Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *109*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Salutare fetelor si ghioceilor!
Inainte de orice zicem si noi

LA MULTI ANI, LUCIA!

Ne mai tineti minte? Am citit cateva pagini in urma si vad si persoane pe care nu le stiam.
Ne mai dezmeticim nitel si revenim.
Va pup pe toate!
Raluca, mami de Lena
http://community.webshots.com/user/Raaluca

Hola , ma bucur ca ai revenit!

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

Dyana, esti prin zona?
A aparut Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Dyana, esti prin zona?
A aparut Lena

nu numai ca sunt prin zona, dar savurez pozele cu lena mica; Doamne cat e de frumoasaaaaaaaaaaa

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Tufetele, spuneti-mi va rog ce cadouri le aduce Moshu' la ghioceii vostri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Raaluca bine ai revenit
Inapreda tu ai nora????....am sperat la mutzunelu da, na ca i-a venit nevasta acasa

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pardon, Mariana, ai ratat marile stiri din ziare despre cum si-a gasit Ian aleasa, i-a surprins niste paparazzi. Sophiphica s-a logodit cu titi Ian zilele trecute, l-ati ratat "la mustatza" cum se spune, dar stai ca mai sunt holtei pe-aici, si frumosi foc! Inclusiv gemenii Bogdanei!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Aseara iar am avut sedinta foto.O sa ajung sa o pozez zilnic, ca asa schimbata imi pare de la o zi la alta
aaa...daca tot va uitati la poze sa-mi spuneti si mie daca eu arat "groaznic de slaba" fata de cum eram ,asa cum imi zice sotul....m-a innebunit cu "pune mana si mananca"....frateeee da eu vreau sa slabesc nu sa ma ingras

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Superbe pozele, intr-adevar este o minune Maya! Iar tu arati excelent, eu nu am citit mesajul tau decat dupa ce am vazut pozele! De mancat, mananca dupa cum simti tu nevoia: nu te infometa ca sa slabesti dar nici nu manca numai pentru ca asa spune sotul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Gata, am vazut pozele cu Lena! Pai bine, mai, Dyana, tu vroiai sa frangi inima mutzunelului, sa-l desparti asa, pe nepusa masa, de-o fata asa frumoasa? SOACRELE ASTEA!!!

6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Pardon, Mariana, ai ratat marile stiri din ziare despre cum si-a gasit Ian aleasa, i-a surprins niste paparazzi. Sophiphica s-a logodit cu titi Ian zilele trecute, l-ati ratat "la mustatza" cum se spune, dar stai ca mai sunt holtei pe-aici, si frumosi foc! Inclusiv gemenii Bogdanei!

6luni

ahhh...am uitat...si chiar admirasem declaratia de dragoste din "ziar", da nu-mi pare rau , ca si-a ales Ian o frumusete de fetita cu niste ochi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

6luni
Deci v-ati logodit,inseamna ca Bogdanel a lui Petra e al nostru

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

Mergi la inceput