Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *11*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

iuliko a vazut poza cu Burce superman. ce dulce doarme! al meu tine pumnul strans parca porneste pe orbita.

liliacule greu trebuie sa-ti mai fie. am s-o intreb pe mama daca eu faceam scene de gelozie. ca intre mine si frate-miu sunt 7 ani diferenta. apropo de frate-miu...a reusit sa ajunga si el aici dupa 8 ani...iar eu nici macar in oras cu el nu m-am putut duce. e prea departe si mi-era frica sa nu-l apuce pe aidan pandaliile. si acusi pleaca si parca nici nu a fost. mi-am propus duminica sa petrec mai mult timp cu el...ca sambata e botez...

aseara mi-am adormit foarte greu puiul. atat a mai plans isteric. prea multa lume. mult prea multa si nu mai ruseam sa-l linistesc. de 3 ori s-a trezit urland si nimik nu-i trebuia. mi-a fost asa de mila. i-am spus lui Sergiu ca va fi prea mult pentru el si ca nu pot sta inchisa in dormitor toata ziua. in alta ordine de idei, casa mea e ca un camp de lupta. nu ma mai enervez ca nu are rost...dar maine trebuie sa fie luna ca doar avem musafiri. o nebunie. dar e ok...copilul meu doarme in sling si cred ca-l scot o tura afara la aer pana nu incepe ploaia.

dana ti-am ramas datoare cu un raspuns despre Vigantol. maica-mea spune ca dupa parerea ei e o tampenie ca se da a la long, cum spune ea. in mod normal tratamentul era asa: 10 zile calciu si pentru fixare - vitamina C sau pe vremuri era D2. ulterior a aparut D3. dar ea spune ca in mod normal tratamentul asta Ca plus ceva de fixare se facea in lunile de toamna/iarna pentru a suplini lipsa razelor soalare. in general regula era - lunile cu r tratament, apoi mai/iunie/iulie/august soare si afara. acum nu se mai tine cont de asa ceva. ideea e ca daca ii dai calciu numai 10 zile din luna (mai mult nu e indicat) atunci trebuie sa-i dai si vitamina C pentru fixare. uite si o www.flexyx.com/V/Vigantol.html" target="_blank">descriere a medicamentului. si citez un paragraf mai jos: The effectiveness of vitamin D therapy is predicated on the assumption that each patient is receiving an adequate daily intake of calcium. Patients are advised to have a dietary intake of calcium at a minimum of 600 mg daily. The U.S. RDA for calcium in adults is 800 mg to 1200 mg.

deci de ce zice ea ca e o tampenie? pentru ca se da mult timp, desi calciu nu se poate lua mereu. in cazul asta administrarea Vitaminei C in timpul celor 10 zile de Ca ar fi suficient pentru absorbtia lui. mie mi-au dat picaturi Vitamina A, C di D3 si mama imi spune ca excesul de vitamina A duce la inflamarea fontanelei si la alte tampenii. si ca daca nu mi se da Ca, atunci nu vede rostul vitaminei D3. Eu ii tot spun ca aici ei sustin ca in laptele matern exista suficient Ca, dar ea imi spune ca nici o mama nu-si face analiza laptelui sa vada cat Ca contine si nici cat absoarbe copilul. nu mai inteleg oricum nimic, si nici nu stiu daca sa-i mai dau D3 sau nu.

Claucia am vazut mami frumoasa cu Isa superba la botez. sunteti toate 3 niste dragalase, iar tu parca nici nu ai nascut de curand. sa va fie de bine botezul si sa cresteti mari si frumoase!

sa ma laud si eu...am reusit luni noaptea sa-mi trag o vopsea pe par...sunt iaras blonda...am vrut sa ma si tund, dar am zis ca-i fac eu ceva si nu se vede ca e de 3 luni lasat de izbeliste. abia astept sa creasca.

dupa ce s=a chinuit maica-mea (cu frate-miu) sa gaseasca o costumatie adecvata de botez pt pici, am hotarat sa o comand de aici ca acasa numai costume cu papioane a gasit...uite www.asos.com/Petit-Bateau/Petit-Bateau-White-Velour-Two-Piece-Set/Prod/pgeproduct.aspx?iid=760079&cid=9340&Rf-400=12160&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=White" target="_blank">aici. frate-miu i-a luat o caciulita care i se potriveste perfect, desi nu stia cum arata costumasul. si fratele lui Sergiu i-a luat botosei din acelasi material, iarasi, fara sa stie ce luasem eu. asa ca gata...ne-am potrivit.

DenysaB am folosit si eu o zi o crema facuta de mama in farmacie pentru fundulet dar f buna si pentru bubitele de pe fata. m-a atentiionat sa nu abuzez pentru ca, la fel, are hidrocortizon. incearca sa nu-i dai mai mult de o data pe zi sai nu pentru un timp prelungit. sper sa-i treaca lui Tudor bibetele.

cu schimbaul noaptea - eu o fac daca e kkalica. se irita usor si nici nu-l suporta. daca e doar pipi, nu o fac pentru ca risc sa-l adorm greu. si la meu face margelele mari daca il manevrez mult noaptea. si dupa aia impinge si geme si nu-i mai intri in voie.

tocmai am primit o scrisoare de la spital - ca proba de sange a fost neadecvata pentru analizat si sa ma duc din nou. imi vine sa plang de nervi. eu inapoi nu ma duc. prefer sa-i dau praf de fenobarbital 10 zile si gata. nu mai pot sa-l supun la asa ceva. da-i frate ceva sa doarma, dar nu pe viu ca la oamenii mari. sunt o mama rea daca nu ma duc? nu cred ca pot sa mai suport sa-l mai vad chinuindu-l atat.


pentru ceaiul de hcoimen, de ce nu puneti o lingurita de miere. merge mai bine.

Dana ma am una pentru tine: amazon livreaza in romania. tocmai mi-au confirmat fratele si cumnata ca de 2 ani poti cumpara de pe amazon.

santorini . sa va fie de bine botezul. ati fost niste frumosi. tu, foarte cocheta,mi-a placut mult cum ti-ai facut parul si copilul tau cat de dulce se uita in ochii tai.

ma duc sa duc plodul afara. inca sunt la inceputul capitolului 10. sper sa revin azi ca maine, nici o sansa.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Nela, e vb de "Prin Perdea" a Aurorei Liiceanu!

Ce fain e afara azi! Am iesit cu matza, a luat masa si a adormit normal. Cum am intrat in casa s-a trezit ..Arfi trebuit s-o duc in balcon, poate adormea la loc

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

multumim Iulika aka Craciunita adevarul e ca esti cea mai apropiata acolo de Moshu'

Aida felicitari pt botezarea focii! pozele sunt f faine, parca se vede in ele atmosfera frumoasa si plina de umor

Nela multumim ca ti-ai rupt din timpul de somn sa ne pui poze, dar uite ca "ceva" nu vrea sa ne lase sa ne ofticam

Ioanna imi pare rau ca nu esti tocmai in forma maxima cu psihicul, dar am vazut ca fetele tare bine au zis ce-au zis, si sper ca macar un picut acolo te-au ajutat....fiecare are problemele lui mai mari sau mai mici, si fiecare le resimte in felul lui, in functie de viata lui si de ceea ce-l inconjoara, de asteptarile lui....dar trebuie sa fim si recunoscatori pt lucrurile bune din viata noastra, gandindu-ne ca poate fi si mai rau, si uite cate exemple ai primit de la fete....hai ca nu mai filosofez si eu pe aceeasi tema, sa nu va plictisesc

mai fetelor, eu de cand am nascut sunt la a treia carte (in afara de dr spock, pe care o rasfoiesc la baie ..)citesc asa: cand legan patutul sa adoarma mandra (ori seara la culcare, ori daca se mai trezeste noaptea din cauza partzurilor...), cand alaptez noaptea (pt ca incerc sa tin la minim interactiunea cu ea, sa nu-i sara somnul, sa inteleaga ca e noapte..) si cand iesim la plimbare in curte si o prind ca a adormit profund si ma asez si eu in balansoar sau pe bancutza (ca altfel nu concepe sa stam pe loc, trebuie zdruncinata bine de carutz..)

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!


POZE URSULICA
nunta


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:


Va salut fetelor

Am reusit sa vad pozici pe care le ratasem, si anume baietel de Santorini. Superbe pozele, subscriu si eu ca poza alb-negru e fantastica, sunteti tare frumosi . Iar costumasul flacaului este delicios

Am gasit dupa multa truda si pozele cu superba Isabella . Mami Claudia, ai 2 fetite absolut minunate! Si rochita de botez este foarte deosebita, sa o poarte cu placere micuta

Am vazut inca 2 printese superbe de Claucia, sa va fie de bine botezul, sunteti cu totii niste frumosi . Mi-a placut si tortul, si sala de receptie cum era aranjata si biserica, a fost super.

recuperez si revin in forta

Mamy de Sofia scumpa, 20 sept 2009

pozici Sofia
photos



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Nela ce faine sunt pozele (am reusit sa intru dupa ce m-am logat pe facebook), astea sunt genul de destinatii preferate ale soacrei mele asa ca ea le-a bifat. Si mie mi se par super misto si vreau neaparat sa mergem cu fetele cand se fac putin mai mari, deocamdata cat sunt mici ramanem prin Europa.

Fetelor ce e cu ceaiul asta de chimen ca m-ati inebunit, eu nu am fost pe faza si nu stiu la ce foloseste.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

WOWW 3 carti??? Eu cateodata imi cumpar o revista dar reusesc sa o citesc cam in 3 sapt!!



S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimfitmada spune:

Cat am stat eu cu biencutza voi ati ajuns deja la pagina 3. Sarcuta se chinuie sa faca kk. Cred ca este de la rodia pe care am mancat-o eu aseara. Am citit ca nu este indicat sa mancam alimente cu seminte. Acum stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Mami Selen, esti cea mai tare!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimfitmada spune:

pentru completarea primei pagini: biencutza s-a nascut la ora 10.30, iar eu pe data de 02.04.1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Buna ,mamici! Sunt o mamica de nov-dec,teoretic ...dar practic ma incadrez aici la voi...am nascut prematur pe 2 oct..

Am o problema : piticul meu e constipat de cateva zile ...noi papam combinat : tzitzi si lapte praf (Nan1)...
Am mai avut probleme si saptamana trecuta si s-au rezolvat o data cu termometru ,alta data cu jumatate supozitor glicerina ...
Voi va confruntati cu asta ? cum rezolvati problema?


P.s dr.pediatru mi-a zis sa-i dau Debridat de 3 ori pe zi 1 ml..dar parca nu m-as baga pe medicamente..


ms anticipat de raspunsuri

Mergi la inceput