Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *109*
Raspunsuri - Pagina 17
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raaluca Salutare fetelor si ghioceilor! Ne mai tineti minte? Am citit cateva pagini in urma si vad si persoane pe care nu le stiam. Ne mai dezmeticim nitel si revenim. Va pup pe toate! ![]() Raluca, mami de Lena http://community.webshots.com/user/Raaluca |

Ne-a fost doooorrr de voi !!!!!

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui Raaluca Salutare fetelor si ghioceilor! Ne mai tineti minte? Am citit cateva pagini in urma si vad si persoane pe care nu le stiam. Ne mai dezmeticim nitel si revenim. Va pup pe toate! ![]() Raluca, mami de Lena http://community.webshots.com/user/Raaluca |
nu se poateeeeeeee!!! ai aparuuuuuuutt!!!!

tocmai ma vaitam saptamana asta ca mutzu meu e parasit si abandonat si ranit in dragoste

; ce face nora mea frumoasaa??????diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni

cum am venit pe lume
m_monique spune:
salutare mamici
pe noi ne mai tineti minte? nu am mai intrat de multa vreme, din lipsa de timp, dispozitie.
noi suntem bine cu totii. ioana are 2 dinti cu care capseaza totul. merge de-a busilea prin toata casa. merge in picioare tinandu-se de canapea. tipa si vorbeste cu aaaa, pe diverse tonuri, cat e ziua de lunga. a inceput sa planga mai putin, cred ca s-a saturat si ea de atata repetat pt opera.
altfel tot grasa si frumoasa. are cam 9.5 kg. mananca relativ bine. piureul de legume nu o prea incanta. in schimb ii place mancarea noastra: supa de pui, pui cu smantana si branza cu mucegai. aici il mosteneste pe sot.
andrei merge la "serviciu". l-am dat la o gradinita langa casa. il tin pana la 5 acolo. e asa de incantat. cand merg sa-l iau de la gradinita mai tb sa ma rog de el sa vina acasa. el mai vrea sa se joace. cand vine andrei acasa, ioana e tare bucuroasa. tipa si rade cand il vede.
e minunat ca am doi copii. e si greu, dar am speranta ca in timp va fi usor. ai mei deja au inceput sa interactioneze. chiar sa se joace impreuna.
m_monique spune:
cu o zi intarziere ii spun si eu
luciei. sa fi sanatoasa si sa te bucuri de puiutul tau.
am si eu o rugaminte pt cine poate corecta lista. baiatul meu, andrei e nascut pe 16.12.2006, si nu 6 cum apare acolo.
inapreda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariame
Eva acum mananca asa: 4/5/6 dimineata: laptic 150-180 ml 9/10/11 fructe 10/11: lapte 120-150 ml 14: legume cu ou/carnita 17: iaurt/branza cu fructe coapte 20/21: lapte 210 ml cu cereale E cam mult, nu? Am editat ca era varza Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Multu' pt. raspuns, cam asa maninca si Ian: 3 meses de lapte, 2 inlocuite si o gustare; si mie mi se pare cam mult, dar tufetele spun ca e ok.

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
dyana27 spune:
vaaaaaaaaaaaaaaiiii, ce nora frumoasa aaaaaaaammmmm!!!! sper ca n-ai dat-o , ca eu asa am crezut, ca suntem parasiti de tot

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume
inapreda spune:
| citat din mesajul lui petrean neatza... eu mi-am trimis iedul mare la soacra ![]() deja merge super usor..s-a vindecat...dr a zis ca e super ok si nu va mai avea problemeNovus..sfecla rosie..ori o dai in suc..in stare cruda..ori o fierbi..si o dai rasa(pasata)depinde la ce faza a diversificarii sunteti..cu piure..de cartofi..legume..e foarte bine acceptata de copii Cum e cu caciulitele?unde vad si eu modele?si cat costa?Scuze..dar sunt rau pe dinafara...nu am vazut nicaieri sa fi fost puse modele Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
ma bucur ca sinteti pe calea cea buna;
In ceea ce-i priveste pe micuti ai optat pt. decolatare de la virsta asta sau amini? SCuze, daca ai precizat deja si eu nu am retinut.
inapreda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
il speli scoti miezul din mijloc il pui in cuptor si sub el o tava ... gata Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
Scuze daca spun o ineptie dar la microunde e ok?
inapreda spune:
citat din mesajul lui simina_kin![]() ![]() Acum a mancat , si pt ca nu mai are chef de somn, are ochii cat cepele si senini si face precum capritele ![]() ....caprita lu mama !!!Ieri am fost la biserica si mi-a facut molifta. Tot ieri a fost prima zi in care am scos-o in carucior , si-am stat cam 2 ore afara (cu Zaizac si Anutza fericita poze Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Simina pai micutza ta e deja fetitza mare!

Felicitari!E clar ca ai slabit bune dar nu esti "groaznic de slaba".

inapreda spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Lucia ce mi-ai facut ieri cu jucaria... In timpul cursului, dau sa caut ceva in geanta, incepe "old mcdonald had a farm". Cursul urmator la fel. Am tinut-o intr-un cantec pana acasa, la fiecare hop al autobuzului incepea "old mcdonald had a farm" ![]() Oricum, lui Cristi ii place. Da cu ea de podea si e in extaz ![]() Aaaa, tufete, mai e vreun pusti atat de ahtiat dupa jocul de-a macaraua? Adica el arunca chestii pe jos si urla daca nu i le dai? Ca al meu si la masa daca nu arunca ceva pe jos nu mananca. ![]() Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Multu' si pt. raspunsul cu "organizarea in bucatarie". Mie mi se pare imposibil. Cel putin pentru moment. Oi fi eu mai neputincioasa?
Si Ian e extaziat de jocul asta; de cele mai multe ori, ma amuza dar, uneori...

Eva Maria (23 aprilie 2009)
cu maru'n gand
Dragos (28.02.2009)
fericita