua lui si am avut intalnire de familie
Mami de Mikul Robert Constantin

anamona spune:
CD, ce dor imi e simptomele de sarcina :), de perioada cand umblam cu pungute alimentare dupa mine ![]()
si ce frumos va fi cand vei tine din nou un pui mic in brate.
te pupic si iti doresc o sarcina usoara pana la termen.
angi, esti si tu vecina?
va zic noapte buna si ne auzim si maine.
andy.p spune:
LA MULTI ANI CUSCRULEEEE!!!
Rox ce frumos danseaza Mikul
..ma bucur ca e el mai bine si-mi pare tare rau ca tu nu esti bine,multa putere iti doresc
Lavinia imi pare rau ca nu ati ajuns la zoo,da macar ati facut shopping![]()
Nausicasuper tare Cipi![]()
Nocom las'ca ajunge la turu' doi![]()
Ange
,trandafiri![]()
Ada noah la asa o seara visez si eu
Alina macar ati votat.
Anamona de acum incolo boboceii nostri ne vor uimi prin tot ceea ce vor face.
Joy ai primit parola?
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
CD27 spune:
Multumim Laura
noi trebuie neaparat sa il mutam pe Miku in patul lui ca nu se mai poate, noaptea trecuta mi-a spart buza, in somn
se arunca cu capul peste fata mea, iar dimineata doarme de-a latul patului si imi da picioare in cap/spate/burta

CD27 spune:
Nocom nici sotzul meu nu a votat din acelasi motiv
eu m-am hotarat sa-l trimit la domiciliul lui daca ma mai supara![]()

CD27 spune:
Lumi ai gasit undeva aparat de aerosoli Laica? am fost special la babyexpo si nu mai aveau stand

musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 Lumi ai gasit undeva aparat de aerosoli Laica? am fost special la babyexpo si nu mai aveau stand ![]() Mami de Mikul Robert Constantin ![]() |
Aceeasi teapa mi-am luat-o si eu,am fost special pt asta la targ si nu erau.Noi pana la urma am luat Omron si sunt f multumita,nu stiu Laica cum e dar si asta mi se pare super.

de
Luca
lala77 spune:
Neata!
Gaia, asta problema am avut-o eu cu somnul. Si am sitit ca mi-a pus DD mana in cap cand se culcau la 20 ca puteam si eu sa fac o baie, sa stau pe net, ca sa nu mai sun de altele. Asta era nasol ca se trezeau la 5.Dar asta e, nu poti avea tot.
Acum s-au dus zilele alea ca se culca Anna la 21 si Alice la 22.Si de trezi se trezesc tot la 5.![]()
Alice e cam tot asa; i-am dat Coryzalia si Influcid din ora in ora si Oscillo-3 tuburi/zi. Azi o duc oricum la gradi ca pt niste muci n-o tin acasa. O sa mai vedem.
Fug la imbracat.Sa aveti o zi frumoasa!

alexa si mami spune:
neata! Va servesc 
Fii'miu a dat trezirea la 7,45
Mi-e sooomn:( Iar doarme de 2 ori azi, si noi care ne facusem program de cumparaturi pt "mosi" pana vine Alexa de la gradi. Eu am cumparat ap de aerosoli in primavara de pe tehnica-medicala.ro. O saptaman buna tuturor!
alexa, cipri si mami