Primul turnir de alegeri - rezultate

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Nu fac nicmic altceva decat sa-ti sugerez propriile metode, gen "am facut pe google basescu + mineriade" sau "doinea cornea + antonescu".

Incearca si "geoana + micki spaga" asa, for fun.


Eu nu te-am trimis pe tine sa cauti pe google
Am cautat eu si ti-am dat rezultatul.

Nu este "aceeasi metoda"

Deci, alte argumente n-ai?


Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei




Poftim, argumente: http://www.cotidianul.ro/bancheri_interlopi_si_crema_psd_la_ziua_lui_miki_spaga-40626.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasonia spune:

Doamne,sunt mai batrana decat majoritatea dintre voi,dar nu-mi pot explica,sa fii din generatia de 30-40 ani si sa vrei sa votezi cu Geoana!Poate erati prea mici,poate nu v-a interesa pe vremea aia pt a va aminti perioada de "liniste" din timpul lui NASTASE sau ILIESCU,poate nu ati avut parinti sau rude care sa lucreze in societatile "privatizate" de ei,poate nu va amintiti nici cum modificau legi pentru a-i limita atribitiile lui Basescu la primaria capitalei,fiind si pe atunci singur impotriva lor.El tipa si atunci,certaret,de,dar nu-l vedeati fiind interzis la televizor ! Acum e dictator,unul special,injurat la toate tv si de toti analisti platiti cu sume astronomice sa convinga poporul roman,ca raul absolut e Basescu! Si este pentru ei ca au pierdut bani,nelasandu-i sa jecmaneasca ce mai e de jecmanit.O vor face,au cu ce si au cu cine,Basescu va fi inlaturat,iar poporul va avea linistea mult visata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marilena12

Dar cum vi se pare faptul ca Basescu a declarat ca ar fi dispus sa ia in calcul orice solutie daca Johannis ar accepta sa discute cu toate partidele, inclusiv cu PD-L? A inceput Dl. Basescu sa culeaga de pe jos ceea ce a aruncat nu demult?Sau ar vrea si PD-L ul sa faca parte dintr-o eventuala ”Agentie de tranzactionare a voturilor romanilor”, asa cum numea in mod onest si democratic dl. Boc aceasta alianta care s-a format?!
Cam penibil...

Cum sa ni se para... Am ride daca n-ar fi de plins.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marilena12

Mai dar ce indignati sunt unii sustinatori ai lui Basescu de faza cu fustele Elenei



Uite, am sa-ti spun eu de ce sunt indignat, si am sa incep cu o intrebare: tu, ca femeie, cum te-ai simti ca o sleahta de libidinosi (hrebenciuc, vanghelie, orban, multi, multi...) sa faca presupuneri despre sub-fustele tale, in toate felurile posibile? Cum de nu aud nici o parere despre acesti oligofreni care, indiferent de motive (ura fata de Basescu, fata de Udrea) si scopuri, injosesc in acest fel o femeie?
Spui de pasarica, tiganca imputita...dar nu sufli o vorba despre scenariile porno cu care este tratata viata Elenei Udrea. Fara dovezi, doar pe presupuneri.
Ma gandesc la atatea femei respectabile...cum puteti, indiferent de situatie, accepta si chiar intari un comprtament atat de indecent, cu care nici nu visati ca ati putea fi tratate?
Cu totii gresim...multi am facut presupuneri despre persoane din jurul nostru...dar aici s-a mers prea departe.

Ma gandesc la sotia mea, cam cum s-ar simti ea in aceasta ipostaza.
Eu de asta sunt indignat.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tot citesc acest subiect si tot nu reusesc sa tin pasul cu voi din lipsa de timp. Nu reusesc insa sa ma abtin de la comentarii vazand cate opinii bazate pe "praf in ochi" se scriu aici. Se vorbeste despre Bratianu Despre Piata Universitatii? Despre securitate si comunism Despre mineriade Ba chiar despre CDR {soc] Despre orice numai despre acesti doi domni care candideaza in curand nu
Nu exista ce-ar fi fost daca, nu e vorba de ideologii, de fosti si de mandriile, orgoliile si ideologiile lor!
E vorba despre astia doi :Geoana si Basescu! si atat! Oricat am vrea sa nu fie asa !
UNUL: lipsit de scrupule, lipsit de cultura generala, mare gafist, mare prefacut, misogin, bolnav de orgoliu, care conduce despotic un partid supus, inconjurat de oameni mai slabi ca el care pot fi supusi usor
ALTUL: papusa manipulata, lipsit de personalitate, duce in spate o porecla greu de uitat si de ignorat, lipsit de carisma, respira greu intr-o atmosfera bantuita de fantome comuniste, de mineriade, de basca unuia si altuia

Pacat ca lucrurile stau asa dar zic sa stabilim macar niste criterii concrete pe baza carora sa alegem ceva : prezenta, dictie, cultura, diplomatie....CEVA!
Ca ambii sunt bantuiti de aceleasi performante de partid, aceeasi istorie de partid, aceleasi figuri triste in jur si aceiasi votanti, majoritar cumparati de iluzia unui somaj mai mic, unui ajutor de somaj mai mare, unei compensatii la factura de caldura si a doua kile de faina in plus la fiecare campanie electorala.
Si inca ceva: nu va mai luati de Vanghelie ca pe el nu l-a numit nimeni nicaieri niciodata, pe el l-a votat poporul din sectorul 5!! Trist dar adevarat! Ca si pe Mazare! Ei sunt alesi, n-au fost scosi din putul gandirii si nu li s-a pus cutitul in mana !

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)


Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Uite Rufus de exemplu...e dispus sa-i ierte lui Basescu vorbele de duh dar nu intelege de ce au atacat-o ceilalti pe EU (ia uite ce initiale interesante, o fi avand un nume predestinat )
Pai Rufus, cine candideaza dintre toti gresitii aia enumerati de tine?
Basescu sau Orban, Vanghelie si restul trupei? Ca te asigur de esecul pe care l-ar fi avut trupa enumerata de tine....d-aia probabil nici nu candideaza niciunul!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)


Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marilena12
Si ca sa nu mai spun ca si Antonescu are dreptul... sa pretinda celor care l-au votat, sa-l urmeze si in turul 2 cand isi va suma ceea ce a anuntat demult, adica un rol activ in formarea guvernului Johannis.




Cu asta nu sunt de acord, decat, poate, in epoca de piatra. Disciplina de partid se solicita si se aplica intre membrii activi ai partidului (si nici acolo, macar, intotdeauna!), nu in alegeri. Cu alte cuvinte, antonescu poate cere, recomanda, dar nu pretinde sprijinirea unui alt candidat, pentru ca sustinatorii l-au vrut pe el, nu pe altii. Este chiar o grosolanie pe care o comite, ce este drept, nu e singurul, ca de aia participa toate muraturile la alegeri, ca sa-si vanda apoi voturile, in scop propriu.
Eu, ca alegator, m-as simti jignit sa-mi ceara Antonescu sa-l votez pe Geoana doar ca sa ajunga el presedinte de senat si Orban ministrul nu stiu cui. Chestia cu alianta in scopul ":sprijinului activ al guvernului Jojannis" este, dupa mine, o gogoasa slabuta...
Sincer, ii inteleg mai bine pe cei care-l vor vota pe Geoana din ura pentru Basescu, decat cei care o vor face ca asa a zis Antonescu.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

"UNUL: lipsit de scrupule, lipsit de cultura generala, mare gafist, mare prefacut, misogin, bolnav de orgoliu, care conduce despotic un partid supus, inconjurat de oameni mai slabi ca el care pot fi supusi usor
ALTUL: papusa manipulata, lipsit de personalitate, duce in spate o porecla greu de uitat si de ignorat, lipsit de carisma, respira greu intr-o atmosfera bantuita de fantome comuniste, de mineriade, de basca unuia si altuia"

Mimonix, tu daca ai fi dusmanul Romaniei, de care dintre cei doi te-au teme si pe care l-ai vrea in functie?


Pene colorate... cate putin din toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Olympia, ambii sunt vulnerabili! Noroc ca Romania n-are dusmani mai mari ca unii votanti!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)


Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Nu-s de acord!
Ultimii 5 ani au aratat ca unul dintre ei rezista chiar incredibil de bine, nu pare vulnerabil!
Celalat, cred ca nici n-ar stii unde sa intrebe mai intai ce sa faca:
la nevasta, la soacra, la Ilici, la Hrebe, sau direct la Moscova?!

Pene colorate... cate putin din toate!

Mergi la inceput