Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *109*
Raspunsuri - Pagina 18
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raaluca Salutare fetelor si ghioceilor! Inainte de orice zicem si noi LA MULTI ANI, LUCIA! ![]() Ne mai tineti minte? Am citit cateva pagini in urma si vad si persoane pe care nu le stiam. Ne mai dezmeticim nitel si revenim. Va pup pe toate! ![]() Raluca, mami de Lena http://community.webshots.com/user/Raaluca |
Hola , ma bucur ca ai revenit!
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
inapreda spune:
Dyana, esti prin zona?
A aparut Lena

dyana27 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Dyana, esti prin zona? A aparut Lena ![]() ![]() ![]() ![]() |
nu numai ca sunt prin zona, dar savurez pozele cu lena mica

; Doamne cat e de frumoasaaaaaaaaaaa

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni

cum am venit pe lume
inapreda spune:
Tufetele, spuneti-mi va rog ce cadouri le aduce Moshu' la ghioceii vostri?
simina_kin spune:
Raaluca bine ai revenit

Inapreda tu ai nora????![]()
....am sperat la mutzunelu da, na ca i-a venit nevasta acasa![]()
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Ilinca_M. spune:
Pardon, Mariana, ai ratat marile stiri din ziare despre cum si-a gasit Ian aleasa, i-a surprins niste paparazzi
. Sophiphica s-a logodit cu titi Ian zilele trecute, l-ati ratat "la mustatza" cum se spune, dar stai ca mai sunt holtei pe-aici, si frumosi foc! Inclusiv gemenii Bogdanei!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Aseara iar am avut sedinta foto.O sa ajung sa o pozez zilnic, ca asa schimbata imi pare de la o zi la alta ![]() ![]() aaa...daca tot va uitati la poze sa-mi spuneti si mie daca eu arat "groaznic de slaba" fata de cum eram ,asa cum imi zice sotul![]() ....m-a innebunit cu "pune mana si mananca"....frateeee da eu vreau sa slabesc nu sa ma ingras![]() fericita poze Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Superbe pozele, intr-adevar este o minune Maya! Iar tu arati excelent, eu nu am citit mesajul tau decat dupa ce am vazut pozele! De mancat, mananca dupa cum simti tu nevoia: nu te infometa ca sa slabesti dar nici nu manca numai pentru ca asa spune sotul
Ilinca_M. spune:
Gata, am vazut pozele cu Lena! Pai bine, mai, Dyana, tu vroiai sa frangi inima mutzunelului, sa-l desparti asa, pe nepusa masa, de-o fata asa frumoasa? SOACRELE ASTEA!!!
![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Pardon, Mariana, ai ratat marile stiri din ziare despre cum si-a gasit Ian aleasa, i-a surprins niste paparazzi ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |

ahhh...am uitat
...si chiar admirasem declaratia de dragoste din "ziar"
fericita poze
Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
millie spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Pardon, Mariana, ai ratat marile stiri din ziare despre cum si-a gasit Ian aleasa, i-a surprins niste paparazzi ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
Monica mami de
Timeea Alexandra , avem 8 luni

....m-a innebunit cu "pune mana si mananca"....frateeee da eu vreau sa slabesc nu sa ma ingras