Bobocei de sept-oct 2008 (221)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Ajutati un biet amarat sa dea copilului niste chestii de-astea homeopate. Alice are muci , fara febra sau alte simptome. Avem pe stoc asa: Oscilococcinum, Coryzalia, Homeovox, Homeogene, Paragripe. Deci cum si ce dau?

http://community.webshots.com/album/568109497amcroS
anna-rebecca-02.10.2008
alice-mihaela - 21.01.2007

pentru muci curgatori :ALLIUM CEPA...
din lista ta ..am observat ca in CORYZALIA se gaseste ALLIUM CEPA..dupa prospectul asta :
http://www.farmaciiledona.ro/produse/coryzalia-drj-lab-boiron-I6392.pdf

daca nu reactioneaza dupa citeva administrari...sau daca apar simptome noi..trebuie schimbat

SANATATE MULTA

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Mamidestefan, maerci mult de sfaturi.Ce inseamna ca reactioneaza? Ce trebuie sa urmaresc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Mamidestefan, maerci mult de sfaturi.Ce inseamna ca reactioneaza? Ce trebuie sa urmaresc?

http://community.webshots.com/album/568109497amcroS
anna-rebecca-02.10.2008
alice-mihaela - 21.01.2007

in principiu...daca starea generala a copilului e proasta...iar ea devine mai buna...e un semn ca reactioneaza..
daca mucii curg rau..si isi mai reduc debitul..iar e inca un semn de imbunatatire..

daca e nasul infundat ...si pare sa respire mai bine...e inca un exemplu...

sper ca ti-ai facut o idee

oricum ...la o imbunatatire considerabila..e bine sa raresti administrarile...deci intervale din ce in ce mai mari intre doze..

am observat ..ca in compozitie ai si alte ajutatoare in caz de raceala...asa ca ..eu cred ca va ajuta cu siguranta...singura conditie e sa respecti intervalul de jumate de ora ..inainte si dupa administrare...cind nu trebuie sa manince nimic

SANATATE MULTA

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

am trimis o invitatie la ultimele poze cu thea pe adresele de email comune (yahoo si gmail)

enjoy!

in alta ordine de idei, am fost la vot.

aglomeratie mare mare, noroc cu thea ca ne-au bagat in fata din propria lor initiativa.

Mergi la inceput

super, am vazut-o pe diana cu slingurile la stirile protv :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Anamona, am vazut-o pe frumoasa Thea!E o scumpica.

Multumim de sfaturi. Ii dau asa sa vad ce se intampla. I-am dat si Oscillo la amiaza si cred ca o sa-i dau si acum seara. Nu ma prea omor eu dupa naturiste si homeopate insa altceva nu am ce sa-i dau daca doar ii curge nasul.Si sunt dispusa sa incerc sa vedem. Poate ne convertim, mai stii?

Dyanira, noi folosim Prospan si suntem multumiti de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Joy aveti 5 voturi de la mine (deocamdata)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

Joy aveti 5 voturi de la mine (deocamdata)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Adica multumim!

Victoria, mami de Anna Sofia

www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

lala

multa sanatate

ati vazut rezultatele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

buna seara, speram ca toti boboceii sunt bine si ca nu ne-ati uitat

Mikul e bine, nu mai ia niciun fel de tratament si de astazi i-am introdus lapte normal de vaca nan junior, pana acum doar gaze, sper sa il tolereze bine

si ca sa nu ne uitati de tot, un filmulet cu dansul bucuriei la externarea din spital: http://www.youtube.com/watch?v=hgGZ0j6K7FE

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput