Primul turnir de alegeri - rezultate

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olympia

Eu nici nu vreau sa ma gandesc cum va arata campania turului doi, judecand dupa cum a fost turul unu.

Scurta, slava Domnului. Ca mi-s satul pana peste cap!

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ha!Ha!Basescu va castiga mai usor turul 2 cu Geoana decat cu Antonescu!
Edit.Asta cred ca o simte si CA deoarece a lasat-o mai moale cu atacurile la B si nu i-ar strica discutii favorabile post festum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui iileana
P.S. In acest moment te asigur ca Basescu gindeste exact ca mine si nu ca tine: l-ar vrea pe Antonescu in turul 2!

Da...sunt convins...
Toata campania lui Basescu conduce la acest rationament. Cum naiba de nu l-a vazut nimeni, in afara de tine?

Mai, cu vazutul poate ca nu, dar nici de auzit nu a auzit nimeni? C-a zis-o Base cu gurita lui, la finalul intilnirii de la Cluj.
Crezi ca ne-a mintit??? Presedintele meu??? Oh, nu!!!!
-----

Citat:
PS Pe unde o fi Xeno, ca n-a mai aparut de ceva vreme?

Si mie imi lipseste :(.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Dar Capcaunul meu, pe unde este?
Edit.Am zis al meu pt. ca el ma cunoaste si ma urmareste cu consecventa,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Mai, cu vazutul poate ca nu, dar nici de auzit nu a auzit nimeni? C-a zis-o Base cu gurita lui, la finalul intilnirii de la Cluj.
Crezi ca ne-a mintit??? Presedintele meu??? Oh, nu!!!!
-----

Oau! Inteleg ca, pe ultima suta, ti-a cazut cu tronc Basescu! Vra sa zica, daca asa a zis el...
Ma bucur ca-l crezi!

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Hmmm, nu stiu ce-ar mai fi de zis (oftat luuung).....

Tot ce-mi doresc este sa scapam naibii de blestemul asta care ne urmareste de 60 de ani (60 ani ...o viata de om) de a alege tot numai intre comunisti!!!!

Iar daca si de data asta va iesi un comunist , sa nu ne mai miram de ce tara asta nu mai iese o data la liman

In Europa se aniverseaza anul asta caderea comunismului.....noi nu aniversam, caci inca mai votam comunisti care sa ne conduca

O romanca a castigat anul acesta premiul Nobel pentru ca a scris despre atrocitatile comunismului......noi nu invatam nimic din asta , si, in continuare votam comunisti

De ce romanii se trezesc mereu ultimii si se debaraseaza de "cel rau" mult timp dupa ce altii au facut-o deja?!? De ce?

Blestemul poate fi rupt.

Am remarcat, de citeva zile, un "trend" :) ciudat : detalii, detalii. Oameni care in sondajele de opinie de pina acum ar fi fost trecuti la vre-un candidat exotic sau la absenti, s-au decis sa-l voteze pe Crin.
Sint dintre cei capabili sa gindeasca [] cu o mutare inainte.

(Dat fiind ca este posibil ca Basescu sa piarda in turul 2 indiferent de contracandidat, miine se va decide practic in fata cui este posibil sa piarda Base. Orice vot conteaza.)

Si-n plus, miine o sa fie vreme frumoasa.
Si-n plus, Crin s-a miscat destul de bine in ultima vreme.

So, nu-i exclus ca blestemul sa poata fi rupt .

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Am votat dar m-a deranjat ceva:am fost intrebata DACA DORESC SA VOTEZ SI PT. REFERENDUM!
Am reprosat ca de ce se intreaba atata timp cat exista optiune DA ori BA!
Mi s-a spus ca au fost persoane care au refuzat sa voteze.Daca sunt astfel de cetateni nu se pot folosii voturile lor in mod fraudulos??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

B.nica, exact acelasi lucru l-am patit si eu si nu mi s-a parut normal. Dar, ce smecherii ar putea ei sa faca cu buletinele de la referundum? Poate ma lumineaza cineva.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Hai sa vedem daca este legal si daca nu reclamam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

cica geoana e pe primul loc si antonescu e al treilea cu doar 19% (am vazut pe siteul realitatea - sondaj partial si neoficial insomar)

offffff

Mergi la inceput