Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *109*
Raspunsuri - Pagina 16
anca_nicolae spune:
Buna,
fetelor, ca tot vin alegerile politice, voi ati mai vazut politician cu privire romantzioasa? Eee uite ca eu da:
http://entertainment.webshots.com/photo/2475898500104125110oUFxNM
Alina.n sa-ti traiasca scumpica
.
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 6 luni
anca_nicolae spune:
2 vesti bune:
1. Florinela a ajuns acasa, spera sa ii mearga mai bine lui vic cu papa si andiaroro i-a gasit uleiul, multumim mult de tot,
, vedeti ca totusi, forumeala nu este chiar o pierdere de timp? 
2. E vreme frumoasa, soare, noi [Oli si cu mine] vrem sa mergem in Herastrau, pe la 3. Mai vine cineva?
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 6 luni
aditapop spune:
Offf, Dyana, am citit si am recitit ce-ai scris...intr-adevar moralul tau are mult de suferit...parerea mea e sa discuti f f calm cu el, sa-i spui ce te doare, dar sa fii categorica si sa ii spui ca nu mai poti continua asa...mai ales la faza cu socrii si lipsa de ajutor...mi se pare nerusinare, scuza-ma...si eu am avut discutii f multe cu al meu pana sa ajungem cat de cat la un compromis si nici acum nu e totul roz, dar... totusi am obtinut ceva
Curaj si nu capitula

www.flickr.com/photos/44445303@N08/?saved=1" target="_blank"> POZE NAZDRAVAN
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Felicitari! ![]() Insa, in afara de ne-combinarea de glucide cu lipide, ma gindesc ca respecti pricipiile Monti, nu? Sau ai liber la cartofi (as putea minca zilnic de 10 ori Alta in trebare "de baraj": consoarta ce parere are de monsieur Montignac? E de acord cu el sau isi gateste singur? ![]() Gina lu' Ian (23 martie 2009) Ian, Impecabilu' lu' tata :-) |
Paine integrala doar dimi; paste si cartofi nexam (mai incolo o sa am voie paste negre, oricum numai de-alea haleam). Si nik pe baza de zahar. Dar astea mi se par restrictii de bun-simt, dupa o luna jumate de disociat

Consoarta se descurca dimineata si seara, iar la pranz de obicei haleste ca mine. Azi mi-a cerut un orez si i-am facut (asta e voie abia in faza 2) ca se face repede si din resturi
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 o fi bine sa dormiti sambata dimineatza???????? ![]() ![]() pai daaaaaa, cum sa nu ; eu am culcat mutz mic, am culcat barbat.... si eu stau la panda, ca am baut un ness atat de concentrat ca n-am nici o sansa sa mai adorm![]() ; si asta micu sigur doarme acuma vreo ora cel putin, ca dupa paracetamol s-a linistit ffffff bine![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 7 luni ![]() cum am venit pe lume |
Chiar, o fi bine? Al meu a dat
la 4.30.Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Lucia ce mi-ai facut ieri cu jucaria... In timpul cursului, dau sa caut ceva in geanta, incepe "old mcdonald had a farm". Cursul urmator la fel. Am tinut-o intr-un cantec pana acasa, la fiecare hop al autobuzului incepea "old mcdonald had a farm" 
Oricum, lui Cristi ii place. Da cu ea de podea si e in extaz
Multumim mult 
Aaaa, tufete, mai e vreun pusti atat de ahtiat dupa jocul de-a macaraua? Adica el arunca chestii pe jos si urla daca nu i le dai? Ca al meu si la masa daca nu arunca ceva pe jos nu mananca. 
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Raaluca spune:
Salutare fetelor si ghioceilor!
Inainte de orice zicem si noi
LA MULTI ANI, LUCIA! 
Ne mai tineti minte? Am citit cateva pagini in urma si vad si persoane pe care nu le stiam.
Ne mai dezmeticim nitel si revenim.
Va pup pe toate! 
Raluca, mami de Lena
http://community.webshots.com/user/Raaluca
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raaluca Salutare fetelor si ghioceilor! Inainte de orice zicem si noi LA MULTI ANI, LUCIA! ![]() Ne mai tineti minte? Am citit cateva pagini in urma si vad si persoane pe care nu le stiam. Ne mai dezmeticim nitel si revenim. Va pup pe toate! ![]() Raluca, mami de Lena http://community.webshots.com/user/Raaluca |
si noi, si noi
LA MULTI ANI, LUCIA!

pupam si pe Lena si pe Piton!
Raalu, mi-a fost tare dor de tine!
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
Ilinca_M. spune:
HA! Vezi, Dyana, ce bine ca ai amenintat cu dezvortzul, a aparut cuscra-ta!! Da' pe Lena tot n-o vad![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

ca la recorduri si noi stam cam prost