Primul turnir de alegeri - rezultate
Raspunsuri - Pagina 6
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olympia Eu nici nu vreau sa ma gandesc cum va arata campania turului doi, judecand dupa cum a fost turul unu. |
Scurta, slava Domnului. Ca mi-s satul pana peste cap!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
b.nica spune:
Ha!Ha!Basescu va castiga mai usor turul 2 cu Geoana decat cu Antonescu!
Edit.Asta cred ca o simte si CA deoarece a lasat-o mai moale cu atacurile la B si nu i-ar strica discutii favorabile post festum!
iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Da...sunt convins... Toata campania lui Basescu conduce la acest rationament. Cum naiba de nu l-a vazut nimeni, in afara de tine? |
Mai, cu vazutul poate ca nu, dar nici de auzit nu a auzit nimeni? C-a zis-o Base cu gurita lui, la finalul intilnirii de la Cluj.
Crezi ca ne-a mintit??? Presedintele meu??? Oh, nu!!!!
-----
PS Pe unde o fi Xeno, ca n-a mai aparut de ceva vreme? |
Si mie imi lipseste :(.
Triunghiul portocaliu *
b.nica spune:
Dar Capcaunul meu, pe unde este?
Edit.Am zis al meu pt. ca el ma cunoaste si ma urmareste cu consecventa,.
Rufus spune:
citat din mesajul lui iileana Mai, cu vazutul poate ca nu, dar nici de auzit nu a auzit nimeni? C-a zis-o Base cu gurita lui, la finalul intilnirii de la Cluj. Crezi ca ne-a mintit??? Presedintele meu??? Oh, nu!!!! ----- |
Oau! Inteleg ca, pe ultima suta, ti-a cazut cu tronc Basescu! Vra sa zica, daca asa a zis el...
Ma bucur ca-l crezi!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
iileana spune:
citat din mesajul lui copiloi Hmmm, nu stiu ce-ar mai fi de zis (oftat luuung)..... Tot ce-mi doresc este sa scapam naibii de blestemul asta care ne urmareste de 60 de ani (60 ani ...o viata de om) de a alege tot numai intre comunisti!!!! Iar daca si de data asta va iesi un comunist , sa nu ne mai miram de ce tara asta nu mai iese o data la liman In Europa se aniverseaza anul asta caderea comunismului.....noi nu aniversam, caci inca mai votam comunisti care sa ne conduca O romanca a castigat anul acesta premiul Nobel pentru ca a scris despre atrocitatile comunismului......noi nu invatam nimic din asta , si, in continuare votam comunisti De ce romanii se trezesc mereu ultimii si se debaraseaza de "cel rau" mult timp dupa ce altii au facut-o deja?!? De ce? |
Blestemul poate fi rupt.
Am remarcat, de citeva zile, un "trend" :) ciudat : detalii, detalii. Oameni care in sondajele de opinie de pina acum ar fi fost trecuti la vre-un candidat exotic sau la absenti, s-au decis sa-l voteze pe Crin.
Sint dintre cei capabili sa gindeasca [] cu o mutare inainte.
(Dat fiind ca este posibil ca Basescu sa piarda in turul 2 indiferent de contracandidat, miine se va decide practic in fata cui este posibil sa piarda Base. Orice vot conteaza.)
Si-n plus, miine o sa fie vreme frumoasa.
Si-n plus, Crin s-a miscat destul de bine in ultima vreme.
So, nu-i exclus ca blestemul sa poata fi rupt .
Triunghiul portocaliu *
b.nica spune:
Am votat dar m-a deranjat ceva:am fost intrebata DACA DORESC SA VOTEZ SI PT. REFERENDUM!
Am reprosat ca de ce se intreaba atata timp cat exista optiune DA ori BA!
Mi s-a spus ca au fost persoane care au refuzat sa voteze.Daca sunt astfel de cetateni nu se pot folosii voturile lor in mod fraudulos??
ellinia spune:
B.nica, exact acelasi lucru l-am patit si eu si nu mi s-a parut normal. Dar, ce smecherii ar putea ei sa faca cu buletinele de la referundum? Poate ma lumineaza cineva.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
cristi_2003 spune:
cica geoana e pe primul loc si antonescu e al treilea cu doar 19% (am vazut pe siteul realitatea - sondaj partial si neoficial insomar)
offffff