Bobocei de sept-oct 2008 (221)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Dya, da a inceput sa mearga bine si multa sanatate lui Andrei, eu folosesc acum sirop de ridiche neagra

Anamona tare frumoase poze, Thea e o domnisoara frumoasa foc, la fel si mami

CD am micul dansator

Ada sper sa mai ai seri petrecute frumos

Eu am plantat azi 5 trandafiri, deja in gradina a inceput sa iasa usturoiul

Crina doarme , mai incerc sa o pun si in patut

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Eu nu sunt asa bine, mi-e greata tot timpul (dimineata, la pranz si seara), mi-e foame dar...ce sa mananc daca nu pot si am ameteli, iar Robi mi se pare un copil foarteee greu cand il iau in brate (desi are doar 9.800kg)la prima sarcina n-a fost asa
trebuie neaparat sa merg la un dr, din pacate mama e foarte ocupata in perioada asta si nu prea am cu cine lasa cochilul
familia nu stie, mama a aflat aseara cand ma pisa la creier sa iau antinevralgic pentru durerea de cap, am urlat la ea ca sunt insarcinata
familia sotzului va afla cand va fi el dispus sa le zica, momentan nu este, astazi a fost ziua lui si am avut intalnire de familie

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

CD, ce dor imi e simptomele de sarcina :), de perioada cand umblam cu pungute alimentare dupa mine

si ce frumos va fi cand vei tine din nou un pui mic in brate.

te pupic si iti doresc o sarcina usoara pana la termen.

angi, esti si tu vecina?

va zic noapte buna si ne auzim si maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

LA MULTI ANI CUSCRULEEEE!!!

Rox ce frumos danseaza Mikul..ma bucur ca e el mai bine si-mi pare tare rau ca tu nu esti bine,multa putere iti doresc

Lavinia imi pare rau ca nu ati ajuns la zoo,da macar ati facut shopping

Nausicasuper tare Cipi

Nocom las'ca ajunge la turu' doi

Ange ,trandafiri

Ada noah la asa o seara visez si eu

Alina macar ati votat.

Anamona de acum incolo boboceii nostri ne vor uimi prin tot ceea ce vor face.

Joy ai primit parola?

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Multumim Laura

noi trebuie neaparat sa il mutam pe Miku in patul lui ca nu se mai poate, noaptea trecuta mi-a spart buza, in somn se arunca cu capul peste fata mea, iar dimineata doarme de-a latul patului si imi da picioare in cap/spate/burta

Mergi la inceput

Nocom nici sotzul meu nu a votat din acelasi motiv eu m-am hotarat sa-l trimit la domiciliul lui daca ma mai supara

Mergi la inceput

Lumi ai gasit undeva aparat de aerosoli Laica? am fost special la babyexpo si nu mai aveau stand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Lumi ai gasit undeva aparat de aerosoli Laica? am fost special la babyexpo si nu mai aveau stand

Aceeasi teapa mi-am luat-o si eu,am fost special pt asta la targ si nu erau.Noi pana la urma am luat Omron si sunt f multumita,nu stiu Laica cum e dar si asta mi se pare super.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!

Gaia, asta problema am avut-o eu cu somnul. Si am sitit ca mi-a pus DD mana in cap cand se culcau la 20 ca puteam si eu sa fac o baie, sa stau pe net, ca sa nu mai sun de altele. Asta era nasol ca se trezeau la 5.Dar asta e, nu poti avea tot.Acum s-au dus zilele alea ca se culca Anna la 21 si Alice la 22.Si de trezi se trezesc tot la 5.

Alice e cam tot asa; i-am dat Coryzalia si Influcid din ora in ora si Oscillo-3 tuburi/zi. Azi o duc oricum la gradi ca pt niste muci n-o tin acasa. O sa mai vedem.

Fug la imbracat.Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! Va servesc Fii'miu a dat trezirea la 7,45 Mi-e sooomn:( Iar doarme de 2 ori azi, si noi care ne facusem program de cumparaturi pt "mosi" pana vine Alexa de la gradi. Eu am cumparat ap de aerosoli in primavara de pe tehnica-medicala.ro. O saptaman buna tuturor!

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput