Bobocei de sept-oct 2008 (221)
Raspunsuri - Pagina 14
babymom75 spune:
Am fost si noi, cu toata familia la vot. Eu am intrat cu Victor in cabina de vot si l-am lasat pe el sa puna stampilele, tati a intrat cu Dragos. Ii invatam de mici cu simt civic :)
Anamona, am vazut-o pe Thea. Ce domnisoara eleganta! Dragos i-a facut draga-draga si apoi i-a facut cu mana :). Am vazut ca ti-ai schimbat coafura - iti sta bine!
Rezultatele partiale? Nu le-am vazut. Cum e scorul pana in momentul de fata??
CD, ce ma bucur ca Mikul e bine! Mi-a placut dansul lui! Tu cum esti?
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
Muuh spune:
nikolici nu in Farmville. Chiar am cumparat un coacaz si un mur in viata reala. Sper sa imi fac timp sa ii plantez maine. Multumesc inca odata de sfaturi
Nocom spune:
babymom pe scurt: Basescu-34%, Geaona-30%, antonescu-22% plus minus 2% la baescu si geoana in functie de sursa
CD felicitari pentru dans, se vedea ca se simtea bine baiatul1!! 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
Nocom spune:
al meu sot nu a putut vota, el inca are buletin de Cj si la sectiile speciale erau niste cozi!! 

Si pentru prima oara in ultimii 10 ani (de cand il cunosc eu) chiar vroia sa voteze! No, asta este!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom babymom pe scurt: Basescu-34%, Geaona-30%, antonescu-22% plus minus 2% la baescu si geoana in functie de sursa |
Multumesc Nocom. Era de asteptat.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
Joy21 spune:
Vreau si eu parola de la contul comun de mail. 
Victoria, mami de Anna Sofia
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">
Sunt in CONCURS, votati-ma
mA fAc MaRe 
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
alexa si mami spune:
nebunie mare la sectiile de votare. Noi am votat pe ultima suta la 20:45, ca la pranz cand am fost prima data era o coada... Despre rezultate...era de asteptat.
alexa, cipri si mami
anamona spune:
Babymom, multumim :)
Nausica, tare Ania, mi-o imaginez concentrata la ecranul calculatorului :)
Sa vezi ce a facut Thea azi:
am profitat de timpul in care se juca singurica cu jucariile ei, ca sa selectez si sa incarc ultimele poze pe net. La un moment dat ma trezesc cu ea langa mine, imi intindea zambind o papusa matruska sa o desfac in doua (ea stie sa imbine bucatile dar nu si sa le desfaca).
M-a impresionat tare mult ca a venit ea singurica, fara sa planga inainte, ca un copil mare sigur pe el pt ca stie sa comunice ce vrea.
alexa si mami spune:
Rox
, ce faceti? Tu, Robi, burtica? Au aflat rudele? Neaparat sa ne pove reactia lor. Anamona, minunile ne uimesc pe fiecare zi
Este o perioada fantastica.
alexa, cipri si mami
gaia.nevia spune:
Tocmai am avut cea mai relaxanta seara dupa mai bine de un an ![]()
am culcat copiii la 8, a stat tati cu ei pana au adormit, eu mi-am urmarit cele doua episoade din serial in liniste, pe canapea in sufragerie...
acum sa vedem la ce ora se scoala de dimineata, daca s-au culcat asa devreme... anyway, cred ca-mi place asa... desi in cursul saptamanii asta inseamna ca tati nu-i mai vede... daca vine tot dupa 8 acasa.
ma culc si eu, sa nu raman in urma cu somnul
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri